изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:39 EEST
Дупка погълна 8 супер лимузини    
ЛюбопитноОгромна дупка, отворила се в пода на Националния музей на „Корвет" в американския щат Кентъки, е погълнала 8 редки и скъпи коли. Експозицията се намира близо до завода, където се произвеждат култовите автомобили.

Подът е пропаднал около 6 часа сутринта, когато музеят е бил затворен и затова няма пострадали. Шест от смачканите коли са били дарени на музея от автомобилни колекционери, които несъмнено са съкрушени от лошата новина. Останалите две са били дадени назаем от General Motors.

Всяка една от колите имат своя собствена история", разказва изпълнителният директор на музея Уендъл Строуд, цитира „Ню Йорк Дейли Нюз". Една от пропадналите коли е била толкова ценна за собственика си, че никога не е карана в дъжд, например. По думите на директора няколко от работниците се разплакали, когато станала аварията, защото се грижели за колите, като за бебета.

Музеят е разположен близо до фабриката, където се произвеждат емблематичните коли „Корвет" - модел на марката „Шевролет" на General Motors. Годишно експозицията от коли се посещава от 150 000 души.

http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Дупка погълна 8 супер лимузини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди