изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:39 EEST
Екзекуция в пристъп на ревност: Мъж разстреля жена си и неин приятел, после се гръмна (обобщение)    
Новини

Мъж на 39 г. и 33-годишна жена бяха буквално екзекутирани посред бял ден на паркинга пред блок 41 на бул. „Вл. Варненчик“. Убийството от упор е станало около 14,30 ч., а сигналът в полицията е постъпил седем минути по-късно. По данни на живеещите в блокове 41 и 42 се чула поредица от изстрели. Според едни се чули 6-7 изстрела, други пък твърдяха, че били изпразнени два пълнителя в телата на жертвите.



„В началото не можах да разбера за какво става въпрос, помислих, че деца гърмят с пиратки, но после разбрах, че е убийство“, коментира възрастна жена. Нейни комшии посочиха, че убиецът дори не е бягал. Той спокойно си вървял по паркинга и когато приближил сивото „Рено Сценик“ с варненска регистрация, в което се намирали жертвите му, се развикал „Като е..ш чужди жени – така е!“. И изпразнил пълнителя в двойката. Един от куршумите, пронизал мъжа, минал през предното стъкло на колата. Тялото на младия мъж бе намерено от полицията върху двете предни седалки. Жената пък при пристигането на следователите бе на земята до колата. „След стрелбата той въобще не е бягал, просто си тръгна“, разказват потресените очевидци. „Аз даже си помислих, че някой е видял сметката на едно от уличните кучета, след като ми стана ясно, че не се гърми с пиратки, а с пистолет“, коментира един от мъжете, живеещ на метри от лобното място.

Повече от три часа продължи огледът на криминалистите. Бяха разпитани множество свидетели. Около опънатата полицейска лента с всяка изминала минута се събираха все повече и повече хора, които коментираха зверството. Всеки разказваше какво е чул, какво е видял . Но всички бяха категорични, че единствената причина за тази екзекуция е любовен триъгълник. Часове по-късно от прокуратурата потвърдиха, че стрелецът и жената от години живеели на семейни начала. Няма обаче официални данни дали двойката има деца или не. При претърсването на колата разследващите се натъкнаха на снимка с малко дете сред личните документи на един от двамата застреляни.

„Това са млади хора, как може!?“, чудеха се хората, изтръпнали, че подобен разстрел се случва под прозорците им, и то посред бял ден. Те обаче допълниха, че не познават жертвите, и бяха категорични, че убитите не живеят в района. 

По сведения на очевидци виновникът за зверската екзекуция бил мъж със среден ръст, леко плешив. Преди да предприеме саморазправата от ревност, той отишъл в близкото магазинче за хранителни стоки. Там попитал продавачката какво би направила, ако види мъжа си под ръка с любовница. Жената в първия момент се усмихнала, мислейки, че това е някаква шега.

Тя свила рамене и отвърнала: „Не знам“. „Аз не пуша по принцип, но сега ще пропуша“, отговорил той. Подал 10 лева и си взел цигари. Заминал си. Продавачката няма никакъв спомен как е изглеждал мъжът. „ Не ми се стори нервен или афектиран, но вече ми е трудно да преценя, просто клиент“, допълни жената. Минути по-късно обаче 39-годишният мъж, който се почувствал предаден от любимата си, пристъпил към жестокото си отмъщение.

По-малко от два часа след стрелбата на горещия телефон 112 постъпва сигнал за прострелял се в главата мъж. В изоставен строеж на ул. „Крепостна“ 12, в гаражни помещения, е намерен 39-годишен мъж с огнестрелна рана в дясното слепоочие, за когото различни източници подозират, че именно той е убиецът на младите хора на бул. „Владислав“. Мъжът е откаран с линейка в шокова зала на МБАЛ „Св. Анна“. Към 17 ч. вчера състоянието му бе изключително тежко. По данни на зам.-управителя на лечебното заведение проф. Дико Бошнаков мъжът е в кома, на командно дишане, а тялото му е парализирано. Куршумът е минал през мозъка му и е излязъл от другата страна. До късно вечерта трябваше да се вземе решение от неврохирурзите дали да му се направи незабавна операция предвид тежкото му състояние. „Той е в такова положение, че може да не успее да доживее до операция“, коментираха лекари от болницата.

„Назначена е балистична експертиза за установяване на оръжието, разпитват се очевидци. Продължават процесуално-следствените действия по разследването под наблюдението на Окръжна прокуратура – Варна“, гласи официалната информация по случая. http://petel.bg

Окръжна прокуратура: Убитата жена във Варна е на 33, а мъжът на 39 години

39-годишен е ревнивият мъж, който застреля жена си и приятеля й във Варна, а после се гръмна в главата

Ревнивият убиец се гръмна в главата

Нисък мъж с очила изпразнил 2 пълнителя в тялото на момчето и момичето, смеел се, докато стрелял

От мястото на двойното убийство: Труповете на момче и момиче са в колата им "Рено"

 


Сходни връзки

Екзекуция в пристъп на ревност: Мъж разстреля жена си и неин приятел, после се гръмна (обобщение) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди