изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:31 EET
Най-разпространените митове за жените и секса    
Любопитно Когато мъжете разговарят по мъжки често си мислят, че знаят всичко за жените или по-точно за жените и секса. Истината е че двата пола никога няма да могат да се опознаят напълно, независимо колко добри изследователи са. Ето кои са най-честите митове за жените и секса.

При жените сексуалното желание е по-малко, отколкото при мъжете

Определено мъжете са по-импулсивни, по-реактивни към възбуда, но това не означава, че жените имат по-малко желание за секс. Дамите изразяват по различен и дискретен начин желанието си за любов. Също така освен от чисто физическа възбуда, жените имат нужда да се чувстват обичани.

Сексът е по-малко важен за жените, отколкото семейния живот

Жените обичат да имат добър сексуален живот точно толкова, колкото мъжете, но те не дават приоритет само на секса или само на семейния живот, за който много хора смятат, че превръща секса в рутина. Спомнете си за „Сексът и градът“. Лентата съвсем точно отразява това, че сексът за много жени е на преден план.

Жените говорят за секс повече помежду си, отколкото мъжете

Не е задължително. Жените говорят много за секс, когато са заедно, но те са склонни да влязат в описване на подробности повече, отколкото мъжете, които говорят за секс много по-общо. Мъжете предпочитат да поставят оценка за това дали сексът е бил задоволителен или не, без да изпадат в детайли, но това не значи, че обсъждат секса по-малко от нежния пол.

Жените мастурбират много малко или изобщо не

Трудно е да се каже дали мастурбират малко или много, тъй като темата за мастурбацията в някои общества е все още тема табу. Според едно скорошно проучване 60 % от жените са споделили, че са мастурбирали през по-голямата част от живота си.

Всички жени обичат кунилингус (френска любов)

Не е задължително. Според американско проучване, в което 75% от дамите са споделили, че някога им е правена френска любов, 45% споделят, че не са получили удовлетворение. Причините за неудовлетвореността могат да бъдат различни.

Ако влагалището на жената не се овлажни естествено, то това означава, че тя не е достатъчно възбудена

Да и не! Причините за вагиналната сухота са много. Тя може да се дължи на стрес, хормонални промени, липса на сексуална активност или да е страничен ефект от приема на лекарства. В повечето случаи вагиналната сухота няма нищо общо с намалената възбуда на жената, но понякога и това е една от причините.

Жените са романтични и искат мъжете им да бъдат като рицари на бял кон

Да, дамите обичат вниманието, малките жестове, любовните бележки и обяснения. Но от друга страна те искат мъжът да бъде малко бунтар, лошо момче и страстен любовник. Така че за жените не всичко е само рози.

Жените държат да започнат с любовна игра

Любовната игра е важна не само за жените и е начин нежният пол да се отпусне максимално. Но също така те често са склонни да прескочат тази стъпка и да пристъпят към див, необуздан и животински секс.

Сексуалното удоволствие на жената зависи от размера на пениса на партньора й

Погрешно е да се мисли, че женският оргазъм и удоволствието зависят изцяло от размера на пениса. Ключът към удовлетворението в леглото се крие в любовната игра, романтиката, ласките и страстта на партньора.

http://www.az-jenata.bg

Петте най-големи заблуди за секса

Едни от най-честите митове за забременяването

Наносперматозоиди ще лекуват безплодието

Най-честите митове за зачеването

Каква е продължителността на здравословния секс?

7 мита за секса

Митове за връзката между зряла жена и по-млад мъж

Митове за жените, в които мъжете сляпо вярват

Митове за мъжете и секса

Митове за мъжката сексуалност

Най-разпространените митове за жената

 


Сходни връзки

Най-разпространените митове за жените и секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди