изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:54 EEST
Похитителите на Александра са поискали откуп?    
НовиниПохитителите на 7-годишното момиченце са поискали откуп от родителите му, по непотвърдена информация, идваща от близки до семейството. Това е станало днес, след като вече започна полицейското издирване. „Чухме, че някой се е обадил на бащата от телефона на детето и са искали пари, за да я пуснат. Така разказа преди малко един човек, който им е близък приятел. Обаче не знаеше колко пари са поискали. Колко и да е, ще ги намери, само дано да върнат момиченцето живо и здраво”, казаха съседи на семейство Тодорови от квартал „Свобода” пред репортер на БЛИЦ.

До момента обаче версията за искан откуп не е потвърдена официално. Както БЛИЦ съобщи, антимафиоти нахлуха тази сутрин в поморийския хотел „Лагун” и претърсиха всички стаи и сервизни помещения. След акцията, която приключи на обяд, всички врати в хотела бяха разбити. Изплашена туристка от София, която в момента почива там с детето си, разказа, че в стаята й също са идвали полицаи.

„Питаха на кого е детето ми и как се казва. Аз казах, че се казва Александър и е мой син. След това казаха, че търсят момиченце Александра, което е било отвлечено”, разказа туристката.

Преди минути полицаи са отвели за разпит съпругата на собственика на хотел „Лагун” Северина и двете й деца. Съпругът й го е нямало, докато траела акцията.

Ани ИЛИЕВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Похитителите на Александра са поискали откуп? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди