изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 17:36 EET
Твоята половинка: По смеха ще я познаеш!    
Любопитно Веселячките се харесват на мъжете. И как иначе - смехът е доказателство за безгрижие. А то показва леко отношение към живота и към секса

Какво имаше предвид?

Не, това съвсем не значи, че при първия изблик на смях на събеседницата си мъжът трябва да се хвърли към нея с боен вик като Кинг-Конг и да я повали върху най-близката хоризонтална повърхност... Още повече, че представителките на нежния пол се смеят различно. И от това можем да правим изводи за сексуалния им темперамент.

Тих и нисък, почти беззвучен смях. При това жената толкова силно примижава с очи, че те се превръщат в две тесни цепки. Понякога ти се струва, че очите й са затворени, но всъщност така тя те оглежда, смеейки се - за да реши за себе си дали си заслужава да ти обърне внимание изобщо. Знай, че пред теб стои силна личност, която може и да е с твърде тежък характер. Трудно й е да си намери постоянен партньор, най-вече защото се опитва да потиска мъжете. Но пък в секса е активна и ако колебанието й спрямо теб се изпари, ще имате спомени от връзката си до дълбока старост.

Смее се така, че чак се задушава, и при това се опитва да хване с ръка някаква част на лицето си. Тя е истинската душа на всяка компания. Още в училище е обичала да бяга от час и да се целува с момчетата по входовете. Движат я неукротимо любопитство и мечтателност. Тя никога не се замисля дълго как трябва да постъпи. Преди любовната нощ (макар че най-вероятно актът ще е буен и спонтанен и ще ви свари, където сте) е препоръчително да й поискаш изследване за венерически болести.

Киска се или се хили, но никога не забравя да наклони глава настрани. По-мило същество не можеш да си представиш. Тя е най-добрата приятелка на всички, на нея непрекъснато някой й се оплаква и ти си поразен от това, как е успяла веднага да те разбере! Струва ти се, че следващият кадър ще е нежна целувка на приглушена светлина. Грешиш! Тя ще премисли седем пъти, преди да реши да прави секс с теб. В леглото се подчинява напълно на партньора. Е, това никак не е лошо.

Докато се киска, отваря уста така широко, че можеш да преброиш пломбите й и да видиш дали не е болна от ангина. Изобщо не я смущава това, че се смее с отворена уста. Това е темпераментна, но и самодоволна жена.

Смее се, кокетливо бърчейки нос. Най-вероятно това е блондинка с пухкави бузки и очички, изпълнени с детска невинност. На практика обаче тя може да предложи най-тривиален секс. Иначе прави намеци, че ще изпълни всичко, описано в новото издание на “Камасутра”, а и изисква ухажване с цветя и шоколадови бонбони.

Смее се звънко и високо, при това непременно отмята глава назад. Фантазьорка и много доверчива. Ако се държиш подобаващо, без усилие ще я замъкнеш в леглото в суперкратки срокове. Но ако си мислиш, че знаеш всичко за “онова”, тя ще ти докаже обратното.

Смее се сдържано, заглушавайки смеха си с длан на устата. Може би със зъбите й не всичко е наред или мисли, че дъхът й е лош. При всички случаи това момиче е много срамежливо и пълно с комплекси. Говори й колко е красива и добра, и тя ще те награди за заслугите ти. Ако в крайна сметка се окажете в интимна обстановка, без умора повтаряй, че по-умела любовница никога не си имал. Впрочем това ще бъде истината.

Много приличен смях. Уж е открит, но винаги е в рамките на етикета. При това докато се смее, жената прави някакъв много изящен жест, например докосва веждите или края на ухото си. Мъжете наоколо не откъсват поглед от нея, но тя е непристъпна и студена.

Така и може да се окаже, ако започнеш да форсираш събитията и да й описваш какви чудеса я чакат през любовната нощ, колко неповторим и обаятелен можеш да бъдете. С други думи, нощта може и да започне, но в последния момент тя може да реши, че това, което правите, е нередно. Тогава ще се намериш в леглото със... статуя от времето на Римската империя. А всъщност тя съвсем не е такава. Дай й време, и любимата ти сама ще ти разкрие възможностите си.


Звънливият смях е хубаво нещо, разбира се, но...

- Ако около очите се появят “смеещи се” бръчици във форма на полукръг, те говорят, за съжаление, не само за доброто настроение и оптимизма на притежателя си. Според италианския лекар Паоло Ванци това е явен признак, че съединителните тъкани в организма са отслабени. В резултат може да се получат хемороиди.

- Колкото по-рязко са изразени торбичките под очите във формата на полумесец, толкова по-старчески вид придават те на лицето. Уви, това също е “проекция” на възможно заболяване на бъбреците, пикочния мехур и дори на сърцето.

- Ако между веждите, точно над носа, се образуват кръстообразни бръчици, не е изключено сериозно заболяване на гръбначния стълб, най-вероятно деформация на прешлените.

- Когато челото над носа е прорязано от бръчки, това е свидетелство за концентрираност на мисловния процес, но и за склонност към мигрена.

- Ако бръчките в дясната страна на лицето са по-дълбоки, отколкото в лявата, явно е болен черният дроб.

- Когато бръчките на челото са прекъснати и вълнообразни, такъв човек лесно излиза от равновесие и душевните несгоди може да го сломят. Той е склонен и към депресия.

- Дълбоката вертикална бразда между веждите подсказва, че човекът има нужда от движение и чист въздух. В затворено помещение може да получи главоболие.

- И един обнадеждаващ момент. Когато на челото ясно се виждат непрекъснати кръстообразни бръчици, имаме работа със силна личност, която рядко боледува.


Кискайте се за здраве!

Целебното въздействие на разнообразните физически упражнения е несравнимо с лечебния ефект на смеха. До такъв извод стигнали медици от Университета в Берн, Швейцария. Въз основа на многобройни изследвания те доказали, че неудържимият смях в продължение на 5 минути не само премахва депресията, но и оказва благотворно въздействие на сърцето и белите дробове.

Швейцарските учени разработили дори система на еквивалентите на смеха и физическите натоварвания. Те изчислили, че една минута смях е равнозначна на час и половина отдих. А смехът по 50 пъти на ден се равнява на 40 минути бягане.

http://www.blitz.bg
10 неща, които той си мисли по време на секс
4 въпроса, които ядосват бременните жени
За 58% от жените телевизията по-важна от секса
Онлайн свалки! Как да общуваме с дамите в интернет!
Видове мъже
По секса се познава кой командва вкъщи
Как да свалиш жена според зодията й?
 


Сходни връзки

Твоята половинка: По смеха ще я познаеш! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди