изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:48 EEST
НАСА изригна: Бионсе се гаври с мъртви хора /ВИДЕО/    
Любопитно Представители на НАСА разкритикуваха Бионсе за включването в нейна песен от новия й албум на запис от трагедията със совалката "Чалънджър", която се взриви малко след старта през 1986 г., отнемайки живота на 7-членния екипаж, предаде Асошиейтед прес. "Катастрофата с "Чалънджър" не трябва да бъде припомняна с насмешка", съобщи прессекретарката на космическото ведомство Лорън Уорли.

В своята песен "ХО" Бионсе използва откъс от Центъра за управление на полетите на НАСА, в който се обявява "голяма неизправност" като причина за взривяването на космическия апарат. Във версията на попдивата тя използва същите думи, за да опише пропадналата си любовна връзка.

НАСА получила стотици оплаквания от семействата на загиналите астронавти и от обикновени граждани след използвания от Бионсе документален откъс. "Катастрофата с "Чалънджър" е важна част от нашата история, едно трагично напомняне, че усвояването на космоса е начинание с много рискове и то никога не трябва да бъде омаловажавано от когото и да било", се казва в прессъобщението на НАСА.

Сред възмутените от семпъла на Бионсе бе и вдовицата на загиналия командира на екипажа Дик Скуоби – Джун.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

НАСА изригна: Бионсе се гаври с мъртви хора /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди