изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:51 EET
Убили Хюлия на магистралата, после я хвърлили в лозе?    
НовиниПотвърждава се, макар и все още неофициално, версията на БЛИЦ, че Хюлия Маджар е била убита с удар в главата. След разпознаване на тялото близки от семейството разговаряли с бащата, който е споделил - момичето е загинало от удар в главата, горе в ляво.

По всяка вероятност причината за смъртта на Хюлия е тежка черепно-мозъчна травма. Предстои компетентните органи да се произнесат от какво е тази травма - от удар в главата или Хюлия е била изхвърлена от автомобила, с който е била отвлечена, или пък самата се е опитала да скочи.

Близки на момичето подозират, че ако е била убита, престъплението се е случило на магистрала \"Хемус\", където е имало кръв, а тялото е намерено на пътя от Девня към Варна, след Побити камъни в местност с лозя.

Съседите казват семейството на Хюлия били бедни хора, дори ги наричали Голитата. По-късно се замогнали с честен труд. Хората от селото ги споменават само с добро - помагали на всеки, който ги е потърсил, давали са пари и дори на приюта на отец Иван в Нови хан. Бащата Назми и майката Ресние били работливи хора, а синът им Ахмед - достоен техен наследник.

Кмет на селото споделя, че бил близък Ахмед. \"И аз чух, че е искан откуп за 300 000 лева, чух, че подозират въпросния Иван, съученика на Хюлия\", коментира пред БЛИЦ управникът на селото.

Орлин ФИЛИПОВСКИ
http://www.blitz.bg

Ексклузивно в БЛИЦ! Приятелят на Хюлия дължал 300 бона на руснаци!
Това е профилът на Хюлия Маджар, намерена мъртва край магистрала Хемус
Откриха труп на 20-годишна на магистрала \"Хемус\"

 


Сходни връзки

Убили Хюлия на магистралата, после я хвърлили в лозе? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди