изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:07 EEST
Стоянка Тодорова крещяла на една от изнасилваните жертви, която била само на 14: К...во мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото,    
Ред и сигурност Увеличиха присъдите за перверзно-садистичното дуо от село Маринка на 7 години

Сатрапите на бургаското село Маринка, както станаха известни 54-годишният Георги Гочев и неговата възлюбена - ромката Стоянка Тодорова, ще лежат в затвора 7 години, отсякоха магистратите от Бургаския окръжен съд. Изродът беше наел „тежката артилерия“ на правозащитната гилдия – бургаският адвокат Станко Кралев и неговият софийски колега Марковски, но дори и те не успяха да се преборят и, вместо да намалят присъдата на своя довереник, тя бе увеличена на втора инстанция с две лета. Така двамата изверги ще трябва да търкат затворническите нарове по 7 години, а не по 5, както първоинстанционният съд беше решил. И докато адвокат Марковски пледираше за пълно оправдаване или намаляване на наложените наказания, като се мъчеше да убеди съдиите, че неговият довереник вече се е поправил, в същото време Георги Гочев не оспори фактите по обвинителния акт, а само заяви, че има майка инвалид и непълнолетна дъщеря на 5 години, която е болна и трябва да се грижи за нея. Добави също, че съжалява за стореното, бил се поправил вече и моли да бъде оправдан изцяло. Съдът обаче прецени, че има всички основания да приложи по-тежък член от закона, тъй като в рамките на един месец перверзната двойка е извършила по четири тежки умишлени престъпления. Присъдата е окончателна.

Българинът с швейцарски паспорт Георги Гочев и значително по-младата му любовница Стоянка Тодорова се прочуха с перверзиите, с които „разнообразявали” интимния си живот. Зад стените на баровския дом на Гочев в бургаското село Маринка, наречен впоследствие ”Къщата на ужасите”, се вихрели различни извратени сцени, изпълнени със

зловещо насилие, секс и много кръв

които само по чудо се разминали без убийство. Двамата садисти, които са надминали дори и злокобното семейство Адамс със своята жестокост и извращения, отвличали млади момичета, а след това си устройвали зловещи сексуални оргии, за да задоволят извратения си нагон. Бой с камшици, горене с нажежено желязо и мушкане с метални шишове по гърдите, както и анално изнасилване с четка за тоалетна били само малка част от садистичните извращения, на които били подлагани отвлечените от любовниците изверги момичета.

Страховитите перверзии, изпълнени с болка и насилие, са се разигравали в богаташката къща на швейцареца от български произход Георги Иванов Гочев, в която той живеел на семейни начала с 36-годишната циганка Стоянка. Близо година разследването е пазено в дълбока тайна, а за ужасите се разчу едва когато двамата любовници за първи път застанаха пред съдебния състав.

54-годишният извратеняк се възбуждал от чудовищните сцени, които се разигравали зад дебелите зидове на огромния му палат. Той успявал да „вдигне самолета“ само ако измъчва жертвите си, а стигал до еякулация, когато гледал как любовницата му Стоянка пъха в ануса и влагалището на похитените момичета всевъзможни твърди предмети - флакони от дезодоранти, четки за баня, стъклени бутилки и чаши, а прътовете и стирките, с които налагали отвлечените момичета, били считани от двамата като допълнителна „екстра“. Една от любимите “играчки” на дъртия перверзник била пластмасова поилка за птици, която той галено наричал “котето”.

Жертвите

19-годишна девойка се запознала със Стоянка и Георги случайно, докато гостувала на своя приятелка в село Маринка. Любовниците я харесали от пръв поглед и я поканили в дома си на кафе. Няколко пъти богаташът подмятал пред младата красавица, че е живял дълго в Швейцария и може да й намери добра работа. Изкушена от възможността, която й се предлага, тя приела поканата да им гостува. Но още в началото разбрала, че е допуснала огромна грешка. Преди да си допие кафето, Георги си разкопчал ципа и си извадил члена, а Стоянка започнала да му прави френска любов, като поканила и новата им приятелка да се включи в оргията. Момичето скочило и понечило да си тръгне, но когато стигнало вратата, тя се оказала здраво залостена. То се развикало за помощ, те скочили и я задърпали за косата. Крещели, че ако мръдне или гъкне, ще я заколят. Двамата извратеняци я били, след това я съблекли гола, завързали я с въже и запушили устата й. После си налели скъпо уиски и започнали садистичната си оргия. Стоянка започнала да пъха флакон от дезодорант във влагалището на гостенката, а Георги продължил да се възбужда, докато я щипел и удрял.

После се обърнал към развратната ромка: “Скъпа, накарай я да вика, стисни я за врата, удари к...вата силно по лицето… Сега вземи “котето” и го вкарай отзад!”, нареждал извратенякът, докато момичето пищяло от болки. Циганката изпълнявала стриктно нарежданията и започнала да души с въже жертвата си, докато усетила, че тя се задушава. После разхлабила примката и започнала да я удря с юмруци по лицето. Мъченията продължили с горене по гърдите и гениталиите. Извратената ромка включила котлона и сложила върху него метален черпак с дървена дръжка. Изчакала да се нажежи до червено и го залепила за гърдите на пленницата. Накрая я насилила с поилката за птици, както пожелал възлюбеният й. През това време Георги изпаднал във върховна възбуда от чудовищните мъчения и накрая се облекчил. Стоянка също мастурбирала. После двамата оставили жертвата си да лежи окървавена и вързана и... спокойно се прибрали в спалнята. На следващия ден повторили оргията, но без горене, и чак тогава развързали момичето. Преди да я пуснат да си ходи, зловещо я предупредили, че само ако гъкне пред някого, ще я намерят и ще я заколят като пиле. Изплашеното до смърт девойче се прибрало у дома си и не посмяло да се оплаче на никого. Стояло заключено седмици наред и само лекувало раните си.

Друга от жертвите пък била пребита с камшици и насилвана с четката от тоалетната чиния. «К..во, ще задоволяваш мъжа ми!”, крещяла циганката на вързаното момиче, докато пъхала четката във влагалището му.

Сред пленничките било и 14-годишно девойче

Стоянка удряла главата му в парещата печка. През това време Георги прониквал с члена си в ануса и устата й. След това 54-годишният садист удрял момичето с юмруци, шамари и ритници по тялото. То било заплашвано и с опрян пистолет в слепоочието, а Стоянка го млатела със стирка в областта на глезените и с дръжката на нож. „Аз тебе ще те заколя!”,”Или ще се съгласиш Георги да те ч...ка в дупето, или аз ще те затрия с този пън!", викала изродката. Мургавата перверзница принудила една от жертвите да се съблече гола, да вкара четка за тоалетна във влагалището си и да повтаря: „Мъжът ми не ме задоволява, задоволяват ме клиентите". След това й се разкрещяла: „К...во мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото, ще ти отрежа клитора, ще ти отрежа езика!".
Пленничките били изнудвани и за пари. От 14-годишното момиче българо-швейцарецът откраднал портфейла й със 100 лева в него. Те били плашени и с убийство. На едно от тях Георги отправил директни заплахи: «Чакам те долу с 10 мангала, ще избия семейството ти!», крещял по телефона той.

Колко момичета са били изтезавани и насилвани в “Къщата на ужасите”, никой не може да каже. Полицията и прокуратурата са успели да разкрият четири случая. След дълги уговорки похитените девойки склонили да свидетелстват и да се изправят очи в очи срещу мъчителите си в съда. Според държавното обвинение обаче,

жертвите вероятно са много повече, но се страхуват да съобщят

Извратенякът Георги Иванов Гочев живеел на семейни начала с ромката Стоянка Тодорова. Перверзният тандем действал през периода от 20 февруари до 14 март 2012 година. Те отвличали своите пленнички и в дома на Гочев потърпевшите били завързвани за повече от едно денонощие. Понякога Стоянка и Георги излизали “на лов” по улиците и отвличали абсолютно непознати момичета.

Те са били издърпвани за косите и вкарвани брутално в колата на обвиняемите. Друг път дуото играело „по-префинено“ - инсценирало запознанство и изчаквало малко време, докато примамят жертвата да им отиде на гости. Сред измъчваните има и млада ромка, която била приятелка на Стоянка от много години.

Съдът е събрал редица доказателства: поилка за птички със зелена долна част; косми от печката за твърдо гориво, обгоряла кутийка от презервативи „Дурекс"; обгоряла червена пластмаса с надпис „Дурекс"; кичур от коса дълъг около 10 см; кичур от косми дълги 4-6 см; черен кожен кобур за пистолет; синя калъфка за възглавница, зацапана с кафяви петна; черна празна опаковка от презервативи „Спортекс"; нож с дължина 22 см и къса дървена дръжка с инкрустации по острието; косми от челната, теменната и тилната област на главата на пострадалата М.Й.; нож с дължина на острието около 25 см с дръжка от пластмаса - имитация на кост, закрепена с два нита; прегъната на две метална тръба с метален блясък; метална тръба с метален блясък с дължина около 40 см с червен пластмасов накрайник в единия край.

Хората в българския „Ориндж Каунти“, както е известно намиращото се на десетина километра от Бургас богато село Маринка, са настръхнали срещу Георги и Стоянка: „Не 7, а 17 години трябваше да дадат на тези гадове!“, проклинат ги те. Никой от местните не е подозирал какво се е случвало зад високите дувари на „швейцареца“. Георги не бил общителен и малцина го познавали лично. За зловещите гаври съседите му разбрали едва през март миналата година, когато пристигнали ченгетата. Целият му двор бил ограден с висока ограда, а портата - заключена с катинари, а две злобни кучета не давали пиле да прехвръкне наоколо. Когато видял полицаите, изродът се залостил в палата си и цяла седмица не се показал. „Дни наред патрулките стояха отпред да го дебнат. Накрая полицаите хвърлиха нещо на кучетата - сигурно приспивателно да ги усмирят. Чак тогава влязоха и го арестуваха”, разказват очевидци.

Според местните хора Георги Гочев бил странна птица. Тук никой не го познавал, защото бил от далечното село Трояново. След като живял дълги години в Швейцария, той се завърнал в родината преди 9 лета и се заселил в Маринка. Вдигнал палат за чудо и приказ.

Пред новите си комшии често споменавал живота си в страната на банките, шоколадите и часовниците, но никога не им казал какво е работил там. Когато се заселил в Маринка, пристигнал заедно със съпругата си – мила женица от Панагюрище, с която се запознал в чужбина. Бракът им обаче продължил само година. Един ден жената си стегнала багажа и го напуснала. Не продумала и дума на съседите. Най-вероятно тя е избягала, когато е разкрила садистичните сексуални наклонности на Георги, смятат местните. Според разследващи не е изключено той да е притискал съпругата си да участва в злокобните му оргии и това да е причината за скоростния им развод. В Маринка обаче хората разказват, че често виждали бившата му брачна половинка със следи от побой. Тук още помнят как Георги нападнал двама старци, които кротко си седели на пейка в селото. Те го попитали дали ще прави механа в къщата си и “българо-швейцарецът” безпричинно озверял. Грабнал камък и халосал по главата единия пенсионер, а върху другия се нахвърлил да го души. Оттогава никой не посмял да му продума.

Бургас,
blitz.bg
Марина ШИВАРОВА
 


Сходни връзки

Стоянка Тодорова крещяла на една от изнасилваните жертви, която била само на 14: К...во мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото, | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди