изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:54 EET
Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа



Тъй като символ на Водолея е човек, който носи съд с вода, този знак може да бъде взет за воден. В действителност обаче той е въздушен, както Близнаците и Везните. Водолеите са далеч от емоциите. От тази зодия е бил римският инженер, който се е погрижил населението да има вода, подавана по тръби. Цивилизация за всички!

Изпитания и премеждия
В зависимост от вашата работа (много Водолеи избират професии, свързани с храненето) хороскопът за 2014-а ви предсказва преминаване към по-лични въпроси през новата година. Те може да са свързани с любовния ви живот, творчеството ви, парите ви. Най-напрегната, особено през втората половина на годината, ще се окаже кариерата ви. Обикновено Водолеите не са конформисти. Те ценят много високо своята независимост и през следващата година ще са склонни да я опазват по необичайни начини. Ще успеят да поддържат баланс между отговорности и отдих.

Вероятно досега никога не сте работили толкова много, колкото ще работите през следващата година. Допълнителните часове труд ще станат стандарт, може да си намерите втора работа... Важно е да запомните, че щом стане въпрос за кариера и обществени дейности, Сатурн ще ви застави да се придържате към стари и изпитани методи на работа. Препоръчва се да проявявате уважение към по-авторитетни лица, особено ако са официални представители. Сатурн предпочита строгата дисциплина и ви чака възмездие за мързел, неуважение и грешки от безхаберие. Затова ще трябва да полагате всички усилия, за да доведете плановете си до логически завършек.
Сатурн, който е една от управляващите Водолея планети, винаги възнаграждава за усърдие и дисциплина. През 2014 г. може да очаквате повишение, увеличение на заплатата, по-голям дял в акции. Ако имате собствен бизнес, може да получите безценна реклама по телевизията или радиото.

Успехът идва само с изключителни усилия. През 2014 г., ако не сте готови да работите така, не чакайте резултати. Много е вероятно в някои случаи да не се получи това, което сте очаквали, или отговорностите, с които сте се нагърбили, да се окажат много по-трудни. Важното е да не се обезкуражавате от подобни временни провали. Също така не губете дух и ако нищо не се случва. Сатурн в Скорпион не може да предизвика много силен стрес у вас, но ще трябва да следите за енергията си. Е, може да ви изтормози малко. Законът на тази планета е прост - прави това, което трябва, и всичко ще бъде наред.

Късмет и успехи
Юпитер е в 6-ия дом на хороскопа ви до 16 юли 2014 г. - чудесно положение за вашата работа и здраве. Ще придобиете нови умения и вероятно ще намерите практическо приложение на своите таланти. Бизнесът ви ще се разрасне, ще привлечете влиятелни клиенти. Ще се подобрят връзките ви с колегите. В екип със съмишленици ще играете фитнес и ще спортувате. Може да направите усилие да отслабнете или да спрете пушенето.

Дали не е дошло време за Менделсон? На 16 юли 2014 г. Юпитер влиза в 7-ия дом на брака и взаимоотношенията във вашия хороскоп. Дори заклетите ергени ще се замислят сериозно за задомяване. Може да направите любовно предложение или да се сгодите на 24 юли. Женените Водолеи пък може да се влюбят отново в половинката си. Ще намерите и нови бизнеспартньори. Ще се забавлявате със създаването на близки отношения. Може да имате вземане-даване и с публика. Юпитер създава толкова много добри намерения, че дори бивши партньори ще си спомнят с обич за вас.

Глобални изменения
Плутон се намира в 12-ия ви дом от 2008 година. Това говори, че в духовния ви живот ще се осъществи космическо лечение. Страшно много празни неща ще си отидат от вас, за да могат духовните сили да се движат свободно. Сега, когато сме навлезли в ерата на Водолея, трябва да се чувствате по-комфортно. Ще търсите своята собствена истина. А ако нещо не ви хареса, ще опитате да го промените. Или ще откриете по-добър начин да правите нещата.

По време на транзита на Плутон в Козирог в 12-и дом вашият вътрешен свят ще претърпи значителни преобразования. Може да започнете да се занимавате с духовни търсения, да изучавате личното си подсъзнание, шаманизъм, вещерство и други нетрадиционни системи. През 2014 г. ще проучвате смисъла на сънищата си и минали животи. Това може да приеме всякакви форми на практика, тъй като Водолеите никога не вървят по обичайния път.
Ако все още нямате свой блог, може да си откриете и да започнете да описвате своите находки, а може би ще напишете книга за тях или ще намерите друга форма за изразяване. Докато трае дългият транзит на Плутон в Козирог, ще трябва да въплътите своите идеи в нещо конкретно, осезаемо, така че другите да ви разберат. Никой и нищо няма да може да ви отклони от избрания път.

Духовност и творчество
Още през 2012 г. Нептун - вашата финансова планета, влезе в дома на парите ви. Това само още по-силно ще подчертае ситуацията, в която се намирате от няколко години: все по-дълбоко ще прониквате в духовните аспекти на материалните блага, ще се потопите в свръхестествени източници на изучаване как работи духовността, за да произведе материално богатство.
Финансовата ви интуиция ще е изострена. Ако подхождате с теории за доходите, дори да изглеждат правилни, може да преживеете загуби и разочарования. Трябва, без да мислите, да слушате интуицията си - за вас това е пътят към финансовия успех. 2014 година може да стане една от най-плодоносните за парите и кариерата ви, тъй като ще откриете нови начини да използвате блестящия си ум и идеали.

Радикална промяна
През 2011 г. вашият управител Уран премина от Риби в Овен и третия ви дом на комуникациите. Водолеите винаги са се отличавали с добри умения за общуване, а през тази година те ще бъдат засилени. В живота ви ще има много експерименти, особено в сферата на комуникациите. Вашата оригиналност ще се прояви в писане, реч, онлайн дейности. Най-голямо удовлетворение през следващата година ще ви донесат здравето и работата, любовта и романтиката.

http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди