изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:30 EEST
Ревнивият убиец Петър - племенник на покойния дядо Кирил?    
НовиниРевнивият убиец Петър Евтимов, който екзекутира съпругата си Живка вчера посред бял ден на варненския булевард „Вл. Варненчик” между блокове 41 и 42, се оказва, че е племенник на покойния митрополит Кирил. В това увери енорийският свещеник на храм „Св. Преп. Иван Рилски” в Дългопол Иван Иванов, който от 20 години е приятел с Петър и Живка.

"Ние не само сме съседи – всеки ден, когато излизам от храма, първото нещо, което виждам е портата им. Аз съм и кръстник на малката им дъщеричка Силвия”, коментира пред "Петел" отец Иван. Той посочи, че двойката била много добро семейство.

"Много добра жена беше Живка, добра домакиня, добър човек. Петьо също не беше лошо момче. Твърдо заставам зад думите си. Много ми е помагал. С него заедно сме ходили 3-4 години подред на варненското летище да посрещаме благодатния огън”, коментира свещеникът. Той допълни, че няма представа какво се е случило между Петър и Живка, за да се стигне до вчерашната трагедия. „Моето семейюство е направо потресено”, допълни отец Иван.

"Утре, когато най-вероятно ще бъде погребението на двойката, той ще присъства като кръстник, като приятел, като семейство", каза още той.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ревнивият убиец Петър - племенник на покойния дядо Кирил? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди