изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:05 EET
Елена Кучкова: Естествено, че съм кучка (СНИМКИ 18+)    
Мис & Мистър Новата плеймейтка Елена Кучкова довери откровено: „Естествено, че съм кучка“. Това заяви тя в интервю за hotnews.bg, като призна, че фамилията й Кучкова я определя и наистина смята себе си за кучка, но пък държи да се знае, че като всяка друга жена и тя се влюбва.

„Имала съм мъже с много скромни възможности, с които съм била по любов“, доверява Елена. Оказва се, че и в момента сърцето на Елена е заето: ‘“Има един мъж, който ми е грабнал вниманието. Отскоро е“, каза тя и допълни, че го е забелязала по време на конкурса „Мис Плеймейт“ 2014. Опитът й да бъде дискретна е напразен, тъй като преди дни тя сама показа гаджето си – фолкпевеца Жоро.  http://web.barometar.net

Елена Кучкова спечели 10-я конкурс "Мис Плеймейт"Елена Кучкова спечели 10-я конкурс "Мис Плеймейт"Елена Кучкова спечели 10-я конкурс "Мис Плеймейт"Елена Кучкова спечели 10-я конкурс "Мис Плеймейт"
Елена Кучкова спечели 10-я конкурс "Мис Плеймейт"Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"

Кучкова се разкри за \"Playboy\"

Елена Кучкова, спечели 10-ия конкурс \"Мис Плеймейт\", съвсем естествено направи следващата крачка в живота си, а именно сесия за Мъжката Библия.

Самата тя твърди, че кариерата й тепърва започва. Кучкова разкрива още, че „вдигната глава и едно „майната му\" е много по-здравословно от обяснения и разни мъки\".

На провокативните фотоси Елена позира по червени прашки и черни жартиери. Тя не крие бюста си и щедро показва гърдите си.

http://lifestyle.ibox.bg

Елена Кучкова е новата \"Мис Плеймейт\"

The Calendar of Labour / КАЛЕНДАР НА ТРУДА 2014 /СНИМКИ/

Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!

Аз ако харесвам някой, и без пари ще си легна с него, заяви скандалната Елена Кучкова

Естествено, че съм кучка. Това заяви плеймейтката Елена Кучкова в скандално интервю. Блондинката призна, че фамилията й Кучкова я определя и наистина смята себе си за кучка, но пък държи да се знае, че като всяка друга жена и тя се влюбва.

„Имала съм мъже с много скромни възможности, с които съм била по любов'', доверява Елена. Оказва се, че и в момента сърцето на Елена е заето: '“Има един мъж, който ми е грабнал вниманието. Отскоро е“, каза тя пред \"хот нюз\" и допълни, че го е забелязала по време на конкурса „Мис Плеймейт“ 2014. Опитът й да бъде дискретна беше напразен, тъй като преди дни тя сама показа гаджето си – фолкпевеца Жоро.

По думите й, конкурентката й Джулиана Гани, с която си размениха обидни реплики през медиите, не заслужавала толкова много внимание, че да говори за нея във всяко свое интервю. На въпроса дали е платена проститутка, Кучкова отговори с кръшен, звучен и леко пресилен смях.
„Това са пълни глупости, че цената ми била 100 000. Аз ако харесвам някой, и без пари ще си легна с него“, увери тя.

http://www.burgasutre.bg


 


Сходни връзки

Елена Кучкова: Естествено, че съм кучка (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди