изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:56 EEST
Убиецът на Хюлия арестуван в чужбина    
НовиниИван Костадинов, който е издирван за убийството на Хюлия Маджар, е бил задържан в чужбина. Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров нито потвърди, нито отрече тази информация с думите "Всичко, което се каже по случая, ще попречи на разследването".

По непотвърдени данни заподзреният е избягал с автомобил на 4 януари в страна от Европейския съюз, като най-вероятно става въпрос за Румъния, съобщава "Труд".

Това е профилът във Фейсбук на Иван https://www.facebook.com/ivan.kostadinov.777, когото варненската полиция издирва за зверското убийство на Хюлия от Белоградец, съобщава dnesplus.bg, като се позовава на свои източници.

Иван Костадинов е завършил Техническия университет и е семеен.
http://www.blitz.bg

*******************
Аутопсията показа: Хюлия умряла от много удари по главата и кръвозагуба




Хюлия Маджар е убита и хвърлена в лозов масив. Тя е пребита до смърт. Това съобщи официално днес варненската прокуратура. Така бе потвърдена новината, която най-информираната агенция БЛИЦ съобщи преди всички, че убитото момиче е открито в лозов масив. 

Трупът е намерен в близост до четвъртокласен път между с. Езерово и ГП І-4. Смъртта е настъпила вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба, сочи заключението от аутопсията.

Незабавно са предприети оперативно-следствени действия и е извършен оглед на местопроизшествие  от служители на ОД на МВР-Варна. Започнато е  досъдебно производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта.

Извършват се активни действия по разследването, което се осъществява под наблюдението на Окръжна прокуратура - Варна. Извършителят се издирва, се казва в официалното съобщение от прокуратурата. / http://www.blitz.bg

Цялото село плаче за Хюлия!


„Отидох вчера да поднеса съболезнования, но нищо не знаем за това какво точно се е случило. Цялото село от днес насам плаче... Жена ми и тя плаче вкъщи. Хюлия е била нейна ученичка. Трудно е. Тежко е много...”. Това обясни с треперещ глас Реджеп Кахраманов - ходжата на почерненото село Белоградец.Още преди обяд възрастният мъж оповести на своите съселяни от високоговорителя на джамията, че убитата Хюлия Маджар ще бъде погребана в 15 часа днес. Красавицата ще бъде положена в земята, облечена в арабска носия, както повелява мюсюлманския обичай, обясни пред БЛИЦ ходжата.



По думите му, 24-годишното момиче, което бе пребито до смърт, с множество удари в главата, ще бъде увито в бял чаршаф и така тялото й ще бъде положено в гроба й в село Белоградец.

Вече втори ден цялото село, всички близки и приятели скърбят за Хюлия, видя наш репортер. Един човек не се намери в селото, който да каже лоша дума за нея или семейството й. Кметът на Белоградец – Али Хасанов обясни пред БЛИЦ, че всички съселяни ще изпратят красивата студентка в последния й път. Според него студентакта може да е била убита от ревност.

Орлин ФИЛИПОВСКИ
http://www.blitz.bg






Ето го профилът на издирвания за зверското убийство на Хюлия
Убили Хюлия на магистралата, после я хвърлили в лозе?
Ексклузивно в БЛИЦ! Приятелят на Хюлия дължал 300 бона на руснаци!
Това е профилът на Хюлия Маджар, намерена мъртва край магистрала Хемус
Откриха труп на 20-годишна на магистрала "Хемус"

 


Сходни връзки

Убиецът на Хюлия арестуван в чужбина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди