изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:22 EEST
Най-свирепите тъщозаври и свекървища в света    
Любопитно За завиждане са арменските снахи от време оно. До края на ХIХ в. в селата на древната държава строго спазвали обичая си "избягване". Омъжената жена имала право да говори с роднините на мъжа си само в негово присъствие. Невестата не бивало да обелва и дума пред свекъра си до неговата смърт, а пред свекървата - докато роди първото си дете. Какво облекчение! За всички страни...

 Тъща ви постоянно се пречка пред телевизора точно на дузпите... Свекървата непрекъснато сравнява готварските ви провали с нейните кулинарни шедьоври... Това ви дразни? По-добре се успокойте с историите на тези страници. Всъщност има много по-зли свекърви, отколкото предполагате. Като тази, която наела убиец за снаха си, или другата, която биела и заключвала жените на 3-мата си синове.

Е, има и зетьове, които не само се разбират с тъщата, а и я обичат страстно. В буквалния смисъл.

Вие, зетко, вземате ли тази тъща за ваша законна съпруга?

Историята на тези двама на снимката е в разрез с всички неписани правила в обществото и в любопитно противоречие с вицовете за тъщите.

Любовта е сляпа, са казали хората. Тъкмо тя кара Юда Магарасад да се ожени за тъща си Фелистус Гопоза. Това става само две години след като съпругата му Рози умира. След смъртта през 2008 г. майка се мести при зет си. Между двамата се заформя роман, който кулминира в "Менделсон" през 2010 г.

Съвсем естествено на сватбата им няма много гости. И от двете фамилии, които всъщност вече са една рода, отказали да дадат благословията си.

Да се доверим на професионалистите

Мислите, че вашата свекърва е лоша? Е, поне не е наемала професионалист, за да ви убие, нали?

Страшничко изглеждащата 70-годишна дама от снимката е направила именно това. И това не е всичко. Даяна Рийвс Костаракис казала на наемния убиец, с когото се срещнала, че ако той не успее да се справи със задачата, тя ще свърши работата сама.
През 2013 г. срещу нея са повдигнати няколко обвинения. Пред полицията на щата Флорида Даяна твърдяла, че снаха - Анжела Костаракис, е пияница, която планира да напусне сина и да вземе детето им заедно със себе си в Колорадо. От своя страна Анжела изцяло отрекла да има такива намерения и обяснила на ченгетата, че дори не е предполагала, че свекърва я е нарочила за убиване. Тя обаче си спомнила, че 3 седмици преди историята с килъра да излезе наяве, "маминка" изненадващо я прегърнала и казала: "Толкова се радвам, че с теб сме такива големи приятелки..."
За зла участ тя поръчала мръсната работа на ченге под прикритие, на което обещала $ 5000. Според медиите Костаракис платила $ 1500 на полицая в брой и му казала, че може да вземе всички бижута от снаха , след като я убие и така да си допълни "хонорара" до $ 5000.

Даяна е обвинена в престъпно склоняване към убийство и заговор с полицай.

Уважаеми гости, сватбата се отменя

Благодарение на отвратителната си "маминка" американец успя да спечели радио конкурс. От предаването търсели най-гадната тъща, а господинът, чието име е неизвестно, просто се обадил и разказал историята си.

Майката на любимата му толкова го мразела, че ден преди сватбата решила да се обади на всички поканени от своята рода, че сватбата се отменя.

 За да го опетни максимално, обяснила на всички, че младоженецът ще влиза в затвора и с дъщеря са скъсали в последния момент.

В деня на тържеството, след като гостите на булката вкупом не се появили, доволната тъща казала на дъщеря си, че вероятно родата не дошла, защото никой не одобрява нейния брак...

13 години робство под ключ

Абсолютно безсърдечната Насеба Биби държала и 3-те си снахи под ключ в дома им в Англия и ги третирала като робини в продължение на 13 г. Редовно ги биела, ако не се подчиняват, и ги заплашвала, че ще им счупи краката и ще ги лиши от храна.

През 2006 г. една от снахите успява да избяга и да се добере до къщата на съседите. По-късно и синът на най-изстрадалата - Наджина, потвърждава, че баба му биела майка му. Следва дело.

Наджина става снаха на Насеба през 1993 г., Нисба - през 2005 г., а Тазем - през 2001 г. И трите са от Пакистан и браковете им са уредени там, а после идват да живеят в Англия, уж за добро.

Най-известното свекървище се прочу с имейл

Когато през 2011 г. унизителният мейл, който Каролин Бурн прати до бъдещата си снаха, започна да обикаля интернет пространството, 60-годишната британка стана най-известното свекървище в света.

 В писмото си г-жа Бурн критикува момичето заради "липсата на грация". "Крайно време е някой да ти обясни какво са добри обноски. Твоите очевидно липсват, за което изпитвам съжаление към теб", пише тя. Освен това Каролин обвинява 29-годишната жена, която работи като личен асистент в Лондон, че е златотърсачка. "Разбирам, че родителите ти не са в състояние да помогнат с покриване на разходите за сватба. В такъв случай ще е по-добре сватбата да е по-скромна и отговаряща на възможностите ви", пише Бурн, която живее в къща с 5 спални, оценявана на около $ 800 000.
След като прочита мейла, Хайди Уитърс го разпраща на няколко приятелки. Те пък, втрещени, го споделили на най-близките си познати и така след няколко дни злобното писмо се появило по телевизията, във вестници и сайтове. Не един коментар под находката в интернет определя Каролин Бурн като "свекървата от ада".

Историята има хепиенд - няколко месеца по-късно младите влюбени се женят без надутата свекърва.

Маминка идва на медения месец

Чудили ли сте се докъде може да стигне безграничната любов на една майка към сина ? Един от добрите отговори е: дотам, че да го придружи на медения му месец.
Представете си изражението на "приятно" изненаданата италианка Мариана, когато зърнала свекървището на летището минути преди с любимия да тръгнат към Франция. А сега си представете реакцията , като разбрала, че тя не е в графа "изпращащи", а в "пасажери"...

Вбесената булка наредила на съпруга си да каже на майка си да се прибира. Той обаче започнал да увърта, че не може да го направи, защото "мама" имала здравословни проблеми. 36-годишната Мариана била принудена да прекара 3 незабравими седмици в романтична Франция със свекървата.

Благодарение на това време обаче разбрала, че мъжът поддържа "проблемна емоционална привързаност" към майка си. Поискала развод, а още щом се прибрали от медения кошмар... пардон - месец, се изнесла от дома.

Номерът на китайката с... паяка

Ако дължите пари на тъщата, върнете ги, съветва китаец, чиято кола била вдигната с кран и сложена високо на терасата му.

Г-жа Уанг стигнала до крайната мярка, защото зетят не връщал 500 хил. юана (118 хил лв., б.р.). Дала му ги, за да инвестира в бизнес. Наемането на кран и качването на аудито на терасата се сторили най-адекватният начин да си получи парите.

Да забогатееш от тормоз

През 2006 г. съдът в Нотингам разпореди свекървата Далбир Каур Бакар да изплати 35 000 паунда на снаха си Джина Сингх, тъй като 26-годишната жена месеци наред търпяла тормоз. Свекървата, която живеела заедно с младото семейство, държала снаха си като затворничка, карала я да става всяка сутрин точно в 6,00 ч, да върши "прекомерна и ненужна домакинска работа" и дори да чисти тоалетната без четка. Освен че ограничавала контактите с родителите , тя отрязала косата на снаха си и не давала да се среща с никого. Спряла я дори да отиде на лекар, когато получила инфекция на ръката.

Г-жа Бакар в крайна сметка постига целта си - след около година брак Джина се развежда със сина .

Да кърмиш внучето

Британка изпаднала в шок, като видяла как свекърва , с която се мразят, опитва да накърми сина . Според снахата "маминка" пробвала и двете си гърди, въпреки че знаела, че това няма как да стане.

Като научил, дядото на детето попитал жена си наистина ли е "кърмила" мъника. "Няма да говоря на тази тема. Единственото, което ще кажа, е, че беше скрепяващо връзката преживяване и за двама ни", отговорила гордата баба.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Най-свирепите тъщозаври и свекървища в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди