изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:48 EEST
Експерти: Стефка Маджарова не се е подхлъзнала в канала, а е била хвърлен там    
Новини Убитата 18-годишна Стефка Маджарова е имала рана с кръвотечение от челото си, видял шефът на групата по бедствия и аварии. Той измъкнал трупа на красавицата от напоителния канал край село Йоаким Груево, където било открито мъртвото момиче, съобщи Plovdivutre.bg. Днес е третия ден от процеса, в който обвиняем е бившият приятел на момичето Владимир Костадинов.

Тялото било по очи във водата и кръвта шурнала, когато било извадено на брега, стана ясно днес в съда при изслушването на петорната съдебно-медицинска експертиза. Според показанията на водолаза, който е направил следствен експеримент в канала, тази рана не можела да бъде получена при падането на Стефка във водата.

Следственият експеримент е бил проведен миналото лято, като водолазът е играел ролята на убитата абитуриентка. Той е \"паднал\" от мястото, където подсъдимият за убийството Владимир Костадинов твърди, че тя се е подхлъзнала и не е успяла да излезе от водата. След това водолазът, който е бил с тежести на кръста и е бил пасивен във водата, е бил повлечен от течението до различно място от това, на което всъщност е открит трупът. Ако Стефка е била в съзнание, с най-елементарни плувчески умения е можела да се задържи на храсти по брега и да не потъне, бе категоричен водолазът.

Този експеримент доказва, че Стефка Маджарова не се е подхлъзнала и паднала в канала, а е била хвърлена, след като вече е имала тежки наранявания и не е била в съзнание.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Експерти: Стефка Маджарова не се е подхлъзнала в канала, а е била хвърлен там | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди