изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:51 EET
Еротичният бой укрепва любовната връзка    
Любопитно Обидите и взаимните упреци се натрупват и водят до развод. Предлагаме ви необикновен метод, който по поразителен начин превръща побоите в средство, укрепващо интимната връзка. Нарича се флогинг

Война и мир

Домът ти напомня не уютно семейно гнездо, а по-скоро бойно поле. Втората ти половинка непрекъснато се дразни за дреболии, излиза от кожата си, при което резките му крясъци бързо се сменят с езика на грубите жестове? Но ти също не му отстъпваш! И тогава в къщата ви започва истинско театрално представление. Летят словесни ножове и стрели, в стените се удрят и трошат чинии. Каква е диагнозата на такива отношения? У двама ви кипи енергия със знак минус, затова периодично трябва да изпускате парата.
Зад непонятната дума “флогинг” се крие известното на всички биене по дупето със собствената длан или с купен от сексшоп камшик от няколко бича. Флогингът обаче съвсем не е банално изтезание. Той, първо, е прелюдия към любовен акт, и, второ, възможност да излееш негативната си енергия в секс. Когато и двамата изразходвате до капка тази негативна енергия в спалнята, няма да имате желание да трошите чинии в кухнята.

Как се прави
Това е игра и същевременно неигра. Предварително обсъдете условията с партньора си, но не се задълбочавайте в детайлите. Оставете място за импровизация.

Нека скъпата ти половинка те сложи напряко на коленете си. През това време ти отчаяно се дърпай и не се давай. След няколко минути обаче се предай и му позволи да те сложи на коленете си. Това е необходимо, за да се почувства мъжът господар на положението - ти си се съпротивлявала, но той е победил. С лявата си ръка той трябва да те обхване през кръста - в случай че поискаш да го удариш. В този момент мъжът трябва да освободи твоето “меко място” от дрехите, за да не смекчават ударите. При това подходът към задните ти части трябва да бъде затруднен - върху бикините си обуй чорапогащи и облечи пола. За какво са нужни “сто ката” дрехи? Процесът на разсъбличане силно възбужда мъжете.

А сега той, опирайки се с левия лакът на кръста ти, вдига над мекото ти място дясната си длан. Първите шляпвания трябва да бъдат безболезнени - той просто те потупва по дупето с разперени пръсти. Това е загряване. С всеки следващ път обаче шляпванията трябва да стават все по-тежки. За целта мъжът трябва да събере пръстите си. При това е необходимо да се съблюдава ритъм: при “раз” - замахва с ръка, при “два” - я стоварва. Защото когато ударите следват един след друг в равен интервал, те се асоциират с фрикции при секс, а това също е възбуждащ фактор. Освен това пошляпванията стимулират притока на кръв към органите на малкия таз. При това не може да не те възбуди неговият ерегирал полов орган, опиращ ниско в корема ти. Работата е там, че видът на женските задни части е мощен стимулатор за мъжа. И той, естествено, се чувства супермен, когато те вижда в подчинена унизителна поза. След като почувствате признаците на възбуда, преминете към полов акт. Но помнете: следващия път ролята на жертва трябва да вземе той. Смяната на ролите е необходима, защото и двамата имате нужда да се освободите от негатива и агресията.

Sex2.jpgМерки за безопасност

Налагането с камшик, колан или въже не е толкова безобидна сексуална активност. В случая е необходимо определена екипировка, иначе играта /а това все пак е само игра, а не изблик на скрити садистични наклонности!/ може да свърши с викане на линейка. Затова ако не сте виртуози на флогинга, спазвайте мерките за безопасност:

- В никакъв случай не насочвай инструмента за изтезание към лицето, главата и особено към врата на партньора си! Не нанасяй удари по ставите на ръцете и краката, по пръстите и кръста. Всички тези места са изключително болезнени. А вратът е много крехък. В идеалния случай “пребиваният” трябва да облече защитен или латексов костюм. В сексшоповете се продават специални “тоалети”, при това с отвор отзад.

- Местата, по които е нежелателно да се бие, са раменете и бедрата. Не си и помисляйте да се налагате по тях с всичка сила, защото тези части на тялото нямат дебел мускулен слой. Ударите трябва да бъдат леки, непричиняващи болка, затова внимателно преценявайте силата им.

- А мястото, по което е препоръчително да се бие, е дупето. Там има достатъчно мазнина, която пази тъканите от увреждане.

- Замахнеш веднъж с камшика - разбиваш полилея, два пъти - вазата е на парчета. След флогинг жилището ви не бива да се превръща в бойно поле. Предварително освободете пространство за мащабна еротична “баталия”.

- За тренировка привържи на дупето на жертвата възглавница и отрепетирай ударите. Когато се научиш да ги нанасяш добре, без да засягаш другите части на тялото, махни възглавницата.

- Ако те заболи, флогингът незабавно трябва да се прекрати. Предварително се уговорете какви стопсигнали ще си подавате един на друг. Например при възникване на болка жертвата може да вдигне нагоре дясната си ръка и “палачът” мигновено трябва да спре.

Тояга и морков

А сега да се захващаме за работа. По-точно - за камшика. Как е правилно да го хванем? Той се държи за ръкохватката, както се държи, да речем, ракета за тенис - четирите пръста плътно обхващат ръкохватката, а палецът ги покрива отгоре. Дланта трябва да бъде по-близо до края на ръкохватката. Ако я преместиш напред, ударите ще станат по-болезнени. При удара китката трябва да бъде отпусната, иначе ударът ще бъде непохватен и ще причини болка.

Прецени добре разстоянието между себе си и жертвата. Изхождай от следните съображения: краищата на камшика не бива да се увиват около тялото на жертвата.

Как да станеш? Вляво от обекта на изтезанието. Издай левия си крак малко напред и леко го свий в коляното. Насочвай камшика напред бавно, при което движението му във въздуха не бива да произвежда свистене - признак, че ударът ще бъде болезнен. Същността на флогинга е политиката на тоягата и моркова - тоест слабите удари трябва ритмично да се съчетават с по-силни. Първите удари обаче на практика не бива да се усещат. Докосването на бича или ремъка до кожата трябва само да я загрява, карайки я да се зачервява. Това не само възбужда, но и предпазва от образуване на синини при по-силни удари.

Станете - съдът влиза!

Направете декор за играта на флогинг. Например може да поиграете на съдия и подсъдим. Напиши обвинителен акт, а след това точка по точка го прочети на жертвата. В него може да включиш например неизхвърления боклук, неизмитата чиния, зарязаните насред коридора чехли. Ако ролята на съдия вземе той, може да ти вмени във вина пресолената манджа или прекалено приветливия поглед, хвърлен на някой семеен приятел.

След това във всички подробности живописвай какво наказание трябва да понесе осъденият. Но така, че да е страшно. Сега може да се премине към флогинг.

Не е задължително “изтезанията” да свършват с полов акт. Практиката показва, че много двойки изпитват мощен оргазъм още по време на самия процес.

За срамежливите

Не мисли, че флогингът е работа за извратеняци. Според статистиката с него се занимават 30-40 процента от американците. Може би благодарение на това в Америка процентът на разводите е по-нисък, отколкото у нас.

......................................
Флогинг, от латинското flagrllum, в превод на български означава акт на бичуване по човешкото тяло.
Дели се на два основни типа - принудителен и доброволен. През Средновековието бил наказателна мярка. В наше време флогингът е или акт на религиозно самоизтезание, или елемент на садомазохистични наклонности, или част от сексуалната игра. В еротичен контекст флогингът предполага присъствие на активен и пасивен партньор. Днес значителна част от асортимента на американските и европейските сексшопове е посветена именно на този вид сексуално задоволяване. Много приспособления само се наричат бичове, а на практика не причиняват болка, действайки като твърди масажори.

http://www.blitz.bg

ПАРАДЪТ НА ИНКВИЗИТОРКИТЕ: Еротика/Erotica
 


Сходни връзки

Еротичният бой укрепва любовната връзка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди