изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:55 EET
ФАШИЗЪМ В ОДЕСА: Зоват Русия да прати войска в Украйна    
По светаПрессекретарят на руския президент Путин - Дмитрий Песков, категорично заяви, че при събитията в Одеса и Източна Украйна е просто абсурдно да се говори за избори. Това означава, че вотът, планиран за 25 май, най-вероятно ще пропадне, съобщи segodnya.ua.

В същото време депутатът Сергей Миронов призова Русия да прати войска в Украйна. "Фашистките гадини трябва да бъдат унищожени в собственото им гнездо. Трябва да изпратим войска, за да защитим нашите братя и да спрем фашистите-бандеровци", написа предсезателят на партия "Справедлива Русия" в Туитър.

Президентът на Чечения избухна: Фашизъм в Одеса!

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров определи като върховен цинизъм версията на украинското Министерство на вътрешните работи относно пожара в Дома на синдикатите в Одеса, в който вчера загинаха над 30 души. "Да се обвиняват изгорелите живи в сградата хора, че сами са се подпалили, е връх на цинизма, постъпка, която трудно може да намери адекватно определение", каза Кадиров.Според официалната версия на МВР на Украйна Домът на профсъюзите в Одеса е бил подпален от намиращите се в сградата активисти.

И още от позицията на Кадиров: „Така не са постъпвали дори фашистите. Това е върховен цинизъм. Има видеокадри, на които се виждат някакви хора, които пълнят с бензин бутилки, а после държащи се като фашисти младежи хвърлят бутилките в зданието, подпалват първия етаж, хората се спасяват, като скачат от прозорците. А на ни се разправя, че са били подпалени и изгорели горните етажи. Как трябва да оценяваме тези изказвания, тези действия на властите?”, попита чеченският лидер, цитиран от ИТАР-ТАСС.

„Налага се изводът, че няма никаква милиция. Че има само екстремисти, които убиват хората и разпространяват пред целия свят една ужасна лъжа”, каза Кадиров.
http://www.blitz.bg/

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА - НАКРАТКО С ЛИНКОВЕ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ /ОБНОВЯВА СЕ/


 


Сходни връзки

ФАШИЗЪМ В ОДЕСА: Зоват Русия да прати войска в Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди