изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:37 EET
Китайска деветка: Нова секс техника за върховно удоволствие на жената /18+/    
Любопитно Ако се ви скучни ежедневните секс пози като мисионерската, 69, кучешка и подобни на тях, ето една нова екзотична секс техника , която изцяло би могла да обновите вашия сексуален живот . Колкото и да сте иновативни и интересни, когато сексът е въпрос, понякога човек просто остава без идеи. Не е лесно винаги да откривате нещо ново, да учите нови пози и да измисляте нови предизвикателства, но този път ние сме тук, за да ви направим положението и да ви вдъхновим.

Става дума за позата китайска деветка , която се състои от серия от плитки и дълбоко проникване на пениса във влагалището. Плиткият пробив означава въвеждане на пениса в една трета от влагалището, докато дълбокият означава въвеждане на целия пенис във вагината. Извършват се пет до шест серии по два начина.

Първи начин


Според първата система, мъжа с пениса отива в кръг с девет плитки и една дълбоко проникване. Десет кръгове представляват поредица, а вие трябва да направите поне пет като жената би усетила особеното удоволствие и оргазъм.

Втори начин

Вторият начин, по който можете да проведете китайската деветка се състои от 9 плитки и една дълбоко проникване, след което продължавате по следния начин - 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7 , 2:8, 1:9. Тази система се повтаря пет до шест пъти.

Техниката се извършва така, че с ума и тялото ще бъдете напълно спокойни. Отделен кръг от дадена серия можете да повторите няколко пъти, а можете да решите и да има само дълбоко проникване в случаите, когато партньорката получава вагинални контракции непосредствено преди оргазма.

И помнете, че е важно да бъдете спонтанни, нежни, а сексуалното удоволствие увеличете с кръгово и ритмично движение на бедрата.
http://www.zajenata.bg

Опасни за здравето сексуални фетиши

Кобилкина разкри тайната на доброто фелацио!!! /18+/

4 секстайни... и той ще е Ваш

Порнозвезда: Дърдоренето в леглото проваля секса /18+/

Разкриха какво разгорещява страстите на жените

Най-добрата поза за забременяване /18+/

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Какво издава любимата ви секс поза за вас /18+/

Секс пози за максимално удоволствие /18 +/



 


Сходни връзки

Китайска деветка: Нова секс техника за върховно удоволствие на жената /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди