изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:28 EEST
Българката Виктория Медейрос е пострадала при инцидента в цирка в Провидънс (ВИДЕО)    
По света Българката Виктория Медейрос и съпругът й - бразилецът Андрей, са сред пострадалите по време на акробатичен номер в цирк в Провидънс, Рок Айлънд, в неделя, съобщи bTV.

Виктория е настанена в болница без опасност за живота. По думите на мъжът й Андрей нашенката има счупвания, но се чувствала добре. Мъжът уточни пред Нова телевизия, че от цирка са му забранили да говори.

Както БЛИЦ съобщи, най-малко 20 души са ранени при падането на платформа. При инцидента осем акробати паднаха от високо върху свои колеги.  На интернет сайта на цирка Ringling Bros and Barnum & Bailey се съобщава, че в женската трупа участват акробатки от САЩ, Бразилия, България и Украйна. Девет циркови артисти са сериозно ранени при падането. Сред тях е и танцьор, намирал се под платформата. Останалите са с по-леки травми.

В същия цирк през 2004 г. загина българката Деспина Кехайова.

Стивън Пайнс, говорител на \"Фелд Интъртейнмънт“, съобщи, че инцидентът е станал по време на цирков номер, при който осем артисти \"висят като човешки полилей“ за косите си. По думите му, металната платформа, за която са закачени артистите, по неизвестни до момента причини причини се е откачила. В резултат на това осем жени са паднали от височина 8-12 метра.

В болницата \"Род Айлънд\" в Провидънс са приети 11 пациенти с различни наранявания. Сред тях е и човек в критично състояние, заяви говорителката Джил Ройтер. / http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Българката Виктория Медейрос е пострадала при инцидента в цирка в Провидънс (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди