изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-01-27 @ 01:35 EET
Нострадамус: Избухва трета световна през 2014 г.    
По света Шокиращо тълкувание на предсказанията на Нострадамус прави инженерът от Украйна Александър Лазарев. През 2014 година ще бъдат извършени покушения срещу четирима министър-председатели. Това ще предизвика международен конфликт на полуостров Хиндустан, който през ноември ще подпали Трета световна война. Първо ще се използват конвенционални оръжия, след това – химически, а накрая - ядрени. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания и от рак. Европа ще бъде обезлюдена до 2016 г. Кошмарът ще продължи до 2025 г.


Лазарев не е единственият, който разчита в пророчествата на средновековния френски астролог избухване на световен конфликт. Учени тълкуват негова прогноза, че месианска личност ще се роди в наши дни на Изток, в Корея. Ако човечеството не го приеме и не осъзнае и последва неговите напътствия, ще започне световна война.

Неизвестността ще хвърли хората в паника, но вместо да се обединят, те ще действат на принципа “всеки за себе си”. В света ще се възцарят равнодушие и беззаконие и това ще подрони не само личните отношения, но и държавните договори.

Ще започне продължително противопоставяне на две световни религии. Последствията му ще бъдат сериозни, ще загинат много хора, ще бъдат унищожени цели страни.
През 2014 г. и природата ще подложи земните жители на много изпитания, пророкува Мишел дьо Нострадам. Прогнозите му са твърде абстрактни и дори научните му изследователи не могат да уточнят къде ще стане това.

Астрологът вижда Луната затъмнена, а Слънцето - с неестествен цвят на ръждиво желязо. Това се тълкува като следствие от голяма вулканична активност с изхвърляне на серни газове и пепел. В резултат ще пламнат мощни горски пожари. Атмосферата ще бъде силно замърсена. Пожарите и вулканите ще предизвикат топене на ледници, под водата рискуват да се озоват островни и полуостровни територии - Великобртания, Италия, а също и Австралия.

В предсказанията на Нострадамус специалистите виждат разрушени градове заради “великата вода” (вероятно големи вълни). Тези бедствия може да поразят югоизточната част на Азия - Филипините, Индия, крайбрежните зони на Южен Китай, някои райони на Камчатка.

Френският астролог прогнозира, че точно през 2014 г. планетата Нибиру ще прелети толкова близо до Земята, че “ще може да се докосне”. В резултат на този “контакт” може да се размести земната ос, да се объркат дните и нощите, едната половина на Земята да се заледи, а другата да се превърне в пустиня.
Краят на годината ще бъде белязан с откриването на нов вид енергия. Това качествено ще промени живота на планетата.

 


Сходни връзки

Нострадамус: Избухва трета световна през 2014 г. | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди