изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:03 EEST
4 секстайни... и той ще е Ваш    
Любопитно

4 секстайни... и той ще е Ваш




Продължаваме темата за женската сексуалност и какво добро може да донесе тя на нас и на мъжете. Да предположим, че сте намерили точния човек. Пожънали сте победа на емоционалния фронт и сега искате да забиете финалния удар, като се представите отлично в леглото. Къде е голямата тайна? Не е да го скъсате от секс. Идеята е да запазите неговия интерес. Когато опира до това да запазите интереса му, начинът, по който ще подходите към секса, всъщност го прави различен. За това хвърлете един поглед на тези правила, за да го накарате да се върне за още. И преди да започнете, помнете, че оръжията на женската сексуалност са безброй, само трябва да знаем как да ги използваме.

Бягайте от петела, но не много бързо!

Добре е да се направим малко на интересни, когато регистрираме сериозен мъжки интерес. И да не ни личи, че играем. Така вкарваме малко тръпка в отношенията и флирта, освен това сами пред себе си не изглеждаме толкова лесни. С две думи, заиграването е полезно за всички. Но ако се правим на недостъпни твърде често и продължително, сами на себе си ще станем досадни. Да се дистанцираме, няма проблем, когато не сме показали никакво желание за секс. Но когато сме въртели очи и отмятали коси в неизказано обещание, да се врътнем безцеремонно, би било невъзпитано и грубо. И ще предизвикаме сериозно възмущение. От друга страна, мъжете понякога са мързеливи и обичат сигурните неща. А когато сте на разположение винаги, той ще престане да ви смята за предизвикателство. Повечето мъже обичат да покоряват, някак си в природата им е. Така че добре премереният отказ, въпреки че сте с най-сексапилното бельо, ще го накара да иска да види още и да направи усилие. Точка за нас.
– Това е трудно за постигане, особено ако сте от девойките, които живеят под мотото „Аз не играя театри”. Още по-трудно става, ако играете, но сте лоша актриса. От друга страна, мъжете, свикнали на подобно поведение, могат да възприемат естественото ви колебание „да му пусна или да не му”, точно за такъв театър.

 Дайте му надежда, но не го карайте да се чувства сигурен!

Това е нещо, което отдавна не е тайна: мъжете обичат да знаят, че ние сме се примирили и признаваме ръководната им роля. С две думи, че те са „мъжете” и контролират ситуацията. Трябва да накарате мъжа да почувства, че прави нещата правилно. Важно е да можете да играете с мъжкото его и да успокоявате неизбежната несигурност, свързана с размера на пениса или с неговата издръжливост или способността му да ви докара до оргазъм. Ако не сте напълно задоволена, не критикувайте направо. Деликатно му обяснете върху какво да работи и го наградете за нещата, които прави добре. Една вита баница на следващия ден и доволна усмивка ще смекчат леките, да се надяваме, корекции, които искате да направите. Ако мъжът се почувства постоянно несигурен дали може или не може да ви задоволи, ще си бие камшика, вместо да седне да обсъжда тези неща. Добре казаните комплименти тук и там ще го накарат да постоянства в желанието си да ви задоволи – вместо да си намери някоя друга, по-безпроблемна.
    – Да се изтървете и с широко отворени очи и уста във формата на буквата „О” да запитате: „Ама ти така ли винаги си правил секс? Колко странно!?”. За съжаление всякаква форма на майтап и опит с шега да достигнете до споразумение са почти винаги обречени на провал. В тази сфера и вие едва ли ще понесете подобно отношение. Директно забитите въпроси не са подходящи също. Ако сте прям човек, гордеете се с това и искате и другите да се просълзяват от пословичната ви честност... отидете да си купите вибратор, защото скоро няма да ви огрее.

По-малко обещавайте, повече давайте!

По принцип не е добре да се изхвърляме, когато обещаваме каквото и да било. Защото така сами влизаме в капана на високите очаквания и трудно ще понесем загубата. Най-малкото, че не сме сигурни дали това, което владеем до съвършенство, например сме богини, когато сме отгоре, ще бъде оценено. На всяка цена избягвайте да давате фалшиви очаквания. Няма мъж, който с удоволствие да слуша хвалбите ви колко сте добра във френската любов, ако не смятате да му го докажете на практика. А ако обещаете, че ще го пратите на седмото небе, а не успеете? Така че ето следната хитрина. Може да имате колекция от медали и купи, благодарствени писма от мъже, с които сте били. Но колкото по-здраво си държите устата затворена и не се хвалите, толкова по-приятна ще бъде изненадата, когато той се увери в страстната ви натура.
    – Може би едно от най-неприятните последици, наред с останалите, е и фактът, че ще притесните мъжа. Краката му ще треперят по пътя към леглото с такава „майсторка на спорта”, каквато се изкарвате. И пъхнат под завивките, много е вероятно да мисли прекалено за своето представяне и... да не стане нищо, ама буквално.

Ключът е в желанието

Повечето жени мислят, че ключът към страхотния секс е в представянето. Акробатични номера и невъзможни пози може да ви докарат точки и гръбначно изкривяване. Естествено, никой не отрича ролята на добрите умения в леглото, но не са само те имат значение. Когато демонстрирате желание, ще накарате младежа да се почувства като сексбог. А успеете ли да го накарате да желае, той ще желае именно вас. За това не забравяйте да му покажете колко много го искате по такива начини, които ви хрумнат и, разбира се, чувствате, че ви подхождат. Едва ли би било подходящо да се разсъблечете под прозорците на офиса, но ако го направите добре, това ще го побърка и няма да има значение дали сте много опитна и дали умеете разни шантави трикове в леглото.
– Криво-ляво все може да накарате един мъж да ви иска. Въпросът е как да завъртите процеса така, че да ви поиска и следващия път, и по-следващия, и така – до края на света, както се пееше в една песен. Защото вдигнете ли летвата още в началото, ще трябва да поддържате зададеното темпо. Иначе отпускането може да се сметне за липса на желание, инициатива и разлюбване. Или просто сте го разглезили вече и на него му харесва.

Не поставяйте сексуалността си в рамка, на която от време на време бършете прахта. Използвайте това, което ви е дала природата и социалната среда, знанията за мъжа и общуването с него. И не се притеснявайте, че следвайки някакви съвети, няма да бъдете „естествена”, с каквото поведение всеки парадира, и после се оплаква, че нещата не вървят. Нали животът бил голяма сцена и куп други мъдри мисли, които, ако взема да изброявам, не само материалът ще стане скучен, но и ще изляза извън кориците на списанието.

http://bg.meri.bg

Коледни секс пози /18+/

 


Сходни връзки

4 секстайни... и той ще е Ваш | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди