изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:20 EET
Каквa жена сте според името си?    
Любопитно Благодарение на необятния свят на нумерологията днес знаем, че числата, скрити в и около нас, имат способността да оказват силно влияние върху случките в живота ни, както в положителен, така и в по-скоро отрицателен аспект. Това се отнася с пълна сила и за имената ни, в които, оказва се, също са закодирани определени числа, влияещи на човешкия характер.

За да откриете кое е вашето число и какво говори то за вашия характер, първо трябва да напишете на един лист малкото си име. Над всяка от буквите в него напишете числото, отговарящо на реда ѝ в азбуката (А=1, Б=2, В=3… и т.н.). След това събирайте числата, докато не получите едноцифрено.

Например: В името Елена се получава 6+12+6+14+1 = 39 = 3+9 = 12 = 1+2 = 3. Т.е. числото, закодирано в името Елена, е 3.

А ето и какви тайни крие характерът ви според това кое е числото на вашето име:

1
Вие сте олицетворение на съвременната независима жена в най-пълния смисъл на този израз. Уверени, интелигентни и достатъчно разумни, винаги знаете кога е моментът да се изявите и кога - да замълчите. Обичате да доминирате във всяко едно житейско поприще, включително и на любовната сцена. Именно по тази причина подходящият партньор за вас е човек с мнение, който обаче уважава вашите собствени позиции.

Обичате всичко около вас да бъде изпипано до последния детайл и по възможност да бъде направено по вашия начин. Затова работата в екип не е подходяща за вас, за разлика от лидерските позиции, на които се чувствате \"в стихията си”. За да общувате пълноценно с околните обаче, трябва да се научите да бъдете по-търпеливи и толерантни.

2
Жените със закодирано в името число 2 са изключително емоционални и често толкова силно се отдават на чувствата си, че губят представа за реалността, докато въображаемо построената крепост изведнъж не рухне и вие не останете сами.

Именно прекалената ви ранимост е отговорна за \"дупките” в живота ви, които неизменно носят със себе си и депресивни състояния. За да ги избегнете, е необходимо да започнете да обръщате повече внимание върху самите себе си и да поработите над самочувствието си. Започнете сами да си бъдете движеща сила и ще видите, че именно това е начинът да върнете усмивката на лицето си задълго.

Вие сте хора на изкуството и като такива се чувствате най-добре, когато се занимавате с творчески професии от всякакъв характер, по възможност без дълго и фиксирано работно време, което ви кара да се чувствате потиснати и \"вързани”.

3
Идеалисти до мозъка на костите си, вие сте изключително ведри и позитивни хора, без обаче да витаете прекалено в облаците. Околните ви обичат, защото сте верни другарчета и в добри, и в тежки моменти и знаят, че винаги могат да разчитат на вас да върнете усмивките на лицата им само с една добра дума.

Богатата ви ценностна система, съчетана с мил характер и огромна доза чар, ви превръща в мечтаната половинка. В любовта сте нежни, верни и отдадени и изисквате именно тези качества и у партньора си.

4
Отговорни и безкрайно отдадени на всичко, с което се захващате. Така накратко може да бъде описан вашият характер. За съжаление това невинаги ви носи позитиви, защото с течение на годините започвате да поемате все повече задължения и да се чувствате непрестанно длъжни на околните.

Именно тази черта от характера може да ви донесе и несигурност на любовната сцена, където рискувате да задушите партньора си, превръщайки се в негова втора майка. Вместо това оставяйте половинката си \"да диша” и използвайте това време, за да си поемете въздух и вие самите.

5
Изключително жизнени и авантюристично настроени, вие сте в постоянно трепетно очакване на поредното предизвикателство, което животът ще ви поднесе. Свободолюбивата ви натура не търпи налагания и норми, а най-много ви плаши еднообразието. Накратко, вие сте от онези хора, за които казват, че никога няма да пораснат. Това обаче съвсем не означава, че страдате от липса на интелект и чувство на отговорност.

Както може би се досещате, работата, свързана със стоене на едно място и изпълняване на чужди идеи, не е по вкуса ви, а и по силите ви. Вместо това се ориентирайте към самостоятелен бизнес, който ще ви осигури пълна свобода на развитие и действие.

6
За вас най-важно е спокойствието - както в професионален, така и в личен план. По тази причина често сте склонни да правите компромиси, само и само всичко на хоризонта да бъде безоблачно. Именно по тази причина имате нужда от стабилен и уравновесен партньор, който да ви помага в поддържането на така търсения душевен комфорт, вместо да го нарушава с дребнави спорове и скандали.

Когато се почувствате уязвими и наранени, имате навика да се затваряте в себе си и да мълчите с дни. Това обаче съвсем не означава, че не обичате да общувате с околните. Напротив, вие изпитвате постоянна нужда от комуникация и се стараете винаги да бъдете обградени от близки, с които да поддържате качествена такава.

7
Привидно студеното ви излъчване често заблуждава околните. Тези, които ви познават добре обаче са наясно, че вие просто сте от онзи тип по-сдържани хора. Това обаче не означава, че сте лишени от емоции. Точно обратното, отвътре вие буквално горите. Просто ви е необходимо повече време, преди да допуснете \"избрания” до романтичната и чувствената си страна.

Колкото до професионалното поприще, най-добре се чувствате, когато упражнявате по-строги и сериозни професии, които изискват от вас да вдъхвате респект. Притежавате много добре изразени ръководни умения и знаете как да мотивирате подчинените си.

8
Вие сте родени лидери, както в професионален, така и в личен план. Притежавате много силно развит бизнес нюх. В главата си имате подготвени планове за всяка една възможна ситуация и умеете перфектно да разпределяте времето си между задълженията и удоволствията.

Любовният ви живот обаче определено не е толкова подреден. Защото на тази сцена вие сте хора на крайностите и като такива умеете както да обичате страстно, така и да мразите силно.

9
За мнозина вие сте жената мечта. Любвеобилни, мили и отдадени на човека до себе си, вие сте в състояние да събудите чувства у всеки, когото си нарочите. В същото време обаче владеете до съвършенство изкуството на манипулацията и много добре знаете как да \"подредите картите”, за да постигнете набелязаните си цели.

В професионален план най-добре се чувствате, упражнявайки така наречените свободни професии. Когато нямате наложени норми, развивате потенциала си по най-добрия възможен начин.
http://jenite.bg

Какво носи февруари на всяка една зодия
Каква сте в леглото според кулинарните ви предпочитания
Кое цвете сте според зодията?
Най-дразнещите черти на отделните зодии
Прогноза на водещи астролози за България през 2014: Критичният месец е април, Сатурн ни подлага на тежки изпитания!
Какви пиячи сте според зодията?
Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая
 


Сходни връзки

Каквa жена сте според името си? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди