изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:18 EET
Прогимназиална учителка от София лъсна в порноклип!    
Новини По думите на група възмутени родители даскалицата водела и часове по “сексуална просвета” в хотел на входа на предградието, където живеела с мъжа си и 7-годишното си дете.

Прогимназиална даскалица с инициали И.Б. /пълното й име се пази в редакцията/ от близко до столицата предградие, известно с някогашното си военно летище, ще посреща след месец празника на славянската писменост и просвета в конфузно положение. Дамата, на видима възраст малко над 30-те, преподава в местното школо /на учениците от 4-и до 7-ми клас/ и на хартия се води щастливо бракувана за свой “набор”. По собствените й думи даже имала и 7-годишно дете. Стабилният й статус на съпруга и майка според нейни колежки и съседи обаче не й пречел да вършее на воля, като за сексуалните сеанси често използвала и хотел, ситуиран на входа на предградието.

Според нашите източници “възмутени родители” се докопали до срамотния клип и други голи фотоси, на който е документирано как учителката “преподава уроци по френски” на мъж с бирено коремче. От време на време тя прекъсва “устните занимания” и плавно преминава към друг вид “обучение”, “преписано” от някой популярен наръчник за вкусния и здрав секс”

Ако се съди от “ню” кадрите,

даскалицата си е природноталантлива, а и сама се е ошлайфала и за друг вид професия


при който дамите обикновено се дегизират, включително и като учителки по къси поли или по без, в зависимост от фантазмите на “възпитаниците” и уговорената тарифа за “частните уроци”.

Самата “възпитателка” не отрече наличието на такова сексвидео с нейно участие, но не обясни членоразделно как то е попаднало в ръцете на родителите на нейните питомци.

“Един мъж, с когото преди известно време имах отношения, вероятно ги е качил в Интернет. Той се казва Атанас и работи като надзирател в затвора. Двамата сме от Монтана.

Аз прекъснах връзката ни, но той не престана да ме тормози.

Защо, нямам представа. Сигурно мисли, че така ще ме върне при себе си. Насила хубост не става. Не мога да си обясня странното поведение на този човек. Ако не спре, ще подам жалба в полицията”, сподели пред човек на “ШОУ” палавата преподавателка.

В информацията, предоставена на “народното издание”, са изнесени и други пикантерии от личния живот на просветната нимфа. Като например факта, че се запознала с настоящия си съпруг Н.Б. в комуна за хора, зависими от някои вещества.

Благоверният на весталката от Монтана още проявявал интерес към въпросните субстанции, за което тя си налягала парцалите до лятото на миналата година. Тогава мъжът на И.Б. разбрал за креватните “подвизи” на половинката си и й теглил страхотен пердах. Озлобената и посинена даскалица подала оплакване в полицията, в което “изпяла” за слабостта на съпруга си към тези вещества и тяхното отглеждане в домашни условия. Притиснат в ъгъла, рогоносецът се кротнал и започнал да си затваря очите пред голите изпълнения на законната си партньорка.

Според “възмутените родители” управата на школото била наясно с аморалните моменти от интимното житие-битие на своята подчинена, но пасувала – вероятно от страх, че ако резилът се разчуе, ще го отнесат и шефовете, а имиджът на училището ще бъде сринат.

Разкрачена между страха на своите началници от публично омаскаряване и шубето на мъжа си от полицейско и съдебно преследване, И.Б. като същинска “лешникотрошачка” пърхала от мачо на мачо и явно няма сила която да я спре, или авторитет, който да я озапти.

Справка в Интернет показва, че затворническият надзирател с посоченото от даскалицата име е реално лице, а не робот, и профилът му във Фейсбук се припокрива едно към едно с описанието. На ФБ стената на “прелъстения и изоставен” А.Г. обаче няма нито един гол фотос на неговата бивша любовница, както и на други представителки на нежния пол. Точно обратното. На една от снимките се вижда как снажният мъжага гушка нежно дете на почти бебешка възраст, което навежда на мисълта, че въпросният пазач може би е женен и

не желае “лав сторито” със сексмашината И.Б. да стане достояние на половинката му

на колеги и близки.

Дали надзирателят, който е постнал и свои слайдове като рейнджър в Афганистан, не е активирал и “спяшите клетки” – тоест, родителите на учениците на своята бивша изгора, за да ровят в мръсното й бельо и да го вадят на показ, остава загадка до разговора очи в очи със самия него.

Но, както пише в един от текстовете под кадър, клиповете и фотосите на даскалицата са пуснати в Мрежата с изричното условие лицата на порасналите “ученици” на И.Б. да не се виждат. За сметка на това се топорчат в едър план други техни атрибути, радващи се на “устното” и генитално “внимание” на опитната възпитателка.


Добринка КОРЧЕВА

http://www.blitz.bg

ПОРНОКЛИП С КМЕТ НА СЕЛО ОТ ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА В ЕЛЕКТРОННИТЕ ПОЩИ

Христина на Здравко лъсна в порно?

Разследват майка, пуснала порноснимки на дъщерите си във Фейсбук

Висшистки с порно на живо срещу есемес (ГОРЕЩИ СНИМКИ 18+)

Майли Сайръс се снима в софт порно срещу 1 млн. долара /ВИДЕО/ 16+

Учителка показвала порно на деца в часовете

Ново домашно видео на Галена изтече в интернет (видео 18+)

Eкстра Нина в порноскандал!

Рени: Напуснах "Пайнер", защото ме подтикваха към проституция!

Палавата Виктория Петрова има домашно порно?

Зарязан любовник изнудва гадже с порноклипове

Порноскандал тресе „Пирин фолк”!

Криско харесал френската любов на адреналинката Яна

Закопчаха двама, продавали порно с ясновидката Ивелина

Секс-видеото на адреналинката Яна качено в най-големия порно-сайт в света

 


Сходни връзки

Прогимназиална учителка от София лъсна в порноклип! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди