изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:36 EET
Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте    
Любопитно Когато общуваме ние следим не само за езика на тялото, думите, мимиките и почерка на човека срещу нас, но на подсъзнателно ниво изучаваме всяка част от него. Според специалисти можем много да азберем за личността срещу нас, а и за себе си не само по чертите на лицето, но и по формата на пръстите. Ето няколко любопитни подробности.

Палец

Първият пръст от ръката показва стремежа към успех, волята, егото и способностите на човек да се справя в определени сложни ситуации. Силните личности имат дълъг и снажен палец.

Те вярват силно в своите възможности и са в състояние да променят собствената си съдба. За хората с големи палци казват, че са родени за лидери. Ако палецът ви не е гъвкав и подвижен, то вероятно сте човек, който рядко се отклонява от своите възгледи.

Показалец

Този пръст е свързан с властта и влиянието на човека, както и за това как приемаме света около нас. Ако показалецът ви е отделен от средния пръст показва една независима личност, ако е леко закривен към средния пръст показва, че сте грижовна и състрадателна личност.

Средният пръст

Този пръст показва отговорност, растеж, надеждност и мъдрост, а също така е свързан и с емоциите. Размерът на средния пръст показва и как се отнасяте към материалните ценности и работата. Ако средният ви пръст е най-дългият от петте пръста на ръката, то вие сте решителна, способна и амбициозна личност.

По-късият среден пръст е характерен за ексцентричните личности, които живеят в свой собствен свят. Ако средният ви пръст леко е закривен към безименния пръст разкрива, че сте личност, която има нужда от емоционална и материална сигурност.

Безименен пръст

Този пръст показва себеизразяването, креативността и вдъхновението. Ако той е равен по дължина на средния пръст или по-дълъг от него означава че сте от хората, които обичат да рискуват. Ако е по-къс показва, че по природа сте човек естет.

Малкият пръст

Той подсказва за това дали сте комуникативна личност и за това как взаимодействате с хората около вас. Ако малкият пръст е отдалечен от всички останали, говори за самостоятелна личност. Ако е дълъг и добре оформен, вие с лекота учите чужди езици и сте добри комуникатори. Ако е твърде къс, вероятно имате проблеми с комуникацията и ви липсва самочувствие.

Формата на пръстите също може да разкрие много тайни на личността. Квадратните връхчета на пръстите откриват личности, които са практици по природа. Заострените са характерни за независимите личности, а овалните за тези, които действат импулсивно.

Ако пръстите ви са кръгли, вие търсите хармонията и баланса в живота. Правите пръсти са характерни за хората, които се стремят към прецизност и последователност и не обичат разпиляността. Широките пръсти са характерни за хората, които избягват да експериментират.

Когато погледнете разперените си пръсти и видите по-голямо разстояние между тях, това показва, че сте независима личност, която е отворена към нови приключения и идеи. Ако разстоянието е по-малко, вие по-скоро сте сдържан човек, който не разкрива много за себе си на околните.

Формата на ръцете може да подскаже какво да очаквате от човека срещу себе си в любовта. За хората с дълги пръсти е характерно, че те са отдадени в любовта, търпеливи, но на моменти и малко педантични. Понякога може да бъдат и малко неспокойни.

Хората с къси пръсти са малко нетърпеливи и често не биха ви спестили истината. Ако пръстите на ръцете са плътно един до друг, това подсказва за човек, който не би искал да е сам в любовта. От друга страна раздалечените пръсти са характерни за самотниците и за хората, които често имат нужда от по-голямо лично пространство.

http://www.az-jenata.bg/

Каква сте в леглото според кулинарните ви предпочитания

Твоята половинка: По смеха ще я познаеш!

Висок или нисък мъж?

От проститутките ставали най-добрите съпруги

Бюстът издава характера на жената

Разгадай мъжа по лицето му

По-големи гърди - по-кратък живот

По гърдите им ще ги познаете /18+/

Начинът, по който пушите показва вашия характер

Характерът според краката

Разгадай характера му по любимата храна

Жените с малки гърди са фурии в леглото

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

Лицето показва съдбата, характера и здравето на всеки

Жените избират сексуален партньор според челюстите

Хората се разпознават по очите

Формата на дупето издава характера

 


Сходни връзки

Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди