изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:28 EEST
10 неща, заради които мъжете зарязват жените    
ЛюбопитноСигурно ви се е случвало да познавате някоя двойка, която толкова много харесвате - как изглеждат заедно, как си подхождат, все едно са родени един за друг, как мило се държат един с друг и тайно се целуват бързо, когато си мислят, че никой не ги гледа. И изведнъж чувате, че са се разделили и нищо не е останало от идеалните отношения помежду им.
Destiny Davis 1Raquel Gibson 58Kara Monaco 35Tamara Witmer 05

Психолозите изкарват маса пари да спасяват разбитите сърца след подобна връзка.

Защо се случва това? Ето 10 причини, които карат силния пол да каже край. Или по-точно какво правят несъзнателно жените, за да заслужат статут “необвързана”.

Когато маниерничите и постоянно сте в роля

Някои дами са прекрасни, но само до момента, в който си отворят устата. Скоро мой познат ми разказа как е бил на среща в ресторант с жена с впечатляваща външност и още по-впечатляващи претенции.Когато дошла сервитьорката обаче, той просто умрял от срам. Дамата си поръчала най-скъпото ястие от менюто, въпреки че дори не можела да произнесе името му правилно. След което използвала обръщението “ма”. Случката била достатъчна това да бъде първата и последна среща.

Хубаво е, когато една красива дама се изказва интелигентно, но е отблъскващо, когато това е поза. Бъдете себе си.

Ако печелите повече от мъжа

Повечето мъже не биха били доволни жената да изкарва повече пари от тях. Това ги комплексира и започва да се отразява на отношенията.

Мъжът не се чувства пълноценен и потиска партньорката си с цел да я превъзхожда ако не в едно, то поне в друго отношение. Доказано е, че подобен тип връзки по-често приключват с раздяла.

Кухнята е тема “табу” за вас

Да се затворите вкъщи и да приготвяте грижливо вечерята на своя избраник, да гладите пердета и перете чорапи още от втората среща, понякога предвещава раздяла. Според практиката на някои психолози по този начин мъжът спира да приема жената като умствено предизвикателство, защото има усещането, че тя си дава прекалено много зор още от самото начало и няма какво повече да покаже занапред.

Това съвсем не значи, че жени от типа “Не мога да готвя, не мога да мия чинии, защото ще си счупя нокът и разваля маникюра” се нравят на мъжете. За това, както във всяко нещо, и тук трябва да има баланс. И не е казано, че трябва да бъдете кулинарна стихия. Старанието винаги се оценява.

Флиртувате с приятелите му

Само си представете как се чувствате вие, когато гаджето ви сваля всяка срещната пред вас. Или най-добрата ви приятелка? Не правете това, което не пожелавате на себе си. Щом, без много да мислите, сте готова да флиртувате с други мъже, е логично той да се замисли какво точно прави с вас.

Карате го да се чувства като “чехльо”

Мъжете искат да прекарват време с приятелите си - да пият по бира, да не се съобразяват с речника си, да си поговорят за коли и жени, да изтъкнат мъжествеността си, да погледат мач.

Може да чуете за един мъж, че е под чехъл, когато забрави за приятелите си, защото постоянно е закачен за полата на жена си. 

Това определение е изключително обидно за него. Ако го спирате да докаже обратното, той ще го направи въпреки мнението ви. Ако непрекъснато го лишавате от мъжката му компания или вечно му натяквате за нея, ще го отблъснете от себе си.

Говорите постоянно за бебе и брак

Повечето представителки на нежния пол се разтапят при вида на малко сладко бебе. Нещо нормално. Но има и такива, които прекаляват с разговорите за сериозни отношения. Готови са още на следващия ден да се снабдят с лигавник и столче за хранене. 

Първосигналната защитна реакция от страна на мъжа е предвидливо да направи крачка назад. Я помислете какво възниква в главата му при тези думи - край с купоните, край с вечерите по мъжки, добре дошло безсъние и бебешки плач.

Доказано е, че по-голям успех във връзките имат жените, които твърдят, че не търсят нищо сериозно. Именно тогава те се превръщат в цел за покоряване.

Вие сте втората му майка

“Прибери си чорапите от земята”, “Внимавай да не изцапаш покривката” - тези реплики досущ напомнят на строгата майка от детството. И как да не избяга или да направи точно обратното на думите ви.

Казва, че ще се обади след 10-ина минути, а звъни след няколко часа. Първоначално му се карате, но след една мила дума сте готова да свалите света в краката му. И не се сърдете, ако ви отговаря заядливо или никога не е доволен. При него се задейства синдромът на малките момченца, които искат нещо от майките си и все не са удовлетворени от полученото просто защото знаят, че могат да ги разиграват до безкрай.

В природата на мъжете е заложен инстинктът на преследването, на това да играят и доказват мъжествеността си. Мислите ли, че биха преследвали жена, която напомня досущ ядосаната им майка?

Държите се като златотърсачка

Дали вследствие на световната финансова криза или на нещо друго затруднения застигнаха и така наречените златотърсачки.

На всеки мъж му е приятно да доминира над половинката си и финансово, и да  угажда, но не и когато това е всекидневие. Със сигурност нито един мъж няма да е съгласен да го търсите само когато ви се ходи на море или планина, или да чува изречението “Ако не ми купиш нови ботуши, значи не ме обичаш”.

 Мъжете харесват самостоятелните жени, които могат да покриват нуждите си сами. Именно тогава за тях е още по-голямо удоволствие, когато се “погрижат” за такава дама.

Повтаряте непрестанно, че сте дебела

Едва ли има мъж, който не би се впечатлил от жена с изваяна фигура, но със сигурност, ако в ресторант извадите калкулатор и започнете да пресмятате калориите, които се каните да погълнете, това няма да го остави очарован. 

Силният пол обича да вижда последиците от усилията ви, но не и какво точно правите, за да ги постигнете - също както при грима и прическата. Навярно сте чували за вица, в който жена пита мъжа си дали дадена рокля  седи добре и дали е достатъчно слаба в нея. Ако той  каже, че изглежда супер, тя си мисли, че не е достатъчно хубава. Ако пък  каже, че не изглежда добре, тогава настъпват размирни времена.

Повтаряйки постоянно на глас колко е дебела, една жена запаметява това в мозъка на мъжа си. Той спира да я приема като привлекателен обект. Неслучайно е казано, че красотата и привлекателността идват отвътре. Нищо не привлича силния пол така, както самоуверената дама.

Ходите с ролки на главата и чистите банята пред него

Всяка дама се старае да изглежда добре на първа, втора и трета среща. Какво се случва обаче, когато Пепеляшка изчезне?

Мъжете харесват естествено изглеждащите дами, но не и неподдържаните жени. Никой не иска от вас да лягате и да ставате със сажди над очите. Лек грим и поддържана прическа не костват много.

При първите ви срещи мъжът дава заявка за това, което вижда. Няма да е доволен, ако получи различно от пожеланото с течение на времето.

Поставете се на негово място и си представете как всяка вечер лягате до партньора си, чието лице е покрито с маска. Все едно сте до сфинкс, да не говорим, че не е възможно дори да го целунете.

Но има жени, които със събуждането си първо се гримират, след това правят всичко останало, дори и чистят.

Когато мъжът се прибира вкъщи, той е убеден, че любимата му е красива заради него.

http://plovdivskinovini.com

 


Сходни връзки

10 неща, заради които мъжете зарязват жените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди