изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:02 EET
Министър на отбраната: Извънземните вече са между нас, но се крият (ВИДЕО)    
Любопитно Бивш министър на отбраната на Канада заяви по руска телевизия, че извънземните вече са сред нас, но отказват да се появят наяве и да споделят технологиите си, докато не се променим и не спрем да водим войни и да замърсяваме околната среда. По думите на Пол Хелиър, който бе министър на отбраната от 1963 до 1967 г., има около 80 различни вида извънземни. Някои от тях изглеждат точно като нас и могат да се разхождат по улицата и ние въобще да не ги забележим, каза той в ефира на Russia Today в събота.

По време на странното интервю Хелиър направи серия разкрития за извънземните, които звучаха по-скоро като част от сценария на сериала „Стар Трек“, отколкото това, което ние официално знаем за инопланетяните. „Историята ни с НЛО-тата е дълга и, разбира се, те са доста по-активни през последните няколко десетилетия, откакто ние изобретихме атомната бомба“, каза той.

„Те са много притеснени от това, че ние може да я използваме отново, защото целият космос е едно цяло и това ще засегне не само нас, но и други хора в космоса. Те се страхуват, че ние може да сме достатъчно тъпи и да използваме отново атомни оръжия“, продължава бившият военен министър.

При това Хелиър изрази увереност, че повечето извънземни искат по-скоро да ни помогнат, отколкото да ни унищожат. „Бих казал, че почти всички от тях са добронамерени и искат да ни помогнат. Може да има един-два вида, които не искат“, каза той.

90-годишният военен за първи път заяви публично, че извънземните са пристигнали на земята през 2005 г. Той е и първият високопоставен политик, който публично заяви, че извънземните наистина съществуват. По думите му, представителите на другите разумни животи „посещават планетата ни от хиляди години“ и са безразлични към нашия начин на живот. „Прекарваме твърде много време във войни помежду си, харчим твърде много за военни разходи и не достатъчно за храна за бедните, за грижи за бездомните и болните. Те искат да ни сътрудничат, да работят с нас, да ни научат как да живеем по-добре, но само ако ние го поискаме. Те не смятат, че се грижим добре за нашата планета“, каза още той.

На моменти думите на Хелиър звучаха като сценарии на „Стар Трек“, докато той говореше за „федерация“ на извънземни, която има правило да не се намесва в развитието на световете.

Бившият министър на отбраната потвърди, че извънземните са отговорни за част от модерните ни технологии. Сред тях са микрочипът, LED светлините и кевларената жилетка. /  http://www.blitz.bg



Извънземните правят луд секс с българки!
Две НЛО се сблъскаха в Украйна
Три НЛО облъчиха Добрич
Политик призна: Имам секс афера с извънземно, направих му дете
НАСА криела едно от най -големите си открития на нашето съвремие
ФБР постави точка на делото за най-известното НЛО в човешката история (обновена+фото+видео)
Мистериозни лилави сфери се появиха в пустинята на Аризона
Сензация: НАСА откри извънземни (видео)
НЛО падна в Черно море? (видео)
Отвори се дупка в небето, от която влизат извънземните! (ВИДЕО)
Пирамиди в България са строени от ИЗВЪНЗЕМНИ! /ВИДЕО/
Заснеха НЛО над Лом /СНИМКА/
Ето невероятна снимка на военен от САЩ с извънземно! /ВИДЕО/
Български учен разгадал тайната на НЛО
НЛО над Петолъчката гледат в Стралджа
Откриха тайнствени пирамиди в Египет
Туристи щракнаха извънземно край Юндола /СНИМКА/
Нашествие на НЛО в Перник след земетресението
Президент на САЩ имал три срещи с извънземни
Извънземните погнаха и Москва
Къде е най-вероятно да има извънземни
Заснеха странни същества в тропическата растителност на Бразилия
 


Сходни връзки

Министър на отбраната: Извънземните вече са между нас, но се крият (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди