изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:52 EET
7 храни за по-добър секс    
Любопитно

Кажете „Стоп!“ на преяждането! Ако искате сексуалната ви мощ да се завърне, тогава трябва да се погрижите и за диетата си! Дори да не ви се вярва, храненето има голямо значение не само за фигурата и здравето ви, но и за стимулиране на сексуалната функция.




Така че, намалете пърженото, мазното и калоричното! Време е да се запознаете с някои хранителни съставки, които са особено важни за подсилване на сексуалната енергия и желание!

Авокадо

Още древните ацтеки са използвали авокадото като афродизиак. То е богато на ненаситени мазнини и същевременно с ниско съдържание на наситени. Това го прави полезно за сърцето и артериите, което от своя страна спомага сексуалната функция, тъй като улеснява притока на кръв към половите органи.

Цитруси

Всички членове на семейство цитрусови плодове са добре дошли между чаршафите ви! Богати са на антиоксиданти, витамин С, както и на фолиева киселина, а тя има съществено значение при зачеването. Така че, насладете се на богатството от цитруси по всяко време на годината!

Рукола

Тя е позната като помощно средство при еректилна дисфункция от първи век от новата ера! И това не е шега! Актуално изследване показва, че микроелементите и антиоксидантите, на които е богата руколата, подобряват сексуалното здраве, повишават либидото и влияят положително на доброто настроение, което също е съществено за здравословния сексуален живот.

Ягоди

Всичко червено привлича сексуална енергия – от червеното бельо до червените сочни, пресни и ароматни ягоди! Те са прекрасен източник на фолиева киселина, витамини от група В. имат свойството да повишават броя на сперматозоидите при мъжете. В съчетание с тъмен шоколад ще предизвикат истинска експлозия в леглото!

Морски дарове

За някои може да се стори отблъскваща идеята да хапват хлъзгави и лигави миди за повдигане на либидото, но е факт, че морските дарове са мощен сексуален стимулант. Съдържат цинк и са богати на мастни киселини.

Смокини

Смокините съдържат голямо количество фибри, полезни са за сърцето. Освен това фибрите помагат и за извайване на секси фигура, което от своя страна предизвиква у противоположния пол сексуални желания. А това също ще подобри вашите преживявания под завивките.

Бадеми

Те са мощен сексуален стимулант и подобрител на фертилитета. Бадемите изобилстват от микроелементи, цинк, селен и витамин Е, които са от изключително значение за сексуалната и възпроизводителна функция. Цинкът подобрява сексуалното желание и повишава издръжливостта.

http://www.az-jenata.bg

4 растения – мощни афродизиаци

Билки за по-добър секс

Тънка талия за по-добър секс

10 идеи за по-добър секс

Сексинструкторка обещава 120 дни оргазъм на всички жени /18+/

Кризата в брака настъпва на 3-та година

 


Сходни връзки

7 храни за по-добър секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди