изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:30 EEST
Как сънищата влияят на връзката ви    
ЛюбопитноСънищата са явления, които вълнуват хората от векове. Макар по темата да има много научни изследвания, учените все още не са напълно наясно с всички аспекти около сънищата. Последното проучване установи, че съдържанието на сънищата оказва влияние върху отношенията на хората в реалния живот, предизвиквайки кавги и съмнения.

Досега се приемаше идеята, че събитията, емоциите и чувствата в будно състояние влияят върху съня. Според последните изследвания обаче сънищата също могат да имат въздействие върху начина, по който човек мисли и действа в реалността. Американски и британски учени смятат, че резултатите от тяхното изследване „дават доказателства за първи път, че специфичното съдържание на съня предсказва последващото поведение в отношенията с партньорите“.

Данните от последното проучване задълбочават разбирането за сънищата като неизучен фактор, който допринася за важни процеси във връзките – особено що се отнася до любовта и конфликтите, споделят още изследователите. Оказва се, че когато хората ревнуват в съня си, следващите дни това предизвиква повече проблеми в техните реални взаимоотношения с партньора им.

Когато пък човек сънува, че му изневеряват, това автоматично предизвиква спад в нивата на любов и интимност в следващите няколко дни. Най-важното е, че тези промени със сигурност не могат да бъдат обяснени с нещо, което се е случило преди сънуването. Това означава, че сънищата действително могат да повлияят на действителността.

Не всяко влияние обаче задължително е негативно. Някои сънища могат да предизвикат и хубави емоции в настоящето. Например, хората, които често сънуват своя партньор, прекарват повече време с него. Казано по друг начин, сънищата могат да провокират както повече конфликти, така и повече любов, пише вестник Daily Mail.

http://www.tialoto.bg

Разкодирайте еротичните си сънища

Сексуалните фантазии на жените

Всички сънуваме

6 интересни факта за сънищата

Купувате книга насън - значи мислите за секс-тройка

Видения и сънища предсказват събития

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня


 


Сходни връзки

Как сънищата влияят на връзката ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди