изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:43 EET
Сексоложката Наталия Кобилкина дава уроци и в Тайланд    
Любопитно Каквото и да сте решили да правите за 14 февруари, най-важното е да дарите любов. Ако нямате половинка, подарете си огромна любов на самия себе си. Това е един от най-важните съвети, които дава сексоложката Наталия Кобилкина за предстоящия празник на влюбените.

Другият е да направите "нещо новичко" - точно тогава може да изведете партньора си на хотел, да влезете в ролята на медсестра, да му напишете стихче, да изпеете песен. Даже една страстна целувка може да изиграе важна роля, продължава Кобилкина. Освен това е важно човек да няма големи очаквания, за да няма разочарования. През лятото е лесно - късите поли и голите рамена някак естествено те предизвикват към флирт и любов, но и зимата си има своето предимство.

В този случай обаче е важно партньорът да има отделен кабинет на работа, уточнява Кобилкина. Тогава се обличаш само по палто, чорапи и ботуши, а под палтото - чисто гола. Отиваш - при него с думите - "скъпи, много ми домъчня за теб, а когато свалиш палтото..."

Освен това още докато отиваш, ще изпиташ тръпки, от които ще се възбудиш, казва Кобилкина. Тя дискретно отклонява въпроса дали е правила подобни изненади на своя съпруг с думите, че го е дарявала с много внезапни подаръци.
А ако си нямате партньор?
Повечето жени не го правят, но защо да не кажат направо на непознат мъж - много си готин, аз те харесвам, казва Наталия. И съветва дамите да бъдат по-смели, защото именно те избират - винаги първи.

До Тайланд и обратно

Името на Кобилкина нашумя преди 2 години за широката публика, когато тя водеше рубрика в "Шоуто на Слави" по Би Ти Ви, а миналата пролет я видяхме и как танцува в "Денсинг старс" по Нова тв. Иначе води курсове, които улесняват комуникацията между половете. Още помни случая на една жена, която след като родила, мъжът си намерил любовница и я изоставил без пари и работа и с бебе на ръце.

Започнахме да търсим какви таланти има тя и когато намерихме какво може да прави, жената започна свой бизнес, при което вече е спокойна, уверена и печели добре, разказва Кобилкина.
В друг случай жената много работела, а мъжът ревнувал от всички край нея. Написахме буквално правила, по които да живеят двамата. За една консултация животът им се оправи и сега даже работят върху второ бебенце, дава пример сексоложката.

Тези дни Кобилкина ще придружи група българи в Тайланд, на които ще води курс под мотото "Да обичаш себе си", но ще разяснява и как да бъдат щастливи с любимия човек в леглото. Винаги е добре да направиш подобен семинар далеч от рутината и грижите вкъщи. С други групи вече са били в Бали и Сицилия, предстои да има и на о. Корфу.
Явно е, че това не е за всеки. Но ако човек, който пие и пуши, спре да го прави и даде парите за подобен курс, ще направи нещо добро за себе си, обяснява сексоложката. Подобен курс ще има и през февруари в София.

Три сестри

Кобилкина без проблем би могла да сложи на живота си заглавие като на пиесата на Чехов - "Три сестри". Тя е средната от трите момичета във фамилията Кобилкини. "Винаги ни е било страшно весело, цялото детство беше като това на Маугли", разказва през смях Наталия. "Всичко си произвеждахме в нашата градина, в къщата ни на Ростов на Дон, в Русия", спомня си тя. И твърди, че все още помни как се копаят домати и картофи. Най-голямата гордост обаче е, че може да кладе големи огньове. "Няма нищо по хубаво от това да пееш с китара край огъня и да гледаш звездното небе", признава тя. Сега вкъщи обаче пали само камината.

По-голямата сестра Олга е невропатолог, но се занимава с нетрадиционна медицина и прилага иглотерапия. По-малката Людмила има център, който работи по системата на Монтесори, като помага на майките при раждане и ги учи какво да правят, за да не плачат децата им, а и освен това преподава йога. Двете сестри обаче са в Русия. Майка им, която също е лекарка, мечтаеше някога всички да работим в един център. Тя също води лекции и проповядва изкуството на лечение чрез гладувания, обяснява Наталия.
И понеже майката няма как да дойде в България, Кобилкина е решила да събере тук сестрите си и да работят заедно.
Своеобразно изключение във фамилията на Кобилкина е татко . И той като неговия баща е инженер и е работел на летище в Русия. Но през целия си живот ни подкрепя, нищо, че не е лесно да имаш 4 жени вкъщи. Той винаги заставаше зад нашите луди идеи, усмихва се Наталия.

Закуска срещу задача

Не бях много лоша ученичка, но не ми отдаваха точните науки, спомня си Кобилкина. Но пък явно е била много изобретателна. Сприятелила се с момиче, което било отличничка по математика. Купувала десерти и закуски в столовата, а в замяна получавала решените задачи преди часа. В университета всичко си дошло на мястото, защото записала да учи психология и учела само това, което харесва. Там завършила с отличие.

Когато има възможност, Наталия и съпругът Дидо, с когото са заедно вече 10 години, си крадат мигове спокойствие в чужбина. Дали с него, дали с приятелки тя гледа всеки месец да пътува поне за 3 дни извън България. Изключва телефона си и дим да я няма. Когато това не е възможно, ходят някъде по нашите планини.

Другата глезотия, на която Наталия разчита за зареждане, е пианото вкъщи. Обича да пее, макар че не го е правила никога професионално. Съпругът не си пада по светлината на прожекторите но няма нищо против тя да бъде там. Много е важно, че е любящ човек, много ми е хубаво с него, казва брюнетката.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Сексоложката Наталия Кобилкина дава уроци и в Тайланд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди