изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:09 EEST
Биляна Йотовска отиде на свиждане на мъжа си, но не във Вегас, а в затвора    
Новини Манекенката Биляна Йотовска е била на свиждане на мъжа си Митко Димитров-Културиста в Софийския затвор днес около 15 ч., научи БЛИЦ от надзиратели, забелязали срещата зад решетките на светската двойка.

Както БЛИЦ съобщи първи, Културиста е прибран зад решетките в четвъртък, тъй като имал да доизлежава четири месеца от присъда за бягство от затвора, направено в началото на 90-те. Тогава Димитров бил прибран за убийство по непредпазливост заедно с небезизвестния боксьор Александър Пацов и Бисер Петров-Рака.

Като новопристигнал в зандана, Митко Димитров има право на свиждане извън графика на неговата група - 8, която се води приемна за \"новобранците\". След като изминат седмица или две, Културиста ще бъде разпределен по другите отряди.

Днес следобед той се е възползвал от правото си да се види със семейството си. Така вместо в Лас Вегас, където близки на звездната двойка твърдяха пред светски сайт, че е Димитров, той се видя с жена си Биляна Йотовска в съвсем не толкова атрактивния Централен софийски затвор.

Двамата са имали право на 40-минутна среща, гледали са се през мрежа и стъкло и са разговаряли чрез телефонни слушалки, разкриха за БЛИЦ сигурни източници от затвора. След свиждането Димитров, облечен с червено горнище, е изнесъл чанта с багаж, донесен му от вкъщи.

С тези категорични данни за пореден път доказахме, че опитите на колегите от други медии да опровергаят безпогрешната информация на БЛИЦ се сринаха безславно. Ако на цитираните от светския сайт източници сградата на бул. \"Ген. Столетов\" им се е сторила като лъскав хотел и казино в американския град на хазарта, това вече е друг въпрос и ние няма да се стремим да опровергаваме техните виждания./  http://www.blitz.bg

Биляна Йотовска: Предложиха ми 8 бона, за да преспя с богаташ

Мис перфектно дупе

Скандално! Родни красавици лъснаха в порносайт?

\"Мис Дупе\" Биляна Йотовска прави BG Victoria's Secret Show

Мис Дупе разголи гърди

Вербували Зейнеб и Биляна Йотовска за проституция

И Андреа лъсна в сайт за компаньонки. Слаба, със сини очи, руса, бяла...

Бременната от Звяра “Мис Дупе” прави уникално шоу

Мис Дупе спасява рицар

Най-хубавото дупе за 2007-а се зажени

Биляна Йотовска свали всички дрехи

Българката с най-секси задни части ще ни представя в Париж


 


Сходни връзки

Биляна Йотовска отиде на свиждане на мъжа си, но не във Вегас, а в затвора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди