изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:02 EET
Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки    
Любопитно Анонимните анкети показват, че мъжете ценят у жените даже не красотата, а чувствеността. А от какво зависи тази чувственост? От блясъка в очите или от още нещо?

Сексолозите имат своя гледна точка към женската привлекателност. Според тях най-чувствени са невисоките набити жени с добре развити гърди и бедра и относително... къси крака. Докато изтезаващите се с диети дами с въжделените мерки 90х60х90 по принцип не се отличават с особена сексуалност. Впрочем във всяко правило има немалко изключения. При това мнението на мъжете невинаги съвпада с научните изчисления.

Формулата на женската привлекателност

Докато специалистите си блъскат главите да я търсят, мъжете са го направили отдавна. При това несъзнателно. Оказва се, че представителите на силния пол смятат за най-сексапилни дамите, у които обемът на бедрата е с 30% повече от обема на талията.

Формулата е доста универсална - в тази група попадат и изящни хубавици от типа на Кайли Миноуг /въпреки крехките й форми тя има доста релефни бедра/, и по-охранени особи, като Дженифър Лопес например. Важни са не обиколката на ханша и талията, а тяхното хармонично съчетание, категорични са мъжете! Неслучайно жените с фигура на пясъчен часовник и \"пречупваща\" се талия са се смятали за привлекателни и желани през всички времена.

Не последна роля играе съчетанието от тънка талия и пищен бюст. Специалисти от Полша, Норвегия и САЩ неотдавна провели следния експеримент. Взели образци от слюнката на 120 жени на възраст от 24 до 37 години в различно време от менструалния им цикъл. Оказало се, че нивото на женските хормони у дамите с фигура на Барби /не в смисъл на слаби, а по отношение на комбинацията от тънка талия и внушителен бюст/ надвишава с 26-37 процента аналогичните показатели у жените с по-плоски форми.

Същото изследване показало, че притежателките на тънка талия /независимо от размера на бюста/ имат много и от още един женски хормон - прогестерон. А именно този хормон играе голяма роля в способността на жената да забременява. Въз основа на това учените направили извода: без да разбират нищо от особеностите на женската ендокринна система, мъжете подсъзнателно се стремят да минат под венчило именно с такава жена, която може да им роди деца!

Пълна - значи здрава

Някои мъже, избирайки си партньорки, обръщат внимание не толкова и не само на тънката талия, но и на пищността на формите отпред и отзад. Анонимни допитвания показват, че според всеки втори джентълмен \"жената трябва да си има всичко\" и че пухкавелките са много по-апетитни от кльощавелките.

Впрочем слабостта на много представители на силния пол към дамите с рубенсови форми също си има научно обяснение. Сексолозите твърдят, че жените, които тежат средно с 5 кг над нормата, имат повече шансове да изпитат оргазъм в сравнение с обратния вариант. Трябва ли да напомняме, че за мъжете женският оргазъм е най-доброто доказателство за сексуалните им способности.

Не са лишени от мъжко внимание и истинските дебеланки /как да не си спомним тук брадатия виц, че само 90 на сто от мъжете обичат пълни жени, останалите - много пълни/. Някои неофициални наблюдения сочат, че пухкавелките са на почит най-вече в селските райони и малките градове. Явно там до ден-днешен е жив стереотипът, че пълна значи здрава. Впрочем в напредничава Европа днес също са на мода закръглените дами.

- Така че ако си се комплексирала заради няколкото си излишни килограма, успокой се - ти си прекрасна! В леглото килцата ти никак няма да са излишни. Неизброимо много са ситуациите, когато пухкавелки, отслабвайки, губят целия си темперамент. Това се потвърждава и от експеримент с - пардон! - мишки. Едната група гризачи били хранени, както се полага - вкусно и обилно, а втората била сложена на диета. И какво мислиш? Гладните мишки губели половия си инстинкт пропорционално на загубата на тегло!

- Доказано е освен това, че агресивните чувства към собственото тяло могат да се материализират. Организмът... се обижда.
И започва да натрупва абсолютно всички постъпващи калории на бедрата, талията и други най-неподходящи места. В такива случаи можем да напълнеем дори от ябълки и краставици. Учените наричат това явление автоагресия - агресия, насочена към самия себе си. Но и това още не е всичко: мъжете, усещайки подсъзнателно, че дамата не обича себе си, започват да се отнасят към нея по същия начин.

- Ако все пак се комплексираш заради пълнотата си, избягвайки секса, забрави за предразсъдъците си! Защото това е чудесен повод да съвместиш приятното с полезното. Съди сама: всяка минута нежни ласки /просто ласки!/ изгаря 4 ккал. Даже обикновеното разкопчаване на сутиена ще те раздели с 8 ккал /а ако го правиш с една ръка - с цели 18!/. А половин час любов може да \"неутрализира\" половин голяма пица, изядена преди това.


В защита на слабите

Впрочем много мъже намират за невероятно секси тънките дами. От почитателите на кльощавелките мнозина живеят в големите градове. Това отчасти потвърждава изследването на американски специалисти, пресметнали индекса на телесната маса на признатите за най-сексапилни дами. /Този индекс се изчислява лесно: трябва само да се раздели масата на тялото в килограми на квадрата на ръста в метри./ Резултатите били изненадващи. Установено било, че дамите с индекс от 18,5 до 24,9 имат здрав имунитет и от гледна точка на детепроизводството са най-перспективни. Мъжете, участвали в изследването обаче, игнорирали този факт и дружно гласували за хубавелките с индекс на телесната маса 18-19. А това е долната граница на нормата!

На търсене сред мъжете /основно сред младежите/ се радват и момичетата с фигура унисекс. Във всеки случай 40 процента от юношите се отнасят спокойно към това, че гаджето им няма пищни бедра и бюст. Те или смятат, че това е нещо, което може да се постигне /и донякъде са прави/, или са уверени, че най-важното у жената е душата, а не тялото.

Наистина мнозина консервативно настроени мъже се опитват да обвинят почитателите на мъжеподобните партньорки в скрити хомосексуални наклонности. Сексолозите обаче са категорични, че проблемът е в друго: в големите индустриални центрове социалната роля на жените стремително се променя. В резултат на това много представители на силния пол престават да гледат на дамата само като на сексуален обект. За създаване на стабилен брак те се нуждаят от жена, която би могла да им стане пълноценен партньор по бизнес, да споделя интересите на съпруга си. И външното сходство с мъжката фигура подсъзнателно се възприема като залог за необходимите качества на характера.

Единни стандарти за женска красота не е имало, няма и не може да има. Нашата задача е да обикнем себе си. И тогава мъжете ще ни обичат във всякакво тяло.


Скъпи, дай да те разгледам по-добре!

Докато мъжете сканират с поглед представителките на нежния пол, опитвайки се да отгатнат \"постелните\" им способности, дамите се занимават със... същото. На помощ им идват учените. Чудиш се дали кандидат-съпругът ти може да те дари със здрави деца? Погледни лицето му! Човешкото лице винаги се е смятало за индикатор на здравето. За първи път от векове обаче учените получиха пряко доказателство, че способността на мъжа да даде живот на потомство е свързана с външния му вид.

Изследователи от университета в испанския град Валенсия тествали 66 студенти. След това фотопортретите им били предоставени на 66 жени. Тяхната задача била да оценят колко са хубави мъжете. Същевременно се провеждал анализ на семенната течност на студентите. Жените подбрали най-привлекателните и сексапилни от своя гледна точка мъже. Установено било, че сперматозоидите на красавците са по-подвижни и по-жизнеспособни от тези мъжете, неудостоени с внимание от дамите. Излиза, че представителките на слабия пол могат да разпознават здравите от гледна точка на възпроизводството мъже само по чертите на лицето! Навярно така самата природа се грижи за доброто потомство у човека.

У жените пък съществува друга връзка - между външността и красотата на гласа. Изследователите дали на мъжете да прослушат гласовете на 30 млади жени, след което им показали техните снимки. Според джентълмените дамите с хубави гласове са най-привлекателни.  http://www.blitz.bg
Твоята половинка: По смеха ще я познаеш!
Тънка талия за по-добър секс
Пухкавите форми на Алекс Раева озадачиха журналисти
СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!
Кльощави или пухкави жени жадуват мъжете
ТАЙНИТЕ НА ВЕЧНАТА ЛЮБОВ
В ИТАЛИЯ СЕ ПРОВЕДЕ КОНКУРС \"МИС ДЕБЕЛАНКА\"

Еротика/Erotica

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

 


Сходни връзки

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди