изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:20 EEST
Станишев намекна, че може и да изгонят отцепниците    
Политика„Имаме формалните основания да отидем и по далеч и да констатираме прекратяване на членство в БСП като мерки срещу тези, които се отлъчиха и влязоха в новата формация. И един то тези хора да преосмисли последиците си за действията, това е важно за нас, всеки човек има значение. БСП не е наказателен взвод, в това число и националния съвет. Това каза на пресконференция председателят на БСП Сергей Станишев. По този начин той намекна, че представителите на НС на партията са готови да стигнат и по-далеч в мерките си срещу отцепниците от АБВ.

„Единственият от тях, който имаше смелостта да се появи, беше Росица Янакиева, кметицата на Перник. Тя показа много повече характер от други\", коментира Сергей Станишев.

Той обясни, че основният мотив на партията след последните избори е бил да не се допусне повторение в управлението на ГЕРБ за още един мандат.

„В страната още витае страхът, че може и да се върнат. Затова като лидер на БСП смятам, че е може задължение да отправя това обръщение към членове на БСП, които застават зад тази нова политическа формация. Хубавите приказки се разминават с реалността\", убеден е Сергей Станишев.

Според него АБВ обслужва интересите на ГЕРБ.

„Това, което се случи с АБВ зад гърба на партията по същество обслужва нашия политически опонент. Няма да постигнат резултата, който очакват, но пречат на нас, неслучайно Бойко Борисов толкова се радва на АБВ\", твърди още лидерът на БСП.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Станишев намекна, че може и да изгонят отцепниците | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди