изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:46 EEST
ЗА ДАМИТЕ: Лъжата в леглото трови любовното щастие    
Любопитно Около 75% от жените поне веднъж са симулирали оргазъм, сочи статистиката

Любимият толкова се старае, но полза никаква. Спасението е в малките женски хитрости.

Разбира се, не може да се отрече, че в някои ситуации симулирането на оргазъм е позволено и даже полезно. Особено...

...ако ти се възбуждаш от това. За много жени блъфирането в леглото е първата крачка към оргазма. Интимните стонове и поривистото дишане могат наистина да способстват за достигането на оргазъм. Организмът получава импулси, подсказващи, че освобождаването наистина е настъпило, и “подгонва” онези симптоми на оргазма, които са потиснати. При успешно стечение на обстоятелствата ще настъпи истински оргазъм.

...ако партньорът го е заслужил. Мъжът цяла вечер се е старал да ти достави удоволствие, за себе си практически не е мислил, проявил е чудеса от фантазия, изобретателност и гъвкавост. Но при теб няма реакция. Да разочароваш мъжа след такива героични усилия наистина е жестоко.

...ако имаш нов любовник. Дори при машината има период на почивка, през който тя има право да “яде” повече бензин, да шуми и скърца повече от обикновено. С отношенията в леглото е същото. Трябва да се приспособите един към друг, за да можете да се радвате на оргазма. При това много жени не успяват да се отпуснат напълно с още непознатия партньор. А и не е удобно още на първата среща да разкриваш всичките си сексуални тайни и желания. Докато разбуждате съвместно сексуалността си, позволяваща ви да определите по какъв начин да получите максимално удовлетворение, ти можеш понякога да “изиграеш” оргазъм - просто за да успее мъжът да се почувства по-уверен.

...ако си много уморена. Лъжата е разрешена и в случай, че най-простата от всички причини, които не ти позволява да достигнеш екстаз - толкова си се изморила през деня, че пределът на мечтите ти е пълноценният осемчасов сън. Направо те втриса при мисълта за изнурителния сексмаратон, който явно смята да ти подари безумно желаещият те партньор. Да му откажеш е свръхсилите ти и нарушава правилата ти, но можеш да скъсиш дългия път до финала - това е сполучлив компромис.

Не бива да се преструваш

- Ако отношенията ти с новия ти партньор се базират само на секса. Учтивостта по отношение на примитивната сексмашина ще е грешка от твоя страна. Повярвай - егоистичният и безчувствен любовник, мислещ само за себе си и изнуряващ те със скучното “натам-насам-обратно”, не заслужава пощада. Нека той приеме за сведение суровата истина. Може тя да го накара да разнообрази поведението си.

- Ако се опитваш да го шантажираш. “Ако обещае да ми купи нещо, ще стена така, сякаш това е най-страхотното ми изживяване в живота. Но ако ми откаже, ще лежа като дърво - нека се поизпоти истински.” Пазарните отношения трябва да останат зад вратата на спалнята.

- Ако идеята за едновременен оргазъм е станала натрапчива. Така рискуваш изобщо никога да не познаеш прелестите не само на взаимното, но и на “самотното” удовлетворение. Когато зацикляш на тази тема, организмът сам блокира достигането на оргазъм. А ти създаваш впечатление, че не сте в спалнята, а на стадион и гоните някакъв рекорд.

- Ако той иска секс по два пъти на ден. А за теб е достатъчно и веднъж на три дни. Но вие се обичате, ти не искаш да откажеш на мъжа това удоволствие и се подчиняваш на неговата страст по-често, отколкото ти се иска. В този случай е необходимо всички карти да се поставят на масата. Не симулирай оргазъм, ако не получаваш такъв, иначе следващия път той искрено ще се обиди от отказа ти на интимна близост:”Защо, след като винаги получаваш удоволствие от това? Защо сега реши да се цупиш?”

- Ако никога не си изпитвала оргазъм въпреки неговото внимание, ласки, нежност. Това вече не е игра. Това е сексуален проблем, който не се цери със симулация.

Правилата на симулацията

- По-добре да не ти стигне, отколкото да ти е в излишък. Не бива да играеш, ако никога не си изпитвала оргазъм и не знаеш колко бурно можеш да реагираш на това усещане. Обикновено именно неопитните симулантки забиват нокти в гърба на мъжа и крещят така, че се тресат стъклата на прозорците.

- Не симулирай оргазъм прекален рано, иначе ще се лишиш от шанса да достигнеш истински екстаз. Партньорът ти няма да разбере защо преди са ти стигали няколко фрикции, а сега и след половин час не можеш да стигнеш до края.

- Вслушвай се в себе си и реакциите на тялото си, когато правиш секс. Най-вероятно първите опити няма да ти доставят никакво удоволствие, но ще ти помогнат да се самоизучиш. Много скоро ще разбереш какво те възбужда и какво не можеш да понасяш. Симулирайки оргазъм, ти никога няма да разбереш какви именно ласки те довеждат до екстаз. Не пришпорвай събитията, и всичко ще се получи добре!


Страст при изгрев слънце

За съжаление не всички дами си падат по любовта на разсъмване. И грешат! Защото желанието, събуждащо се с първите лъчи, има своите предимства.

- Вечер ние обикновено се чувстваме уморени и разбити, а сутрин - обратно, бодри и весели.
- Сексът на ранина е отлична алтернатива на сутрешната гимнастика. Така че ленивките трябва да го направят традиционен.
- Още нещо: вечер след работа по принцип сме гладни.А след вечеря - уви, ни се доспива. Докато лекият глад, който повечето от нас чувстват сутрин, предвкусвайки закуската, напълно може да се утоли с любов. Секс срещу кекс!
- Сутрешният секс може да се съчетае с измиване, чистене на зъбите и така нататък. При това в случая необременителните всекидневни хигиенни процедури могат да се направят съвместно и въобще да не излизаме от банята, докато...
- Партньорът, с когото, нежно притискайки се един в друг, сме прекарали нощта, ни става по-близък именно на разсъмване. Така че сексът с него обещава да бъде особено хармоничен.


КЛЕТВИТЕ ЗА ВЯРНОСТ СА САМО ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ

Всички влюбени обещават да бъдат верни до гроб и повечето - напълно искрено. Искаш ли да разбереш какво може да се очаква от теб? Тогава - напред!

От дванадесетте изказвания отдели четири, които смяташ за най-подходящи за себе си, и ги разпредели в дадените групи “А”, “Б” или “В”. Голямата група ще бъде твоят тип. Ако попаднеш в няколко групи едновременно, това означава, че личността ти е многообразна и в поведението ти са възможни всякакви варианти в зависимост от обстоятелствата.

- Без съпровождащите всяка новина вълнения аз не се чувствам наистина добре /А/.

- Заслепяването от сексуалността с времето нанася вреда на отношенията /Б/.

- Аз се стремя към тесни отношения с другите хора /В/.

- Трудно ми е да се занимавам с нещо дълго време /А/.

- Понякога съм на “вие” с истината /Б/.

- При продължителни отношения се задълбочавам в чувствата си /В/.

- Лесно се променям /А/.

- Често си мечтая за голямата любов /Б/.

- Нерядко внасям разнообразие в отношенията /В/.

- Вълнува ме мисълта за групов секс /А/.

- Нямам навика да рискувам /Б/.

- Любовникът трябва да бъде същевременно и добър приятел /В/.

Тип “А”: “Животът е голямо приключение”. Едва ли може да се каже, че твоята отличителна черта е верността. Несъзнателно се стремиш да си докажеш, че си способна да покоряваш сериозно и задълго, а междувременно рискуваш в крайна сметка да си останеш самотна.

Тип “Б”: “Когато някой не знае нещо, той не се и огорчава”. Ти смяташ верността за свой дълг, но не ти е лесно да изпълняваш това доброволно поето “задължение”. Особено ако сексуалният ти живот е скучен и еднообразен. Увереността и навикът - това са основните ценности, от които - наред с плътските радости, разбира се - не искаш да се отказваш.

Тип “В”: “Верността не е празна дума”. В твоя случай не може и дума да става за непостоянство, защото ти си привързващ се, съпреживяващ и самоотвержен човек. Умееш да цениш щастието, което ти е подарил животът.
http://www.blitz.bg

Най-разпространените митове за жените и секса
Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки
Секс по време на бременност – какво може и какво не?
Малко известни факти за секса и оргазмите /18+/
Порнозвезда: Дърдоренето в леглото проваля секса /18+/
G-точката, гените и видовете оргазъм при жената
Грешките на мъжете, които карат жените да симулират оргазъм /18+/
Защо някои жени не изпитват оргазъм?
Няколко вида женски оргазми, за които мъжете трябва да знаят /18+/
Всяка трета жена симулира оргазъм

Оргазмите удължават живота
Нормален ли е оргазмът ти?
Ползите от оргазма при жените
Кога оргазмът се превръща в кошмар?
Високи токчета – супероргазъм!
Само 8% от жените са равнодушни към оралния секс /18+/
Ана Кендрик се самозадоволява в кино
Няколко съвета за едновременен оргазъм /18+/
Секс пози за бърз оргазъм
10 супер съвета за страхотен секс (за мъже) /18+/
Медицинска сестра изпитва по 100 оргазма на ден
Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз
Оргазмът на жените може да се удължи до 4 месеца /18+/
5 бонуса за здравето ви от мастурбацията /18+/
Пет процента от французойките: Не знаем що е оргазъм
Сексът без оргазъм е огромен стрес за жената!
Коремни преси докарват оргазъм
Сексинструкторка обещава 120 дни оргазъм на всички жени /18+/
Кои са ерогенните зони на жената
Кое увеличава женското удоволствие в секса?
Жена получава оргазъм на всяко хранене
Taйната на мощния вагинален оргазъм /18+/
10-те фундамента на оралната любов /18+/
С термометър в леглото - 25° за женски оргазъм /18+/
Тантра – секс техника за върховна наслада
5 признака, че жената лъже в леглото
Няма сън, няма оргазъм
Секс пози за максимално удоволствие /18 +/
Оргазмът-върхът на кефа
Множественият оргазъм
Оргазъм – мисията е възможна!
Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие
Превърни го в своята машина за оргазми
Здравейте, аз съм Максимален Оргазъм
За мъжете 3 часа оргазъм и нито минута повече!
Сексът в Тайланд продължава не повече от 10 минути, което държи рекорда по бързо свършване в света
Идеалната жена припада след оргазъм
Ще можете ли някога да свършите заедно?
Секс пози за съвършен оргазъм
Вумбилдингът: фитнес за секс-богини
Истини и лъжи за женския оргазъм
Признаците на женския оргазъм
Сексът, жените и липсващото \"О\"
4 стъпки до сигурния оргазъм
TV : Камелия за оргазмите
ДАМА + РЕДОВЕН ОРГАЗЪМ = СУПЕР КАРИЕРА
Синхронизиран световен оргазъм на 22 декември
Пет причини, поради които не получавате оргазъм
Женският оргазъм зависи от гените
ДЕН НА ОРГАЗМА ПРАЗНУВАТ В БРАЗИЛИЯ
Сайт предлага видеоклипове с лица на хора, получаващи оргазъм
ГЛОБАЛЕН ОРГАЗЪМ ЗА МИР
2-в-1 Оргазъм на квадрат
Красивите жени сумилират оргазми
Световен ден на оргазма
Аз съм жена и мастурбирам редовно!
СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ /18+/
Пътят към оргазма минава отзад


 


Сходни връзки

ЗА ДАМИТЕ: Лъжата в леглото трови любовното щастие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди