изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:51 EEST
Бомба и шеметен обрат в БЛИЦ: Ето я обвинената за убийството на Александра!    
НовиниАтанаска Георгиева е обвинена за убийството на малката Александра от Поморие, научи ексклузивно в БЛИЦ! Именно тя е жената зад инициалите А.Г., които преди броени минути МВР оповести.

След като майка и дъщеря Светла и Северина Димитрови бяха прибрани от полицията и впоследствие – освободени, в ареста е тяхната приятелка и съгражданка от Златоград Атанаска. Във Фейсбук тя даже е отбелязала, че Северина й е сестра, но дали това е реално кръвно роднинство, още не е ясно.



Атанаска също живее в Поморие, където се е преместила през юни 2013 година. По непотвърдена информация, Георгиева също е работила в семейния хотел на Веселин Тошев – „Лагун”, където дружката й Северина е започнала като общ работник през 2006 и се е издигнала до шефска половинка с днешна дата.

Атанаска е разделена с мъжа си, научи още БЛИЦ. Арестуваната за убийството на 7-годишната Александра има двама сина. 



Атанаска Георгиева, която бе арестувана за убийството на малката Александра от Поморие, е била наемателка на таванското помещение, намиращо се непосредствено над апартамента на сем. Тодорови. Тялото на момиченцето е намерено под леглото на Атанаска, съобщава Flagman.bg.

Майката на Александра – Ивалина, още не знае, че детето й е мъртво. Тя е на системи, със силни успокоителни и близките не смеят да й съобщят, че детенцето й е мъртво. Все още не е ясно кога е умъртвено момиченцето – дали днес след задържането на двете жени в хотела, или това е станало веднага след като са го похитили на тавана./


http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бомба и шеметен обрат в БЛИЦ: Ето я обвинената за убийството на Александра! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди