изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:44 EEST
Буйните интимни прически се връщат на мода    
ЛюбопитноАмерикански моден гигант постави твърде естествени манекени на витрините си. Очертава се 2014 да бъде не само Годината на коня, но и Годината на буйните интимни прически.

Тези изводи се налагат от две събития, с които световните таблоиди сериозно са се заели в последните дни.

На първо място ще споменем дръзката кампания на щатския моден гигант American Apparel. От компанията очевидно са решили, че ще бъдат наистина интересни, ако засягат темата за дамското окосмяване "там долу" по възможно най-скандалните начини. Уж целта им е да се опълчат срещу табутата в обществото, но според нас просто са избрали този начин за привличане на всеобщо внимание.

Първо показаха жив модел с прозрачни гащички, под които се виждаше абсолютно всичко. Миналата година пуснаха в продажба тениска с естествено окосмена вагина, от която тече менструална кръв. Новото "двайсет" пък са манекените с гъсти гори от интимни косми, поставени на витрините на магазините от веригата.

Американското общество е скандализирано, въпреки че там пълното премахване на окосмяването между женските крака не е чак толкова популярно, колкото тук. Онези, които подкрепят подобни призиви за завръщане към естествения външен вид, обвиняват порно индустрията за налагането на идеала, според който дамите не трябва да имат косми под бикините.

Към това мнение открито се присъедини и актрисата Камерън Диас. Тя публично обяви, че според нея интимното окосмяване не е сложено на мястото си без причина и да го премахваме е все едно да казваме "Не ми трябва нос".

Тези изказвания от страна на Диас са странни, имайки предвид, че само преди година весело е разказвала историйката за това как завлякла своя неизбръсната приятелка под душа и кажи-речи насила я обезкосмила.

Явно и русокосата Камерън е решила да се прави на интересна посредством подхода на American Apparel.
http://jenite.bg
“Мис интимна прическа” сваля гащичките на летуващите в Слънчев бряг
Риалити героиня и футболна тигрица се пробват на МИС СИЛИКОН 2012
Александра Феодорова е "Мисис България 2013"

А АКО ИМАТЕ НАВЪРШЕНИ 18 ГОДИНИ, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПЪРВИТЕ КРАСАМИЦИ В АМЕРИКАНСКОТО ИЗДАНИЕ "PLAYBOY" : http://ndtnews.hopto.org/gallery/view_album.php?set_albumName=MissPlayBoy&page=24

 


Сходни връзки

Буйните интимни прически се връщат на мода | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди