изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:14 EEST
Какво показва цветът на очите за него?    
ЛюбопитноКогато насреща си имате привлекателен мъж, любопитството винаги изпреварва времето за опознаване. Езикът на тялото, тембърът на гласа, почерка могат да покажат много за характера на човек. Друго, което би ви показало повече за личността на мъжа е цвета на неговите очи.

Сини очи

Мъжете с този цвят на очите са малко тайнствени. Тъмносините очи разкриват една страстна личност, докато светлосините очи подсказват за човек, който по природа е спокойна натура. От друга страна сините очи са характерни и за мъже, които не са агресивни, но нямат високо самочувствие.

Дамите трябва да внимават със синеоките красавци, защото те обичат флирта и разнообразието в любовта. Лесно се обиждат и дълго помнят обидите. В леглото ви очакват много приятни изненади с такъв мъж.

Зелени очи

Зеленооките мъже често са определяни като потайни, но лоялни към половинката си. Търсят голяма любов и се отдават изцяло на половинката до себе си. Те са креативни, но и често действат спонтанно. Интересни събеседници са и добри слушатели.

Не се поддават лесно на провокация от страна на дамите. Въпреки че постигат успехи в професионален план, те често се чувстват несигурни в собствените си възможности. Зеленооките мъже са страстни любовници.

Кафяви очи

Мъжете с този цвят на очите са галантни и нежни в любовта. Те са изключително мотивирани, целеустремени и решителни. Те са общителни и много влюбчиви. От друга страна господата с по-светлокафяви очи са доста успешни, но в една връзка за тях е много важно да им се зачита личното пространство.

 Ако спечелите сърцето на такъв мъж, той може да бъде безкрайно романтичен. Мъжете с кафяви очи държат и много на любовната игра.

Тигрови очи

Тези мъже са спонтанни и обичат да се забавляват, така че с тях няма да ви бъде скучно. Обикновено с такъв цвят на очите са мъже, които се занимават с изкуство и работата им изисква творческо мислене. Обичат да ухажват продължително и не бързат със секса. Но щом стигнете до този момент, няма да искате да свършва.

Пъстри очи

Пъстрите очи менят цвета си в зависимост от светлината, тена на лицето, дрехите. Мъжете с такъв цвят на очите менят така и настроенията и желанията си. С такъв мъж в любовта никога няма да ви бъде скучно, защото са пламенни любовници.

Но от друга страна, ще трябва да се постараете доста, за да привлечете и задържите вниманието им. Когато се влюбят обикновено остават само с една партньорка. В професията си също обичат да имат разнообразие, защото са много амбициозни и любопитни и на всяка цена биха искали да успеят. Те са интелигентни и имат голямо чувство за хумор.

http://www.az-jenata.bg

10 неща, които „убиват“ мъжкото либидо

Българска котка привлича вниманието на света

Гримът на кафявите очи!

Цветът на очите говори много

От кафявите очи струи доверие

Разгадай мъжа по лицето му

Контролираме с очи смартфони и таблети (видео)

Какво издава любимата ви секс поза за вас /18+/

Казачка от Сибир убива с поглед

Тайните на абитуриентския грим

Мъжете все пак най се възбуждали от... очи

Обрат: Леко пълните живеят повече

Какъв е идеалният мъж в очите на жената

В очите гледай! Казах в очите - не там!

Виното издава характера на човека



 


Сходни връзки

Какво показва цветът на очите за него? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди