изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:49 EET
Родители изпращат малките си дъщери в секс лагери, за да изгубят девствеността си    
Любопитно Млади момичета на по 10 години са изпращани в специални лагери в Малави, където те трябва да научат как да правят най-добре секс, а в някои случаи дори да изгубят девствеността си. Родителите на момичетата казват на децата, че ги изпращат в лагери заедно с приятели, но когато те пристигнат на тях им се показва как най-добре се задоволява мъж. Също им се казва, че трябва да изгубят „детския си прах“ колкото се може по-рано, иначе ще хванат кожна болест.

Потресаващата практика не е новост в страната. Тя всъщност е стар уважаван ритуал, предаван от поколение на поколение. Семействата изпращат своите дъщери в лагерите, за да се гарантира, че на по-късен етап те ще бъдат възприети от обществото като пълноценни възрастни.

Когато Грейс навършила 10 години е била изпратена в подобен лагер, разположен недалеч от дома и в Голдън Вилидж, където тя живяла с баба си, разказва Си Ен Ен. По време на едноседмичния си престой, по думите й, тя била научена да уважава възрастните и как да върти домакинство. Но това не било единственото, което й било преподавано. На момичето също и било показано как да прави секс.

Грейс разказа на група журналисти, посетили Малави заедно с представители на ООН, че жени са демонстрирали секс пози и са окуражавали момичетата да правят „секс прочиствания“. Въпросните прочиствания трябва да помогнат на младите момичета да придобият повече опит в плътската любов чрез практика.“Трябва да танцуваш и мъж да лежи върху теб, да го правиш щастлив“, казва тя.

По думите й обаче в секс лагера никой не й казал за опасностите от бременността, за предаваните по полов път болести или как да прави обезопасен секс. На нея също й било забранено да използва презерватив. Малави, както повечето страни в Южна Африка, е изправена пред криза със СПИН, която е довела до най-малко половин милион сираци.

По време на церемонните по въвеждането в зрялост младите момичета правят необезопасен секс с мъж, за да бъде подготвена за това да бъде жена. Без преминаването на този процес момичето се смята все още за дете и не може да се омъжи.

Хариет Чанза от Световната здравна организация коментира пред The Atlantic, че в редица земеделски общности „няма такова нещо като юношество. Или си дете, или си възрастен“. По думите й, натиска за секса може да има и по-тъмна цел в страна, в която почти три-четвърти от населението живее под прага на бедността.

Чанза уточнява, че някои родители може да искат дъщерите им да забременеят още в много ранна възраст, защото след това те бързо се омъжват за бащите на децата. Това на свой ред прехвърля разходите по грижите за младата майка и детето й върху нейния съпруг. Малави се нарежда на 10-то място в света по детски бракове. /  http://www.blitz.bg

Рускиня продаде девствеността си за $30 000
Девствеността се купува и продава
Сирийки задоволяват нагона на терористите със \"Сексуален джихад\"
\"Шивач на девственици\" избяга в Гърция
Крем за девственост предизвика дебати за секса в Индия
“Вагиналното подмладяване” подлуди дамите
Наши ученички продават за 1000 лева девствеността си по интернет
70-годишна девственица е готова за секс
“Сидни морнинг хералд”: Египет ще спре задължителните тестове за девственост при жените
КРИЗА Е: Операция „Интим” на половин цена
Есил Дюран: Бях единствената девственица в Консерваторията!
Девствеността сред младите момичета се превръща в мода
Унгарската Мис Пролет се отказа да продава девствеността си
Млада унгарка си продава девствеността
Студентка продава девствеността си за милион долара
На каква възраст трябва да се лишим от девствеността?
 


Сходни връзки

Родители изпращат малките си дъщери в секс лагери, за да изгубят девствеността си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.37 секунди