изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:40 EEST
Милосърден китаец се принесе в жертва на гладни тигри в зоопарк    
Любопитно 27-годишен мъж скочи в клетката на бенгалските тигри в зоопарк в китайски град Ченду. Янг Джинхай едва не бил разкъсан от зверовете. Младият мъж поискал да принесе себе си в жертва на хищниците, които, според него, били недохранвани, пише \"Дейли Мейл\".

Няколко дни преди инцидента Янг Джинхай публикувал в социалните мрежи съобщения, в които разказвал, че е разочарован от монотонната си работа като охранител на печатна фабрика в Ченду, провинция Сечуан, и бил отчаян от живота.

В навечерието на приключението си в зоопарка, Янг оставил прощално писмо. В депресираният работник във фабрика обяснява, че е стигнал до тази крайна стъпка от обич към унизените благородни животни. Тези животни са лишени от естествената си среда и от възможността да следват естествените си инстинкти – да ловуват и убиват, била тезата на китаеца. В края на своето послание Янг обяснява, че ще пожертва себе си, за да събуди задрямалите инстинкти на тигрите.

Слава Богу, тигрите не оценили намеренията на младежа и когато той се хвърлил към тях, те изплашено се отдръпнали.

Един от очевидците разказва: \"Той се изкачи от външната страна на клетката и скочи вътре. Очаквах, че тигрите ще се нахвърлят върху него. Вместо това двата тигъра - мъжки и женски, изглеждаха доста изнервени, а тигрицата дори избяга”.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Милосърден китаец се принесе в жертва на гладни тигри в зоопарк | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди