изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:19 EET
Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите    
ЛюбопитноКакво може да накара една жена да пожелае даден мъж? Дали са достатъчни само височината, цвета на косата, усмивката, излъчването? От древни времена, жените винаги са били привлечени от мъже с по-силно и здраво тяло, което се е смятало за белег не само на физическа сила, но и за добър генетичен материал.

Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Днес желанията на съвременната жена не са се променили много. Тя отново има нужда от успял и психически силен мъж до себе си. А що се отнася до физиката на силния пол, ето кои части от мъжката фигура възбуждат най-много дамите.

V-образната линия

Секси V-образната линия, която започва под хълбоците на мъжкото тяло е първата част от него, която привлича дамите. Атлетичната форма на тялото още от древността се е свързвала със здраве, сила и... издръжливост под завивките. Силните мъже винаги са били предпочитани пред останалите.

Тесни, стегнати и добре оформени задни части

Жените харесват секси стегнатите мъжки дупета, част от красивото мъжествено тяло. Предимството на мъжете с хубави и стегнати задни части е, че в леглото са изключително енергични, а тласъците им по време на полов акт продължителни. Жените приемат стегнатите дупета като част от достойнство на мъжа като физически екземпляр.

Чувствителни и плътни устни

Влажните, плътни и сладки устни се харесват не само на мъжете, но и на дамите, които определят мъжете надарени с такива устни като страстни любовници. Към плътните устни жените биха добавили и тъмните на цвят очи, защото тъмният поглед добавя дълбочина и израз на мъжественост.

Добре оформени гърди

Жените ценят мъжките гърди също толкова, колкото мъжете техните гърди. Целуването, докосването им с устни и език несъмнено е възбуждащо за голяма част от дамите.

Широка брадичка

В редица научни изследвания жените са споделяли, че мъжете със силна квадратна челюст предизвикват в тях желания за краткотрайна сексуална връзка. Мъжествените лица са определяни като най-секси и атрактивни за случаен сексуален контакт, а мъжете с по-малко мъжествени черти на лицето, за дълготрайни взаимоотношения.

Дали е така, дами? Или лицата, които изглеждат по-мъжествено подсказват за един по-здрав и способен да успее в конкуренцията с други мъже партньор?

Освен от красиво оформеното мъжко тяло, дамите биват пленени от секси гласа на мъжа. Гласът е една забележителна черта на човешката реч. Използван по подходящ начин, секси тембъра може да накара всяка жена да настръхне от възбуда и желание.

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Кои части от мъжкото тяло възбуждат най-много дамите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди