изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:05 EEST
Проф. Димитър Тадаръков ексклузивно пред БЛИЦ и "ШОУ": Жена ми е имала паралелна връзка с двама!    
Интервюта Ако кажа, с кои е имала контакти, ще стане за срам пред България - те са над 55-годишни, хвърли бомба бизнесменът
Проф. Димитър Тадаръков, за когото се разшумя преди дни покрай пожара във фабриката „Българска коприна“ в столичния квартал „Княжево“, проговаря за първи път след година и половина мълчание за развода си и за отношенията си с досегашната му жена – тв журналистката Светослава Рудолф!


Само след дни ще приключи драматичният „междузвезден” развод - на 6 февруари ще стане ясно при кого остават двете деца и кой от досегашната двойка ще остане да живее в семейното жилище, което и след първото дело двамата продължават да обитават заедно, но разделени от една врата.Кой на кого е изневерил, кой е бил строг и кой е издържал семейството, вижте гледната точка на проф. Тадаръков ексклузивно пред репортер на агенция БЛИЦ:

- Проф. Тадаръков, отново се разшумя покрай вас покрай пожара в бившата ви фирма „Българска коприна“. Нападките между вас и жена ви пак излязоха пред публика. Тя подметна да се провери кой има интерес от пожара, вие й отвърнахте остро... Само след дни предстои второ дело по развода ви. Какво се случва?
- Най-кратко и ясно казано - аз 17 години се грижа за децата си в България и в чужбина, а тя не се интересува от тях и не се грижи! Те живеят при мене.

- Не живеете ли заедно със съпругата си? Доколкото знам, сте в едно жилище..
- В едно жилище, което е разделено с врата. Но от две години не се засичаме.

- Не говорите ли с нея?
- Няма какво да говоря с нея! Майка, която не иска да се грижи за децата си…една майка, която е тръгнала по наклонения път жена с психически и параноични отклонения – няма какво да говоря!…

- Доста тежки определения – „психически, параноични отклонения”…

- Когато година и половина имате извънбрачни връзки с двама човека, искате-не искате, развивате параноични отклонения, защото се пазите; появяват се и психически отклонения, защото не знаете какво да правите...

- Тя казва, че сте я подслушвали със СРС-та и някакви снимки сте получили, където тя е лежала на шезлонг с някакъв мъж във фитнеса в „Лозенец“. Какви са тези мъже, знаете ли вие?
- От А до Я всичко! Не само знам, но нали разбирате човек каква нервна система трябва да има година и половина да изучава жена си, без да вдигне скандал, без да й се кара, без да я закачи с пръст.

- Бившата ви съпруга казва в едно интервю, че сте жесток, отмъстителен, егоист…

- Вие си направете сметка - ако човек е жесток, егоист и какъвто и да е, може ли да изтърпи изневери година и половина, без да направи нито една забележка, а? Как си го представяте вие това?!

- Вероятно е стоическо...?
- Е, за това говоря! Човек с психически отклонения може да говори всичко и аз съм свикнал. А аз, с изключение на онзи ден, не се обадих по тези теми, но тя прекали с нейните обвинения за пожара. Измисли някакви застраховки, а там нищо не е застраховано (б.р. - в интервю за агенция БЛИЦ по повод пожара в „Българска коприна“ преди дни Светослава Рудолф зове да се разбере кой печели от този пожар)

- Като ви слушам, едва ли ще отстъпите за децата. Искате да останат при вас...
- Аз съм категоричен за децата! Това са го установили социалните служби, които са говорили с тях. Това са го установили и трима психиатри, които ни бяха поставени от Районния съд за среща на мен, на нея и на децата. И те го установиха, а не аз! Аз установявам това, че ги гледам от раждането им досега докато учат в чужбина, и непрекъснато.

- А тя не се ли е грижила изобщо за тях?

- Ако считате, че грижата й е, че 17 години не е отделила нито лев за тях…

- Тя казва, че вие не сте я издържали, а тя е въртяла собствен бизнес, имала 4 жилища...
- Как се издържат четири жилища?! Можеш да го правиш, когато мъжът инвестира да купиш жилището и след това като го стегнеш, а накрая да теглиш банков кредит и да го заложиш. Аз съм й дал парите да го купи и да го ремонтира и когато е било готово, тогава тя го залага в банка.

- Защо го залага, защо са й тези пари?

- Ами питайте нея! При положение, че 17 години две жени се грижат за децата й, те по принцип бяха общо четири, и перат, готвят, гладят и се занимават с тяхното отглеждане... А аз всичко плащам!...

- А как ще разделите жилището, в което живеете сега, разделени с една врата?
- В първото дело ни дадоха развод, оставиха децата при мене и й казаха да напусне жилището. И сега съдът трябва да реши дали аз ще напусна и децата остават при нея, или тя ще напусне и децата остават при мене и аз да се грижа и да им плащам издръжка.

- Имате ли какво друго да делите – знае се, че имате доста имущества?
- Тепърва ще делим и моите, и нейните апартаменти - каквото каже съдът. И всеки ще докаже какво е платил и как ги е придобил.

- Между другото, в едно интервю тя казва, че е имала вечерен час и че вие сте искали всяка вечер в 20:00 часа тя да ви чака вкъщи с чехлите и халата...
- Това не е вярно! Сутрин аз стягам децата, излизам и ги водя на училище. Те са цял ден на училище, а тя спи до обяд, след това тръгва по нейни задачи в журналистиката, за които никога не съм й пречил. И единственото време, когато можем да се видим, е вечер. И аз съм я помолил вечер в 20-20:30 или в 21:00 ч. да се върне и да вечеряме заедно цялото семейство. Единственият възможен вариант, който е чисто човешки и семеен!

- А това спазваше ли се?
- Е, не се спазваше!

- Все пак, отново да ви питам за тези СРС-та, подслушвания, които сте й прилагали. Така се говори...

- Това е пълна измислица! Няма никъде СРС-та и подслушвания, защото не е било необходимо. И ще ви кажа защо. Защото при мене е оригиналният тефтер, където тя години наред си пише къде са й срещите, с кого и от колко часа. Другото, което съм й хванал с разрешението на съда – взехме от Гранична полиция разпечатка колко пъти е ходила в Македония, с коя кола и с коя личност, която не е от нейната телевизия. Виждате ли колко прости и обикновени неща!...

- Значи вие знаете хората, с които е била. Двамата любовници ги знаете кои са?
- Думата „любовници“ не съм я споменавал. Не съм казал „изневерявала“ - не съм й светил. Поддържала е контакти. Имам и снимки и не съм правил повече. Достатъчно е било, че година и половина ме е лъгала.

- Значи вие все пак нямате доказателства, че ви е изневерявала? Какво значи „лъгала” в такъв случай?
- И на вас, ако ви кажат, че отива да снима в Струмица за баба Ванга и вие питате с кого, и тя ви каже: „С телевизията, разбира се“, а граничната служба ви каже седем пъти, че не е била с кола на телевизията… И когато тефтерът говори, и когато разпечатките на джиесема говорят нещо…

- Да, знаете явно кои са тези хора - както казахте от А до Я...
- Не само това! На единия с жена му имах разговори и обсъдихме интересни моменти и така нататък...
Когато един човек е професор и доктор с няколко висши образования, той не е за подценяване. Нали разбирате каква нервна система трябва да има човек, за да наблюдава това година и половина, да не докосне човека, да не повиши глас, за да види докъде ще се изложи!... И това всичко е документирано!

- И все пак, вие не казвате думите „любовник” и „изневяра”, пък твърдите, че е поддържала контакти...
- Казвам, че е поддържала отношения с двама мъже едновременно по едно и също време.

- Но не уточнявате какви са тези мъже. Тя може да поддържа служебни отношения с тях..
.
- Сигурно в служебните отношения не влиза да ходи по хотелите...

- А, когато пътува навън за няколко дни, все пак трябва да спи някъде.
- Говоря за хотели в София!

- Кажете какви са тези мъже? В каква професионална област се изявяват?

- Не искам да кажа, защото ще стане за срам пред България. Те са на възраст над 55 години!

- Поне заможни ли са? След като не сте я издържали, може да си е търсила хора за поддръжка?
- Ако човек казва, че не е издържан, а е обиколил 22 държави... а? Нали разбирате? И 17 години издържам всичко вкъщи. А тя детето, като го води на кино, ми дава касовия бон от фантата, чипса и билета да ги осребря!...

- Осребрява си касовия бон от вас за киното на детето?!
- Да, дава ми го да й го осребря.

- Тези неща са много лични, а при вас много детайлно всичко излиза в медийното пространство...

- Тя знае какво е направила и две години търси начини да си изчисти името, да ме плюе по медиите, защото знае, че някой ден ще проговоря.

- Има и за вас един слух - че имате близка жена - кубинка….
- Истината е, че помагам на италиански фирми, които инвестират в Куба и ползват моя опит в туризма и опита ми как се работи при социализма и при планова икономика. Това е с Куба. Не искам личните ни неща да ги разкривам пред публика, но публиката е много заблудена. Това децата ти да не те искат и да искат баща си!… Година и половина не съм говорил. Исках съдът, социалните, психиатрите, психолозите сами да стигнат до тези заключения.

- Все пак вие казвате, че психолозите са говорили с децата, а казвате, че бившата ви жена има психически отклонения. Това само ваше мнение ли е?
- Не е мое мнение. Ако я питате, ще видите, че след като подадох молба за развод, и тя над половин година е ходила при психолози и психиатри. Наблюдавах година и половина нейните параноични действия. Човек, който е гузен, развива параноя. Човек, когато винаги е гузен, има психически отклонения – помни, не казва, забравя...

Едно интервю на Диана МИЛЕВА,
агенция БЛИЦ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Проф. Димитър Тадаръков ексклузивно пред БЛИЦ и "ШОУ": Жена ми е имала паралелна връзка с двама! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди