изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:35 EEST
БНТ пуска руски сериал за Ванга    
Новини БНТ пуска руски сериал за Ванга. 12-серийната лента влезе в топ 5 на на-гледаните тв саги за 2013 г. в страната на Владимир Путин. Продукцията, в която играят себе си съветникът на Борис Елцин - Сергей Медведев и шефът на Международната федерация по шахмат Кирсан Илюмжинов, ще се завърти в родния ефир на 19 март от 21 часа. Двамата често говорят за срещите си с петричката пророчица.

Биографичният игрален филм ще се появи у нас половин година след почти едновременната си премиера в Украйна, Русия и Беларус през септември 2013. Сериалът "Вангелия" разказва за живота на ясновидката от детството й до последния й ден през 1996 г., за първата й любов Димитър и за друг Димитър, за когото след това се омъжва, за срещите й с Хитлер и Борис III. В мистичната сага зрителите ще видят бурята, която отнася малката Ванга, след което тя губи зрението си и започва да вижда. Първата серия започва със сбъдване на едно нейно предсказание за Курск, който ще потъне под вода и целият свят ще го оплаква. Години преди злополучната драма с подводницата никой не разбира за какво говори Ванга.
Ролята на възрастната ясновидка е поверена на руската актриса Елена Яковлева, за която в родината й казват, че няма роля, която не може да изиграе. Излъчването на тв сагата в голямата славянска страна предизвика доста коментари. Заснемането й също бе обгърнато от немалко мистерии. Актьори от Москва припомняха, че приживе Ванга не е разрешавала да се снима филм за нея. Затова и доста актриси отказали от суеверие поканата на режисьора на филма Сергей Борчуков да изиграят Ванга. Една от дамите, които склонили, паднала и си счупила двете ръце броени часове, преди да подпише контракта. Част от снимките на филма са правени край Рупите. В лентата участват с малки роли и български актьори.
Антоанета Петева
standartnews.com
 


Сходни връзки

БНТ пуска руски сериал за Ванга | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди