изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:26 EEST
ЕС ИДВА ЗА ЕВТИНО Е.... В КИЕВ: Бум на секстуризма в Украйна    
По света Притокът на чужденци в украинската столица Киев е нараснал с близо 40 на сто. Това опровергава всички прогнози, че Украйна ще претърпи огромни загуби в туристическия бизнес, твърди шефът на градската администрация в Киев Владимир Бондаренко. Общо през 2013 година туристическият поток в Украйна се е увеличил с 25%. Оказва се, че протестите и дори стълкновенията по време на събитията на Майдана привличат, а не отблъскват чужденците, които си падат по екстремни преживявания, твърди сайтът newsland.com.

Туристите са най-вече мъже на възраст между 45 - 60 години, сочи статистиката. За хората с пари се предлагат ралични услуги, особено популярна е "нощ със славянска невеста". Киев е сред най-евтините секс столици в света, пише журналисът Анатолий Шарий. На властите им е трудно да признаят този факт, но той е реален, допълва той.

В момента Киев е сравняван по рейтинг на секс услугите с Будапеща. Той обаче е предпочита заради ниските цени в сравнение с тези на унгарските проститутки. Можеш да си осигуриш "гореща" вечер срещу вечеря в ресторант и подаръци, които няма да ти струва повече от 200 евро.

Някои от триковете за привличане на повече туристи, падащи си по секса, киевските "предприемачи" усвоили от колегите си в София, твърдят експерти. Вече се появил и нелегален каталог, в който може да се избере момиче и тя да те посети в хотела или да ти прави компания на вечеря. Такъв в България беше описан през 2012 г. В бизнеса все по-успешно се включват и таксиметрови шофьори, каквато практика в София има от години.

Част от туристите обаче си падали и по революционните преживявания. Те извършвали обиколки в сградите, превзети от протестиращи по време на зимните събития в Киев. Туристите особено си падали по маршрута на "младите украински революционерки". Истински фотосесии се провеждали в помещенията, където жените от Майдана са се къпели и преобличали. Голям интерес има и към спортните зали и студентските аудитории, където са били настанени "девическите отряди от Западна Украйна". В тях дори мръсният матрак се е считал за лукс, а топлият душ е бил просто мечта. /  http://www.blitz.bg

Историческо дъно! Орален секс за 2 лева

Женският секс туризъм процъфтява

Българки пъшкат по скайпа за долар на минута

Британските студенти се издържат със... секс

По две секс робини от бардака на Чолов обслужвали холивудски звезди

Платена любов 2012

Крият смъртта на гейактивист, разполагащ със списък на "меки китки" във властта!

Секта склонява деца към „свещена проституция”

Мария опатквала малолетните, после педофилите ги подпуквали

Европейски баби на секстуризъм в Африка

Варненски зевзек набира мъже за секс край морето, прави каталог за чужденки

Мадам Даниела Великова: Фолкприма направи френска любов на богаташ. Учителки и полицайки проституират масово

Разследват "Курви под прикритие"

Елитни проститутки за политици и бизнесмени?

 


Сходни връзки

ЕС ИДВА ЗА ЕВТИНО Е.... В КИЕВ: Бум на секстуризма в Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди