изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:48 EET
Кобилкина лови балъци с циганска хипноза!    
Общество Самопровъзгласилата се за сексоложка Наталия Кобилкина взриви интернет пространството миналата седмица с поредното си скандално изказване. За първи път обаче ролята на детонатор изигра не нейна сексуална фантазия, а категоричното й изявление, че няма да помага на болни от рак или други тежки заболявания, защото това си било тяхната карма и не бивало да им се „пречи” да си я изчистят. Статусът й във Фейсбук беше разпространен със скоростта на светлината, а руското секс гуру беше атакувано с клетви и прокоби до девето коляно.

Фаталната грешка на Наталия се дължи на самозабравянето й от “успехите”, които има с бизнеса си в последните месеци. Тя знае, че статусите й във Фейсбук се следят от хиляди, а често пъти и медиите ги препечатват заради скандалното им звучене, и бившата ко-водеща на Слави, която се представяше при запознанство като „Кобилкина от bTV”, реши, че

всичко, което капне от устата й, е злато

“Има неща, за които категорично не искам да помагам. Не искам да помагам за болните от рак или болести. Щом човек е болен, значи там има и кармически неща и човек трябва да намери причина. Ако не я намери, колкото и да се лекува, няма да се оправи. Това, с което мога да помогна, са знанията и насоката да промени мисленето си. Но няма да помагам с пари. Не се чувствам добре като се намесвам, все едно вървя срещу Вселената, която дава урок на човека, а аз преча”, написа рускинята.

Веднага след публикуването на мнението, Наташа беше наречена „егоистка”, „коравосърдечна кучка”, „безчувствено чучело” и пр. Стресната от реакцията, Наталия Кобилкина изтри поста си от Фейсбук, но следата от скандала остана. И извади наяве

цялата схема, чрез която тя печели поклонници и ги превръща в секс зомбита

В официалната биография на Наталия Сергеевна, публикувана на сайта й, се съобщава, че тя е магистър по психология на бизнеса към Института за управление на бизнеса и правото, Русия. “Шест години е работила като бизнес треньор и HR-директор. Повече от 9 години се занимава с обучения, започвайки от бизнес тренинги и последните четири години основно се занимава с тренинги за личностното развитие, свързани с отношения и сексология. Има управленски опит като HR-директор в световноизвестна издателска къща в списания Cosmopolitan, Men's Health, Top Gear, Time out и т.н. Преминала през 40 тренинга за личностно развитие... Изкарала е три години групова психотерапия при световноизвестния психотерапевт Нина Турченко (по Френската школа по семейна интегративна психотерапия). Тя е НЛП мастър и специалист по Ериксонова хипноза”, пише там.

Съдейки по Фейсбук постовете й обаче, биографията на Наталия е разтегливо /и променливо/ понятие. “Аз съм от потомственото семейство на лекари. Баба ми беше Лор, майка мечтаеше да бъде хирург. И тя тъкмо планираше да почне да работи като хирург, когато по погрешка на лекари по време на операция нейният баща почина. Много от нашите роднини починаха от рак и след операции. Това не помогна на никой. Донесло само много страдания и болка и на тях и на цялото семейство. И тогава майка ми разбра, че трябва не да прави операции, а да живее по такъв начин да бъдеш здрав. Вместо хирургия и стандартна медицина, тя започна да се занимава с психотерапия, гладуване, хомеопатия, вега-тест и т.н. Промени изцяло начин на работа. И спаси много хора от много тежки болести и тя доста известен лекар в Русия по нетрадиционната медицина... И продължавам по нейния път. И затова моето служене към хора да живея сама и да уча другите да живееме така - за да сме здрави психически, а значи и физически”, написа “сексоложката” по повод изтрития си статус за болните от рак.

Будна последователка на култовите й изявления обаче веднага я хвана в крачка: “Преди няколко дни бяхте написала, че майка ви \"са я взели за хирург\", защото много искала.

Поне помнете какво лъжете!”

Всъщност Кобилкина действително е специалист, но не по сексология, а по хипнозата на Милтън Ериксон, който е прочут с това, че хората доброволно са му давали всичко, което имат.

Същността на хипнозата се състои в създаването на синхрон между оператора и човека, върху който се прилага. Започва се с копиране на някои от движенията на събеседника - мимики, жестове, движения на тялото – хипнотизаторът се превръща в огледало на събеседника. “Накарайте събеседника да си представи нещото, за което говорите, и визуализирайте с него, споделете фантазията... В случая той започва да отъждествява вас със себе си, понеже чрез копирането ставате като него, а човек не се плаши и не отрича самия себе си. Приложете наученото и се научете да се пазите от него. Запомнете, че на краставичар краставици не се продават”, са част от напътствията в увод в Ериксоновата хипноза.

Милтън Ериксон обаче не е открил нищо ново под слънцето. Неговите техники са познати от древността и са ползвани основно с користни цели.

Това е така наречената “криминална” или циганска хипноза, с която циганките в Русия си изкарват хляба. Ефектът често е \"нетраен\", но достатъчен, за да бъдат прибрани 20-годишните спестявания на отрудена женица. Наталия Кобилкина е овладяла техниката до съвършенство и по-лесно впечатлителните българки бързо се връзват на думите, зазубрени от Дийпак Чопра, Джон Кехоу или Луиз Хей, но произнесени, сякаш са лично нейно „просветление”.

Резултатът е повече от отличен - графикът на Кобилкина за семинарите й е пълен почти за година напред, а последният й хит ще е семинар в Лондон, на който тя ще заведе бутикова група от 12 дами срещу 250 паунда на човек, за да ги обучи как да станат... гейши!
До този момент

между 2000 и 4000 души са ползвали “услугите” на сексоложката

според официалните данни на интернет страницата й.

Черешката на тортата в нейната “Любовна академия” обаче е порно актьорът и еротичен фотограф Алекс Ломски, който обещава да разкрие тайната на увеличаването на пениса по време на секс с 2 до 3 сантиметра. Най-много шестима обаче ще са мъжете, които ще научат секретната поза през май месец срещу 200 лева. Без да е обявено официално, пробвали коментират, че това всъщност е само началната цена, която към края на “обучението” драстично се увеличава.

“Наш общ познат ме заведе на парти на Наталия за запознанства. Още тогава си допаднахме и решихме да пробваме да работим заедно. За нас тренингът е театър. По време на курсовете флиртуваме. Това помага всичко да изглежда по-естествено.

Специалността ми е, когато тя каже нещо, да извъртя думата й многозначно и хората да се забавляват. Хубаво е всеки да има сексуална култура и да познава физиологията си. Някои жени дори не смеят да се погледнат голи в огледалото. Много от нещата, които преподавам, са от реалната ми практика. Използваме техники от френската школа по сексология, а аз допълвам с малко италиански привкус. Специално мъжете уча как да увеличат физически размера на пениса си по време на секс с 2-3 см. Това се получава при точно определена поза, която е вариация на мисионерската, но

няма как да се обясни, трябва да се види

Освен това има и техники за задържане на еякулация, как да доведеш жена до множествен оргазъм”, разказва Ломски, който е в порнобизнеса в Италия от 14 години. А ето как стартира кариерата му на омайник: “Имам интерес към еротичната фотография още от ученик. Спомням си, че веднъж се бях хванал на бас с един приятел, че ще спя с повече жени от него. Успях да правя секс с 10-ина и за доказателство ги снимах голи. За моя изненада те нямаха нищо против. Проблем с голотата срещнах, когато се наложи да проявя снимките във фото. Моят приятел имаше познат в студиото, който ни помогна и после му ги подарих за рождения ден. Държа да се разграничава проституцията от порноиндустрията - нямат нищо общо двете. Всичко, което се показва на екрана, си остава там.

В личния живот много трудно можеш да докоснеш такава жена. Тя е само във фантазията на мъжете”, пояснява Алекс, чиято съпруга – порнозвездата Еделвайс, за кратко се появи във “ВИП брадър 2013”.

Наталия Кобилкина и Алекс Ломски си правят взаимно реклама в интернет като взета от наръчник на телемаркет. “Отидох на лекцията за мъжките тайни, за да се науча да комуникирам по-добре с мъжа ми и мъжете като цяло. Особено ме привлече идеята, че мъж ще я води, щях да пия директно от извора. Отидох и два часа и половина по-късно излязох с първоначално усещане, че всъщност не научих нищо кой знае какво, чух 1-2 нови неща, 1-2 полезни упражнения и даже ме обхвана леко разочарование. В следващия момент ме удари по челото, Алекс просто говори като мъж - так-так-так, аз съм отишла да чуя за разликите между мъжете и жените и как да намерим път един към друг, а в същото време не слушах... В следващия момент ме заля цялата ценна информация, която ни бе дал Алекс, колко много практични и полезни неща ни беше подарил, а аз за малко нямаше да приема този дар, защото чаках да си получа информацията по моя начин, по женски, така, както съм свикнала да слушам Наталия. Изведнъж започнах да разбирам мъжа си, комуникацията ни се подобри неимоверно, открих къде бъркам и как да поправя нещата. Ефектът беше моментален!

Благодаря ти, Алекс!”

написа Наталия Кобилкина под обява за лекция на Ломски в социалната мрежа.

Тъй като от постовете й във Фейсбук обаче сме научили как е успяла за няколко години, преди срещата си с Ломски, да превърне българския си съпруг във веган /суровоядец/, за да се спаси от тенджерите и тиганите, се чудим кога точно Кобилкина казва истината и за какво ли още лъже...

Надя НЕНО

Кобилкина: Да имаш дупенце и да не правиш любов в него, все едно да имаш порше и да го държиш в гаража

10.185101 24 Април 2014 07:43:43 Novini.bg

Да имаш дупенце и да не правиш любов в него - това все едно да имаш порше и да го държиш в гаража! Жените получават много повече удоволствие от анален секс, отколкото мъже…и НЕ БОЛИ! Това споделя всезнаещата и всеможещата сексоложка Наталия Кобилкина. „След един курс по \"Сексология за жени\" в офиса ми дойде един мъж с цветя и каза: Наталия, не знам как го правиш и честно казано, не искам да знам. Но се опитвах да правя анален секс с моята жена 10 години и тя ми отказваше и и болеше… след твоя курс тя сама поиска и беше вълшебно и тя сега е толкова отворена! Благодаря ти!“, споделя опита си Наталия. „Често хора просто не знаят как правилно трябва да го правят… При правилната техника това е много приятно и за двата пола!“, категорична е Наталия Кобилкина.

http://www.blitz.bg

Сексоложката Наталия Кобилкина дава уроци и в Тайланд

Кобилкина разкри тайната на доброто фелацио!!! /18+/

Луиза Григорова на терапия при сексоложката Кобилкина

Наталия Кобилкина: Правила съм го и в самолета!

 

 


Сходни връзки

Кобилкина лови балъци с циганска хипноза! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди