изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:14 EEST
ЦИГАНИН ЗАСТРЕЛЯ МЪЖ В СЕЛО КРАЙНИЦИ    
НовиниВендета в ромската махала в село Крайници, община Дупница. Застреляният днес 30-годишен Красимир Илиев отишъл днес преди обяд в дома на Милионерите в ромския квартал, за да иска обяснение за нанесения вчера побой над негов приятел. Вместо да разговарят един от братята, известни като Милионерите, Мартин извадил пистолет и изпразнил пълнителя в тялото на Красимир, който безжизнен се свлякал на земята пред очите на ромите от махалата, съобщава struma.bg.

В петък вечерта Румен, известен с прякора Милионера, е пребил жестоко с метална тръба 33-годишния Николай Методиев, който е с тежка черепно мозъчна травма и е закаран за "Пирогов".

Както по-рано съобщихме, инцидентът стана в местната кръчма след спор за дърва между Николай Методиев и петима клиенти на заведението, сред които двамата братя Мартин и Румен, които са известни с прякора Милионерите. Двамата са гастарбайтери в Италия и са дошли наскоро в отпуск.

След разстрела на Красимир Илиев веднага е извикан екип на Спешен център и полицейска патрулка. Дежурният лекар е констатирал смъртта на младия мъж. До преди малко дупнишки полицаи все още са били на мястото на нещастния инцидент. Мартин е задържан за 72 часа в РУП - Дупница. Преди това е прегледан от дежурен лекар, каквато е практиката на полицията преди задържане в арест.

Красимир Илиев е бил строителен работник, той оставя две сирачета, едното е във втори клас, другото - по-малко. Братята Мартин и Румен са известни с буйния си нрав. Според съселяните им, това е причината жените, с които са живеели на семейни начала, да ги напуснат. И двамата имат по две деца.

Николай Методиев работи в сметопочистваща фирма в Дупница.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЦИГАНИН ЗАСТРЕЛЯ МЪЖ В СЕЛО КРАЙНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди