изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:32 EET
Защо той не иска да прави секс    
Любопитно Противно на всеобщото схващане, мъжете невинаги са настроени на тема „секс“. При тях дори може да има дългосрочен спад в сексуалното желание, точно както при жените. Според ново проучване 14,4% от господата съобщават за тревожна липса на сексуален интерес с продължителност най-малко два месеца през изминалата една година. Подобна ситуация е неприятна не само за мъжете, но и за техните партньорки, които обикновено обвиняват себе си за случващото се. Добрата новина е, че обикновено причините нямат нищо общо с половинките на господата. Ето и кои са истинските убийци на мъжкото сексуално желание:

1. Сексуалната увереност на мъжа е ниска.

Според проучването мъжете, които имат някакви притеснения относно своята еректилна функция, са по-склонни да изпитват липса на сексуално желание. Дори само един инцидент, при който мъжът не е могъл да получи ерекция или я е получил, но със затруднения, може да намали драстично желанието му за секс. Обикновено това се случва от притеснение да не се повтори същата ситуация.

2. Мъжът е стресиран на работа.

Според данните от проучването това е причина номер две, заради която вашият партньор може би няма желание да прави секс. Когато мъжът е стресиран през целия ден, в тялото му се отделя голямо количество кортизол и той не се чувства достатъчно спокоен, за да изпита удоволствие. В този случай любовната игра трябва да бъде бавна, чувствена и успокояваща.

3. Нещо в отношенията не е както трябва.

Макар да ви се струва странно, духовната връзка също е важна за мъжете, когато става въпрос за секс. Разбира се, това важи в случаите, когато мъжете са обвързани сериозно. Така че, ако партньорът ви е недоволен или неудовлетворен от вашите отношения, неговото тяло по-трудно отговаря на желанието. Не се изненадвайте, ако вашата половинка невинаги е готов за секс, а опитайте да преосмислите връзката помежду си.

4. Мъжът е отегчен.

Скуката в сексуално отношение е още една от причините, заради която много мъже не изпитват сексуален глад. Не бързайте да изпадате в паника, защото това не означава задължително, че на него му е скучно с вас. Повечето жени приемат отегчението лично, а в голяма част от случаите то не е такова. Обяснението е просто: най-вероятно вашият сексуален живот е попаднал в клопката на рутината. В този случай задължително трябва да опитате нещо ново, забравяйки предразсъдъците относно експериментирането в леглото.

5. Мъжът вече е мастурбирал същия ден.

Някои мъже, особено след определена възраст, не изпитват толкова силно сексуално желание, след като вече един път са свършили за деня. Така че това също е възможна причина, обясняваща нежеланието на вашия партньор. Просто следващия път се присъединете и вие.

6. Мъжът не се чувства достатъчно секси.

Мъжете, също както жените, имат съмнения относно своята външност. Ето защо съвсем логично вашият мъж може да не се чувства достатъчно сексапилен в някои дни. В такива моменти трябва да му правите комплименти и да го накарате да се чувства наистина желан.

http://www.tialoto.bg

Кое помага на хората да експериментират в секса

Секс по време на бременност – какво може и какво не?

Спонтанният секс бил отживелица

Най-неподходящият ден за секс бил вторник?

Мъжете очакват секс на третата среща, а жените на петата

Тънка талия за по-добър секс

Най-вълнуващите места за секс

10 невероятни факта за секса? /ВИДЕО/

Откриха пряка връзка между килограмите и секса

Жените искат секс всеки ден

Кой секс е незабравим за мъжете

Всеки пети с нова партньорка поне веднъж седмично

 


Сходни връзки

Защо той не иска да прави секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди