изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:40 EEST
Убийството на малката Александра не било планирано    
Новини43-годишната Атанаска Тодорова не е имала съучастник в убийството на 8-годишната Александра Тодорова, съобщиха криминалисти пред „24 часа”. То не е било планирано и е извършено инцидентно.

Пред разследващите Атанаска е направила самопризнания, след което ги е завела в квартирата си, където под леглото е бил скрит трупът на детето.

Убийцата е пренощувала с невинната си жертва, не е излизала от квартирата си, казаха осведомени. Помещението се намира над апартамента на родителите на Александра в поморийския квартал „Свобода”.

Задържаната Атанаска не е с психически проблеми, вменяема е и е разбирала какво прави, смятат разследващи. Тепърва обаче това ще се изяснява с назначената вече психиатрична експертиза на убийцата.

В момента родителите на удушеното с найлонова торба момиченце са в шок, майката е на системи и състоянието й е тежко, казаха роднини, които преди минути си тръгнаха от жилището на семейство Тодорови. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убийството на малката Александра не било планирано | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди