изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:12 EET
Защо мъжете обичат, когато достигнете до оргазъм?    
Любопитно Женският оргазъм е музика за ушите на мъжете, особено ако е добре огласен. Той е нещо като награда за старанието им. Те обожават да чуват и виждат външния израз на върховното удоволствие. Затова симулирането силно ги обижда и наранява.

Някои мъже са склонни дори да зарежат половинката си, ако се преструва. За един мъж е от голяма важност да знае, че е добър любовник. Обратното снижава самочувствието му и е възможно да намали либидото му.

Защо мъжете обожават, когато половинката им получи оргазъм? Ето защо!

Защото обичат да довършват нещата докрай

В природата на повечето мъже е да правят нещо с ясна цел. Виждали ли сте мъж след като е получил повишение или след като любимия му футболен отбор е спечелил? Излъчването им започва да сияе, изправят гърдите си по-високо. Така и след като са успели да ви доставят върховно удоволствие гордостта им се повишава значително.

Защото оргазмът сближава

Хормонът окситоцин, който се отделя в мозъка по време на оргазъм, кара двойката да се чувства още по-свързана, влюбена и щастлива. Какъв по-хубав завършек за секса освен страхотен оргазъм?

Защото се наслаждават на това как губите контрол

Хапането на устните, събирането на чаршафите, извиването на гърба и краката – всички тези реакции на крайна възбуда подлудяват мъжете. Истинска награда за добре свършена работа! Пък и на кого не му е приятно да види, че доставя удоволствие на партньора си?

Защото искат да знаят, че и вие се чувствате добре, колкото и те

Ако си пасвате чудесно в сексуално отношение и успявате да уцелите точните места, които да ви доставят най-силно удоволствие, оргазмът е естественият завършек в този случай. Мъжете обичат да са сигурни, че ви е приятно с тях.

Защото удоволствието на жените е важно за мъжете

„Усилието“ да доставите удоволствие на нежната си половинка ще я направи щастлива, също толкова, колкото ако й подарите цветя или бижута, само че е по-евтино! В кръга на шегата, разбира се. Освен това е и умопомрачително!

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Защо мъжете обичат, когато достигнете до оргазъм? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди