изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:49 EET
Ягоди превръщат жените в секстерористки    
ЛюбопитноМъжете в Австралия вече не берат ядове с фригидни съпруги. Техните нежни половинки били готови на постелни подвизи денонощно! И виновни за това са... ягодите.


Всичко започнало от един неуспех. В тайна лаборатория в околностите на Мелбърн се провалил експеримент по създаване на нов наркотик. Препаратът трябвало моментално да хвърля човека в еуфория, въздействайки на нервната система. След провала на опитите цялата получена смес била излята на полянка с диви ягоди.



Седмица по-късно градчето Шепартън било изумено. Няколко жени, които съпрузите им отдавна били обявили за “дървета в леглото”, едновременно се превърнали в секстерористки. Те буквално се нахвърляли на половинките си и ги изнасилвали по всички известни начини. Причината за масовото любовно лудване станала ясна случайно. Съпругата на Дейвид Кларънс, отдавна страдаща от фригидност, била почерпена от своя приятелка с шепа ягоди, след което шашнала мъжа си сексуално пет пъти.

Дейвид заподозрял нещо нередно. Той взел образци от ягодите и за едно денонощие се затворил в лабораторията на местния университет, където работел като химик биолог. След многобройни изследвания Кларънс стигнал до извода, че ягодите са били третирани със специално вещество, което ги е превърнало в растителна виагра! Цялата ягодова реколта била буквално напоена с бремеланотид, известен като РТ141. Това копие на хормон стимулира меланоцитрецепторите в мозъка, които отговарят за сексуалното пробуждане.

Неуспешният наркотик се оказал суперсилен полов стимулатор, неколкократно превъзхождащ виаграта. Кларънс установил, че страничните ефекти на РТ141 са нищожно малки. Той можел да се прилага дори при сърдечноболни и диабетици. Достатъчна била микродоза, за да станеш полов гигант. Сексмаратоните обаче грозят само слабия пол. РТ141 действа само на жените. У мъжете предизвиква само слаба ерекция и хрема.

Сега водещи фармацевтични компании, като Pfizer Inc., Pharmacia Corp., Abbott Laboratories, се конкурират за правото да купят от Дейвид Кларънс правата за производство на “женска виагра”.

Според австралийските медици секснаркотикът е изход за жените със слаба полова конституция и сексуална дисфункция.


Халюцинации по рецепта

Популярният наркотик ЛСД, диетиламид на лизергиновата киселина, преди се използвал само за медицински цели. Той се прилагал успешно в психиатрията и като силно обезболяващо в терминалния стадий на рака, когато морфинът и другите средства вече не помагат. Сега изглежда невероятно, но през първите няколко години от съществуването на ЛСД не бил регистриран нито един случай на употребата му като наркотик, предизвикващ ярки и необикновени халюцинации.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Ягоди превръщат жените в секстерористки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди