изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-03-25 @ 05:57 EET
Какво носи февруари на всяка една зодия    
Хороскоп

 Какво носи февруари на всяка една зодияОвен

Безброй ангажименти

През месец февруари вие, представители на зодия Овен, буквално няма да имате покой. Ще сте ангажирани с много задачи и трудно ще угодите както на началниците си, така и на близките си.

Всеки ще смята, че не сте изпълнили всичко и че не работите. Наложително е още в началото на месеца да прекратите подобно отношение към себе си, защото, оставите ли нещата без контрол, ще се изнервите крайно много.

Наложително е да сте абсолютни реалисти по отношение на постигнатите резултати. Само такъв подход ще ви обезпечи успех.

По отношение на романтичните преживявания просто не трябва да таите излишни надежди. Нищо романтично няма да ви се случи. Даже има опасност да влезете в остър конфликт с постоянния си партньор. Ако не се усетите кога да прекратите споровете, е възможно да се стигне до съвсем нежелани последици.

Телец

Труден месец

За вас, представители на зодия Телец, февруари няма да е от най-лесните, но вие ще бъдете достатъчно силни и борбени и ще се справите по един отличен начин. В началото на месеца работете активно и ще изпитате удоволствие от резултатите, които ще постигнете. Този период е благоприятен за хората, работещи в търговията, строителството, производителите на дрехи, дизайнерите. Хората на изкуството ще бъдат в известен застой, но не би могло да се твърди, че няма да имат добри идеи. Ако вие самите сте на ръководен пост, лично дръжте под контрол резултатите от дейността на подчинените си. В последните дни на месеца ще се наложи да покажете на всички, че сте човек с много силна воля и никой не може да разруши това, което сте създали с много усилия. В отношенията с любимия човек ще се усеща напрежение само през третата декада, но за много от сложните моменти вината ще е само ваша.

Близнаци

Изпитания в любовта

За вас, представители на зодия Близнаци, месецът ще бъде много активен и до известна степен напрегнат. Ще ви бъде малко трудно да отстоявате интересите си, но това не означава, че трябва да се предадете. Тъкмо обратното - ако сте достатъчно борбени, ще успеете да защитите правата си, да постигнете целите си, а и да покажете, че не сте човек, който се предава. Не трябва да се озлобявате срещу хората, които ще се опитват да ви пречат. Просто не се съобразявайте с тях и действайте по своите планове, които обаче трябва да са разумни и добре обмислени. Много важно е да не си усложнявате сами живота с различни нереалистични планове. Ако редувате правилно активност с почивка, ще имате достатъчно сили да издържите. По-труден ще е краят на месеца, но планирайте за тези дни отпуската си или поне се занимавайте повече с хобито си. В любовната сфера ще се наложи да преживеете много изпитания.

Рак

Спокойствие и силна храна

За вас, представители на зодия Рак, февруари обещава да бъде много спокоен и изпълнен с повече приятни емоции. Много добър вариант ще бъде да вземете отпуска и да си починете пълноценно, защото наистина ще можете да се насладите на отдиха си без някакви излишни тревоги. Ако не е възможно да вземете няколко дни почивка, не се занимавайте със стартиране на нови проекти и не водете важни преговори. Действайте само по рутинните си задачи и не се напрягайте много. И без това нищо кой знае какво няма да зависи от вас, така че я карайте малко по-спокойно.

Най-важно е да съхраните постигнатото досега в работата си. Старайте се да запазвате спокойствие, каквото и да се случи около вас. Отношенията ви с постоянния партньор ще бъдат нестабилни, така че се опитайте да ги скрепите с общи интереси. При мнозина може да се стигне до прекратяване на отношенията.

Лъв

Шефът ви дебне

За вас, представители на знака Лъв, месецът ще бъде разделен на две половини. През първата половина ще бъдете много ангажирани с делови задачи. Можете да очаквате новости в деловия си живот, които ще тласнат кариерата ви напред. Трябва да работите така, че да получите одобрението на преките си началници, които прецизно наблюдават работата ви. Не се престаравайте, бъдете естествени. Вие сте достатъчно отговорни хора и това вече е оценено.

Много от Лъвовете ще положат началото на нов бизнес, но не бива да се избързва. Внимавайте с какви партньори ще се обвържете. Втората половина на месеца ще е по-спокойна за вас. Тогава ще ви се удадат възможности да реализирате някои по-отдавнашни намерения във връзка с покупко-продажби на недвижима собственост. В отношенията с постоянния си партньор ще преживеете нови романтични чувства и това ще ви радва истински.

Дева

Разходи за ремонти

През февруари вие, представители на знака Дева, ще преживеете много голямо разнообразие от събития. Още в края на месеца трябва да съберете сили, за да се справите с всичко, което съдбата ви е подготвила. Най-добре ще е да не започвате нищо ново, но за сметка на това е необходимо да доведете до абсолютен край всичко, което сте задействали до момента.

След края на месеца ще тръгнете по един определено нов път и ако изоставите предишните си задачи сега, те само ще ви разсейват и ще отнемат от времето ви значителна част. Не бързайте да харчите пари за лични глезотии, особено ако сте се заели с някакви ремонтни дейности, които при всяко положение ще надхвърлят предварителните разчети. Нужно е да планирате добре как да приключите с ремонтите в дома си, затова се погрижете да осигурите помощ. Най-голямо разнообразие от емоции ви чака в сферата на любовта.

Везни

Тормоз и нерви

Вие, представители на знака Везни, през целия февруари ще трябва да бързате постоянно и да решавате спешно някакви задачи. Колкото и да обичате динамиката, има опасност в края на месеца да се чувствате изморени физически и претоварени емоционално. Наистина няма да скучаете, но има голяма вероятност да започнете да страдате от безсъние, да бъдете по-агресивни и припряни, а това определено ще пречи на работата ви.

Първата половина на месеца ще бъде повече натоварена с лични ангажименти, но някои от тях ще ви причинят големи неприятности и ще похабите доста нерви за решаването им. Втората половина ще бъде изцяло запълнена със служебни ангажименти. Имайте предвид, че ще се наложи да се справяте и с много несвойствени за вас задачи.

Физически ще бъдете здрави, но емоционалното ви състояние ще е много променливо.

Скорпион

Тормоз и нерви

Вие, представители на знака Везни, през целия февруари ще трябва да бързате постоянно и да решавате спешно някакви задачи. Колкото и да обичате динамиката, има опасност в края на месеца да се чувствате изморени физически и претоварени емоционално. Наистина няма да скучаете, но има голяма вероятност да започнете да страдате от безсъние, да бъдете по-агресивни и припряни, а това определено ще пречи на работата ви.

Първата половина на месеца ще бъде повече натоварена с лични ангажименти, но някои от тях ще ви причинят големи неприятности и ще похабите доста нерви за решаването им. Втората половина ще бъде изцяло запълнена със служебни ангажименти. Имайте предвид, че ще се наложи да се справяте и с много несвойствени за вас задачи.

Физически ще бъдете здрави, но емоционалното ви състояние ще е много променливо.

Стрелец

Финансови постъпления

За вас, представители на зодия Стрелец, февруари ще бъде много интересен, но и изпълнен с най-различни препятствия, защото ще ви се удаде възможност да научите нови неща, да пътувате, но невинаги всичко ще бъде съществено лесно.

Ще се наложи постоянно да се преборвате с обстоятелства, пък и с хора, които не си вършат качествено работата. Опитът, който ще придобиете, ще ви обогати и ще ви позволи да осъзнаете и някои свои грешки в работата и в отношенията ви с хората.

Наред със затрудненията в службата ще се появят и успехите. Ще усетите някои положителни промени и от страна на преките си началници. Месецът ще е благоприятен и да подобрите финансовото си положение.

В личния живот на Стрелеца ще настъпят някои промени заради близки роднини на постоянния партньор.

Козирог

Пей, сърце

През февруари вие, Козирози, ще се чувствате достатъчно комфортно, стига да не искате твърде много от живота. Трябва да бъдете умерени в желанията си, да не смятате, че някой ви е крив за дребни несполуки и да се радвате на всичко, което постигате. Това няма да е много трудно за вас, защото сте известни със своята жизненост. Придържайте се към постоянните си принципи през февруари и ще имате един много добър месец.

Деловите ви планове ще се реализират значително успешно, но това няма да е плод само на късмета ви, а и на системна упорита работа. Не разчитайте друг да ви изпълнява задачите и дръжте под личен контрол ситуациите. На работното си място бъдете стриктни и работете всеотдайно. Това ще бъде забелязано и е много вероятно още в края на месеца да получите малко повишение на заплатата. Любовният ви живот ще се развива хармонично, но бъдете по-сдържани, когато ви се предостави възможност за нова връзка.

Водолей

Мързел и безразличие

През февруари вие, представители на знака Водолей, ще сте изправени пред различни трудности и ако не съумявате да сте добре организирани, няма да осъществите много от плановете си. Не е лошо по-често да си напомняте, че трябва да контролирате себе си, да не си позволявате леност и безразличие към ставащото. Сами нещата няма да вървят. Нужно е вие да ги движите напред. В случай че съумеете да се справите със собствените си настроения, делата ви ще се развиват добре, макар и с малки трудности.

Не изпадайте в крайна амбициозност, не изисквайте от себе си и околните прекалено много. Анализирайте детайлно причините за някои неуспехи, вземете бързи мерки и всичко ще се развие благоприятно.

В сферата на любовта ви очакват интересни неща, макар че от незаинтересованост сигурно ще пропуснете някои от тях.

Риби

Не се правете на началник

През този месец вие, представители на знака Риби, ще се опитате да бъдете водещи личности в колектива, в който работите, но е голяма вероятността да се натъкнете на голяма съпротива. Подобна ще е ситуацията и в приятелското ви обкръжение. Не мислете, че не ви уважават. Просто променете подхода си и не се опитвайте авторитарно да налагате мнението си, не спорете грубо с хората, които ви обкръжават и наистина искат да ви помагат, с каквото могат. Бъдете дипломатични и ще успеете да постигнете по-голяма част от това, което сте си поставили за цел.

Вярвайте на интуицията си, бъдете малко по-решителни и гъвкави. Ще имате достатъчно сили да се справите. В семейството също няма да се радвате на абсолютно спокойствие. Ако можете, запазете мира и хармонията, като не проявявате дребнавост. Оставете близките си да разрешават споровете помежду си.

http://www.trud.bg

Китайски оракул: За траките конят е цар

Китайски оракул: Сбогом, Змия, иде Конят! Край на заговорите

Как всяка зодия реагира при скандал?

Вижте каква ще е Годината на коня за различните зодии

Кое цвете сте според зодията?

Любовта през 2014 г.

България е зодия Телец

Какво да очаква всяка зодия през 2014 г.

Хороскоп за 2014 г. Овен (21 март-19 април) - Късмет у дома и в любовта

Хороскоп за 2014 г. Телец (20 април - 20 май) Кармична разплата

Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!...

Да се родиш в Годината на Коня

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

Прогноза на водещи астролози за България през 2014: Критичният месец е април, Сатурн ни подлага на тежки изпитания!

Пророчество на Слава Севрюкова: Прероденият Давид ще спаси България! През 2017 г. идва жена-управник!

Вярност и любов според индивидуалния знак

Каква жена си според деня, в който си родена?

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

Вярност и любов според индивидуалния знак

Как да уловиш мъжа на мечтите си

Изберете си мъж според календара

Кой спорт ви отива според зодията?

Зодиите на родителите \"бележат\" детето

Какви пиячи сте според зодията?

Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая

Талисманите на любовта

Каква жена си според хороскопа на келтите?

Зодиите на родителите \"бележат\" детето

Египетски хороскоп

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

Тибетски хороскоп

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

Митологичен хороскоп

Какъв си според календара на маите

Хумористичен Китайски Хороскоп

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Нейното бельо според зодията

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Каква сте в любовната игра според зодията

Коя година посрещаме - 2011-а, 2013-а или 2024-а?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

НОВА ГОДИНА И КАЛЕНДАРИТЕ

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА \"ДОБРУДЖАНЦИ\"

 


Сходни връзки

Какво носи февруари на всяка една зодия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди