изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:21 EEST
Характеристиките на отчаяната жена    
Любопитно

Жените копнеят да имат до себе си мъж, който да ги обича, уважава и да се грижи за тях. За съжаление, при някои не се получава толкова бързо, колкото биха искали и това ги кара да се вкопчват в първия мъж, който им обърне малко внимание. И тъй като са на ръба на отчаянието, те правят неща, които бързо съсипват зараждащата се връзка и отблъскват половинката си. Ето и кои са признаците на отчаяната жена – бягайте далече от нея. А вие, дами, не се превръщайте в този образ!



1. Тя иска всичко, което искате и вие

Първоначално може да ви се струва страхотно, че тя има мислене като вашето и е съгласна с решенията и желанията ви. Но съвсем скоро ще ви омръзне да имате до себе си човек, който няма собствено мнение, интереси и дори идентичност.

2. Тя няма конкретен тип мъж

Отчаяната жена няма цели и летви, що се касае до мъжете. Тя е готова да тръгне с всеки, затова и животът ѝ е низ от връзки и раздели, като всяка следваща е различна от предходната.

3. Тя бърза да задълбочи връзката си и ви обсебва за кратко време

Отчаяната жена вижда във всеки мъж потенциален съпруг и баща на децата ѝ. Тя вече има изготвен план и нищо чудно на 3-та 4-та среща да пожелае да се премести у вас (или вие у тях) и да ви заговори за брак и деца. Със сигурност тя първа ще ви признае, че ви обича и то няма да чакате дълго да го чуете. След тези думи, нищо чудно да ви извади сватбено списание и да започне да планира събитието, за което вие и дума не сте обелили.

4. Тя постоянно си проси комплименти

Този тип жени страдат от ниско самочувствие и затова трябва непрекъснато да им повтаряте колко са прекрасни и незаменими. Едва ли бихте искали до себе си половинка, чието его трябва да помпате ежедневно.

5. Тя не ви оставя и глътка въздух

Отчаяната жена обсебва мъжа до себе си. Както вече стана ясно, тя страда от липса на самочувствие и постоянно смята, че ще я напуснете. По тази причина иска да ви контролира и да е наясно какво правите всяка секунда от деня си. Ако имате до себе си такава партньорка, то очаквайте да ви звъни по сто пъти на ден, да ви пише съобщения и да ви прави изненади в офиса или когато сте на мъжка вечер.

http://www.tialoto.bg/

Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте

Какво показва цветът на очите за него?

Каквa жена сте според името си?

Каква сте в леглото според кулинарните ви предпочитания

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките - супермайки

Твоята половинка: По смеха ще я познаеш!

Четири храни за големи гърди

Палави въпроси, които да зададете на гаджето си в леглото /18+/

 


Сходни връзки

Характеристиките на отчаяната жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди