изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:16 EEST
Жена от Търново: Извънземни ми промиват грубо мозъка докато спя!    
Любопитно Възрастна жена от Велико Търново е дала извънземни на прокурор. "Болярката" пуснала жалба в прокуратурата, че пришълците й промиват мозъка и настоява компетентните органи спешно да вземат мерки.

Това е един от най-абсурдните сигнали, за които сме били сезирани, разказват обвинителите в старата столица пред "Телеграф".

Според баба Мария зелени човечета прониквали грубо в мозъка й, докато спи и черпели от там важна информация. Затова на сутринта тя се събуждала уморена, с кошмарно главоболие и объркани мисли.

За да заблуди и да прогони наглите нашественици, жената започнала да не спи, а по цяла нощ се наливала с кафета и гледала телевизия до ранни зори. Тя била твърдо убедена, че освен нейното, извънземните завладявали съзнанието й на други хора.

Баба Мария е добре позната и на по-старите служители пропускари в търновското полицейско управление. По-рано тя почти всеки ден ги навестявала, за да им съобщи по някоя сензация като тази, че Андрей Луканов пие кафе в дома й или че комшията й, който е агент на КГБ, я подслушва чрез антената на телевизора си и пише доноси срещу нея.

Пред време жената шашнала един от младите полицаи с твърдението, че е убила мъжа си, защото й изневерявал, и държи трупа му във фризера си. Докато ченгето протягало ръка към телефона, възрастен колега го дръпнал и му казал, че съпругът действително е починал, но преди повече от 20 години и то от напълно естествена смърт.

Връстничка на Септемврийското въстание от 1923 г. пък твърдяла, че съседът й я дебне и воайорства, когато тя влиза да се къпе във външната баня на дома си. При това мъжът не само я гледал, но и я снимал, за да я изнудва след това с компромати. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Жена от Търново: Извънземни ми промиват грубо мозъка докато спя! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди